Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslında güzelim ben de kilo verme dönemimde yedim..hatta baklava üstü dodurma ama o benim ögle yemegim oldu mesela...bugün de öyle dondurma yedim ögle yemek yemedim...biraz önce tartıldım 96.100 gelmişim..ne kadar verdim merak ediyorum..sabah tartılacagım birde...çünkü çok su içtigimden sabah akşam bazen benim 2 kiloya yakın farklı oluyo..

klava: çatlak 10 kilo vermeye bari çalış bence oda zararlı ama

güya ben de 4 temmuza kadar 90 olcaktımkaydirigubbakcemile3
belki cumaya 95 olursam 1 hafta da 5 kilo verebilirmiyim:uhm:
gerçi sen 1 ayda 20 verecen ya bende veririm herhalkaydirigubbakcemile3

güya ben de 4 temmuza kadar 90 olcaktımkaydirigubbakcemile3
belki cumaya 95 olursam 1 hafta da 5 kilo verebilirmiyim:uhm:
gerçi sen 1 ayda 20 verecen ya bende veririm herhalkaydirigubbakcemile3

sende sağlık orucu yap, düşünsene kendini düğünde incecik güzel olmaz mı a.s

benim sorunum kilo vermekten çok verdikten sonra koruyamamak. bu konuda bana yardım edersin bana 20 kilo verince delikafadulden olmaz mı hadi ya destek çık şu kardeşine kaydirigubbakcemile5

ya valla bilmem ben biraz okudum...alınan meyve sularıda ölçülü olcak demi ...aman ben lapa işini nasıl yaptım .buda ona dönmesin... elaleme rezil oluruz valla ..zaten 2 gündür yorgunluktan mı..uykusuzluktan mı bilmem..ani hareketlerde göz kararmalarım oluyo..arkadaşlarda kızdılar bugün..sıcaklarda çok..anam zaten kıyafetlerimi aldım..2 haftada 85 olursam ne giycem kı ben:umursamaz:

benim sorunum kilo vermekten çok verdikten sonra koruyamamak. bu konuda bana yardım edersin bana 20 kilo verince delikafadulden olmaz mı hadi ya destek çık şu kardeşine kaydirigubbakcemile5

ay tam adamına sordun dogru yaklaşık20 yıldır 90 kiloyu korumak büyük başarıkaydirigubbakcemile3

çok koşuşturmadanda olabilir, sana nazarda değebilir herkes çok zayıflamışsın diyorlarmış dikkat et kendine

fazladan 5 kilo vercen önce..ben mesela inşallah 85 olursam ramazana kadar.. sonrada kış gelcek zaten..kış boyunca 3-4 kilo alsamda yaza o kiloyu daha rahat verir yie85 olurum..zaten bence benim ideal kilom 85

fazladan 5 kilo vercen önce..ben mesela inşallah 85 olursam ramazana kadar.. sonrada kış gelcek zaten..kış boyunca 3-4 kilo alsamda yaza o kiloyu daha rahat verir yie85 olurum..zaten bence benim ideal kilom 85

ramazandan ben korkuyorum gelmesinnnnn:1shok:

çok koşuşturmadanda olabilir, sana nazarda değebilir herkes çok zayıflamışsın diyorlarmış dikkat et kendine

ay hakkaten arkadaşım valla abartmıyorum ya..hergün birileri önüme geçip çok zayıflamışın diyo..CADIARZU
dün kadının bitanesi dön de bide arkadan bakam dedi..yolun ortasında döndürdü beni..orantılı vermişin diye..kaydirigubbakcemile3
bu gün kardeşimle çarşıda eşime rastladık..esnafların içinde çok güzel görünüyon dedi..yüksek sesle..satıcılar bile baktı..siyah lastikli paçası geniş donlar var ya ondan giydiydim.üstüme kırmızı tişört,kırmızı terlik kırmızı çanta..:kedi:

hem kıskanıyor hemde herkese baaaaak bu benim karım işte diyo, erkekleri anlamak zor ya delikafadulden

zavallım ben 120 kiloyken o belki 60 65 kiloydu.bir günden bir güne mesele etmedi...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…