- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.261
kız öyle deme benim kocam çok saf kalplidir kız...opuyorumnanaktan
yok yok pek alsnan 3 kilo alırsın..hakkaten ben kışın alıyom daha çok..1 ayın 10 gününü mazerete çık 20 günde çok alınmıyo..ama kış uzun ...
yok yok bu saflıkla ilgili değil hem beğenir, hem kıskanır. bizde öyle değil miyiz. daha doğrusu siz. bana ne oluyorsa :kedi:
hakkaten kızlar pek gelmiyo demi artık s2000 saglık orucu nasılmış...:uhm:
ben çok çabuk alıyom. çok hızlı verdiğimden galiba mafoldumben
kızım napalım kocam degilmi severde döverde kıskanırda ..biz böyle gördük anamopuyorumnanaktan
tam uymuyor, arada kaçamaklar yapıyor ama. güzel devam ediyor kaydirigubbakcemile3
ben bilmem beyim bilir naniknanik
ya aslında spor yapmak en güzeli ben yapamıyom bi yapsam enaz 5 kilo zayıf görüncemden eminim ..çünkü vücudum sıkı degil.fark ediyom..kaydirigubbakcemile2
sen naptın bu hafta verebildin mi:uhm:
ben vücudumu mahvettim. o bembeyaz pampıh gibi ten harap oldu gitti bu kilo ver al durumlarından :roflol:
yok veremedim galiba, tartılmadım daha doğrusu hayırlısı.
kaydirigubbakcemile3 allah senikaydirigubbakcemile3
kız anam senin pambuk tenini sevsinlerkaydirigubbakcemile3
bakın size söyleyim sizin o hedef kilonuz sağlıklı değil. inanmıyorsanız girin google ideal kilo hesaplama yazıp aratın. boyunuza göre ideal kilonuzu bulun. bu konunun sizin hedef kilonuza ulaşıp, mezun olup, beni bırakmanızla alakası yok. kötü niyetli olmayın :jeyyar:
şaka bi yana gerçekten kilo verilirde vücut nasıl düzelecek ya. yine siz şanslısınız, beğenen beğenmiş, ben ne yapayım. bide estetik ameliyatlara para mı harcayım :çok üzgünüm:
kız ben sana bi çakcam şimdi...anam ne diyom ben benim 70 kiloluk halim ilk okul 4 sınıfta idi.anam ben 70 o la mam....imkansız..
bak ben hele bi 85 olam bi fotoma bak karar ver..ondan sonra sen iste ben 60 olam kıkaydirigubbakcemile3
kızım sporla spor çok toparlıyo..hele sen gençsin cildin daha çabuk toparlar
opuyorumnanaktan gecenin ilerleyen dakikalarında görüşmek üzere byeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?