Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya aslında spor yapmak en güzeli ben yapamıyom bi yapsam enaz 5 kilo zayıf görüncemden eminim ..çünkü vücudum sıkı degil.fark ediyom..kaydirigubbakcemile2

ben vücudumu mahvettim. o bembeyaz pampıh gibi ten harap oldu gitti bu kilo ver al durumlarından :roflol:

bakın size söyleyim sizin o hedef kilonuz sağlıklı değil. inanmıyorsanız girin google ideal kilo hesaplama yazıp aratın. boyunuza göre ideal kilonuzu bulun. bu konunun sizin hedef kilonuza ulaşıp, mezun olup, beni bırakmanızla alakası yok. kötü niyetli olmayın :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 allah senikaydirigubbakcemile3
kız anam senin pambuk tenini sevsinlerkaydirigubbakcemile3

şaka bi yana gerçekten kilo verilirde vücut nasıl düzelecek ya. yine siz şanslısınız, beğenen beğenmiş, ben ne yapayım. bide estetik ameliyatlara para mı harcayım :çok üzgünüm:

kız ben sana bi çakcam şimdi...anam ne diyom ben benim 70 kiloluk halim ilk okul 4 sınıfta idi.anam ben 70 o la mam....imkansız..
bak ben hele bi 85 olam bi fotoma bak karar ver..ondan sonra sen iste ben 60 olam kıkaydirigubbakcemile3

şaka bi yana gerçekten kilo verilirde vücut nasıl düzelecek ya. yine siz şanslısınız, beğenen beğenmiş, ben ne yapayım. bide estetik ameliyatlara para mı harcayım :çok üzgünüm:

kızım sporla spor çok toparlıyo..hele sen gençsin cildin daha çabuk toparlar

olamam diye bişey yok. olur olur bal gibi olur. olur olur bal gibi olur. bende 50 olmak istiyom. ben ortaokuldayken öyleydim. doğru ya ben ne kadar zayıftım. ortaokulda , ilkokulda durmadan bayılıyordum çöp gibiydim. allah sizi bildiği gibi yapsın hormonlar lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…