- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.281
mafoldumbenkizlar cok kotuyum ben ayakta duramiyom bogazim iyce kotulesti benim olmasa doktora cikcam cuma tekrar yatacam hemen opuyorum
şaka bi yana gerçekten kilo verilirde vücut nasıl düzelecek ya. yine siz şanslısınız, beğenen beğenmiş, ben ne yapayım. bide estetik ameliyatlara para mı harcayım :çok üzgünüm:
geçmiş olsun kız toplayamadın mıopuyorumnanaktanmafoldumbenkizlar cok kotuyum ben ayakta duramiyom bogazim iyce kotulesti benim olmasa doktora cikcam cuma tekrar yatacam hemen opuyorum
gecmise goz atim biraz sibellllllllll walla helal olsun sana bende yapacam pazrtesi basliyorum meyve sularina bakalim kac gun mu kac saat mi dayanacam
kız ne estetiğilmaz: hergün düzenli egzersiz yap ve yürü hiç bişii olmaz..bende hiç sarkma felan olmadı hatta eskisinden süper görünüyorum haa bu arada bu hafta rekor bende olcek ilgilenenlere duyuruluuurzemuszemus
slm kızlar
gecmısı okudum ama uzun uzun yazamıycam kız yanımda ..
ben aksam spor salonuna yazıldım hemde 3 aylık...salonu gezdım 2 katlı hersey var....ınsallah faydası olur...
yarın görusuruzz
kız ne estetiğilmaz: hergün düzenli egzersiz yap ve yürü hiç bişii olmaz..bende hiç sarkma felan olmadı hatta eskisinden süper görünüyorum haa bu arada bu hafta rekor bende olcek ilgilenenlere duyuruluuurzemuszemus
inşallah canım..ee hakkındır kaç haftadır oldugun yerde sayıyon kız...
kız açıkken bana bi çizelge daha yap gözünü sevem ..1 haftadır çizelgesiz dolaşıyom kı..
kız noldu çizelgene senin hayırdır
kız noldu çizelgene senin hayırdır
of gitti işte
başlangıç 110
hedef 85
şimdi96
boy 1. 73 kız öpüyorum valla seniopuyorumnanaktan
benim adım ebruli
biraz gerçek, biraz rüya
yalanımı sevsinler
aşksız dönmüyor dünya
bu şarkıyı size armağan değiyorum 14. takımın çıtır kızları :1hug:
ya bendede sorun var canım senin çizelgeni yaptığın sitede daha önce yapıyordum sorun yoktu. daha sonra o sitede yaptım kopyalıyorum. görünmüyor. neden böyle oldu sence. daha önce sorun yoktu.
aaaa beni öpmüyor musun küstüm işte bende yapabilirdim :jeyyar:
emoş hem sen ebabil kuşu gibi öttün mü bakemhani ben öyle anlayacaktım geldiğini delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?