- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.241
slm güzelim ne olsun hepsi iyiler maşallah
usareme doktor bir diyet listesi vermiş yemede yanında yat.dondurma, çikolata hepsi var. bütün diyetler böyle olsa keşke a.s
sibel bir kilo vermiş sağlık orucuyla kaçamak yaptığı halde :jeyyar:
ben kötüyüm, depresyona girdim.:1no2:
ya ben şu sağlık orucuna başlayamadım bir türlü başlamak istiyorummmmmmm
kız benim içinde oyna. bende oynamak istiyorum 31 temmuzda kuzenin düğünü var zayıflamam lazım. en kötü ihtimal 69-68 olmalıyım. fazlası kurtarmaz beni. bu sağlık orucuyla bir ayda 20 kilo verebilir miyim sence. sağlıksız deme bende biliyorum delikafadulden
klava: çatlak 10 kilo vermeye bari çalış bence oda zararlı ama
ama 2 haftada 10 kilo verdiler delikafadulden
güya ben de 4 temmuza kadar 90 olcaktımkaydirigubbakcemile3
belki cumaya 95 olursam 1 hafta da 5 kilo verebilirmiyim:uhm:
gerçi sen 1 ayda 20 verecen ya bende veririm herhalkaydirigubbakcemile3
benim sorunum kilo vermekten çok verdikten sonra koruyamamak. bu konuda bana yardım edersin bana 20 kilo verince delikafadulden olmaz mı hadi ya destek çık şu kardeşine kaydirigubbakcemile5
ya valla bilmem ben biraz okudum...alınan meyve sularıda ölçülü olcak demi ...aman ben lapa işini nasıl yaptım .buda ona dönmesin... elaleme rezil oluruz valla ..zaten 2 gündür yorgunluktan mı..uykusuzluktan mı bilmem..ani hareketlerde göz kararmalarım oluyo..arkadaşlarda kızdılar bugün..sıcaklarda çok..anam zaten kıyafetlerimi aldım..2 haftada 85 olursam ne giycem kı ben:umursamaz:
fazladan 5 kilo vercen önce..ben mesela inşallah 85 olursam ramazana kadar.. sonrada kış gelcek zaten..kış boyunca 3-4 kilo alsamda yaza o kiloyu daha rahat verir yie85 olurum..zaten bence benim ideal kilom 85
çok koşuşturmadanda olabilir, sana nazarda değebilir herkes çok zayıflamışsın diyorlarmış dikkat et kendine
ramazandan ben korkuyorum gelmesinnnnn:1shok:
ay hakkaten arkadaşım valla abartmıyorum ya..hergün birileri önüme geçip çok zayıflamışın diyo..CADIARZU
dün kadının bitanesi dön de bide arkadan bakam dedi..yolun ortasında döndürdü beni..orantılı vermişin diye..kaydirigubbakcemile3
bu gün kardeşimle çarşıda eşime rastladık..esnafların içinde çok güzel görünüyon dedi..yüksek sesle..satıcılar bile baktı..siyah lastikli paçası geniş donlar var ya ondan giydiydim.üstüme kırmızı tişört,kırmızı terlik kırmızı çanta..:kedi:
hem kıskanıyor hemde herkese baaaaak bu benim karım işte diyo, erkekleri anlamak zor ya delikafadulden
sorma hele havalarda sıcak allah yardımcımız olsun..iftarda da tatlı dondurma ikilisine dayanamıyom hiç:icecream:cokacimcoook
ramazanda kiloları alırım yine okula yine şişko başlarım ben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?