Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gecmise goz atim biraz sibellllllllll walla helal olsun sana bende yapacam pazrtesi basliyorum meyve sularina bakalim kac gun mu kac saat mi dayanacam

şaka bi yana gerçekten kilo verilirde vücut nasıl düzelecek ya. yine siz şanslısınız, beğenen beğenmiş, ben ne yapayım. bide estetik ameliyatlara para mı harcayım :çok üzgünüm:

kız ne estetiğilmaz: hergün düzenli egzersiz yap ve yürü hiç bişii olmaz..bende hiç sarkma felan olmadı hatta eskisinden süper görünüyorum haa bu arada bu hafta rekor bende olcek ilgilenenlere duyuruluuurzemuszemus

slm kızlar

gecmısı okudum ama uzun uzun yazamıycam kız yanımda ..

ben aksam spor salonuna yazıldım hemde 3 aylık...salonu gezdım 2 katlı hersey var....ınsallah faydası olur...

yarın görusuruzz

mafoldumbenkizlar cok kotuyum ben ayakta duramiyom bogazim iyce kotulesti benim olmasa doktora cikcam cuma tekrar yatacam hemen opuyorum
geçmiş olsun kız toplayamadın mıopuyorumnanaktan

gecmise goz atim biraz sibellllllllll walla helal olsun sana bende yapacam pazrtesi basliyorum meyve sularina bakalim kac gun mu kac saat mi dayanacam

bünyeni toparlamadan yapma derim ben..direncini daha çok düşürürsünlmaz:

inşallah canım..ee hakkındır kaç haftadır oldugun yerde sayıyon kız...
kız açıkken bana bi çizelge daha yap gözünü sevem ..1 haftadır çizelgesiz dolaşıyom kı..

slm kızlar

gecmısı okudum ama uzun uzun yazamıycam kız yanımda ..

ben aksam spor salonuna yazıldım hemde 3 aylık...salonu gezdım 2 katlı hersey var....ınsallah faydası olur...

yarın görusuruzz

:lepi: bence süper ..zorunlu olmadıkça vakit ayrılmıyo çünkü..umarım memnun kalırsın

benim sorunum sarkma değil, çatlak mafoldumben

benim adım ebruli
biraz gerçek, biraz rüya
yalanımı sevsinler
aşksız dönmüyor dünya

bu şarkıyı size armağan değiyorum 14. takımın çıtır kızları :1hug:

inşallah canım..ee hakkındır kaç haftadır oldugun yerde sayıyon kız...
kız açıkken bana bi çizelge daha yap gözünü sevem ..1 haftadır çizelgesiz dolaşıyom kı..

kız noldu çizelgene senin hayırdır

:kedi:ay yok anam bu kız da bi işler var bu memleket havası falan degilCADIARZU

benim adım ebruli
biraz gerçek, biraz rüya
yalanımı sevsinler
aşksız dönmüyor dünya

bu şarkıyı size armağan değiyorum 14. takımın çıtır kızları :1hug:

ya bendede sorun var canım senin çizelgeni yaptığın sitede daha önce yapıyordum sorun yoktu. daha sonra o sitede yaptım kopyalıyorum. görünmüyor. neden böyle oldu sence. daha önce sorun yoktu.

valla bilmiyom kızım olmadı yenisinide yapamadım...
:1no2:

aaaa beni öpmüyor musun küstüm işte bende yapabilirdim :jeyyar:

opuyorumnanaktan
aa olurm aşkım seni öpmeden ama sende bi haller var ya du bakamCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…