- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.761
kapışalımmı senle, menuleri yarıştıralım ne dersin. sen hala 5 de 5 mi yapıyorsun bilmiyom ama
8. Takimin basina geleni bi okuyun kaotan listeyi oaylasmamis liste disi kaldikar. Takimda uyelerde sahip cikmamis listelerine. Bu yuzden ben sirayla hepinizin liste yapmasini ve paylasim alanina tasimasinin onemini bikez daha anladim. Takim sirumkulugu olmali. Bu hafta lsite yapicam hic yapmayandan baslicam okey
Bebegim ben sadece dunu paylasmamistim galiba. Sarjim yok disaridayim eve gidince bakar soylerim sana aynen bazen pisti oluyoruz
Cok sagol aycanimVeeeeee bu arada mutlu haberi alınca ben de sevindim kuzum senin adına Allah tamamına erdirsin inşallahhhhh hiç yeme kendini dualarım seninle
Basarilar canimYarın LYS'ye giricem sonrasında da erkek arkadaşım ve ailesiyle pikniğe gideceğimiz için burada olamıcam haberiniz olsun. Pazartesi de ertelenen sınavlarım başlıyor. Ancak pazartesi öğleden sonra gelebilirim. O zamana kadar kendinize iyi bakınnnn :)
Ne güzel canım senin adına sevindim ilk zamanlarda baya heyecanlı oluyor görüşmeler ama tatlı gül heyecanlar tadını çıkar ins hersey güzel ilerlerNe olmus ne bitmis onu paylasayim. Hepiniz cok ysrdimci oldunuz derdimde sıkıntımda cok sagolun
Kadinlar erkekler ayri oturuldu. Benz aten mutfaktan cikamadim. Anneler cok suskundu ilk defa bir araya geldikleri icin yeni tanistiklari icin sanirim baya sustular ilk basta. Erkeklerin tarafi daha onceden tanistiklari birkac kez gorustukleri icin sohbet muhabbet daha iyiydi sanki.
Simdi sevdicegimle konustugumuza gore ramazan bayraminin ikinci gunu soz olsun denmiis
Benim anne tarafim istanbulda. Ramazanda istanbula gidicez biz. Bakalim sevdicegin babasi izin alabilirse gelecekler. Ama izin alamazsa eylule falan kalacak gibi
Insallah izin alabilir
Ay cok mutluyum su ann
Babamdan da izin almis yarin kahvalti yapicaz birlikte
Boyle iste.
Iyi geceler herkese
Gecmis olsun canim tez iyilesininsallahSelam takimim okadar yorgununki anlatamam. Dersten geldim eve uyumudum kalktim yemek yedim
Bugunku. Menum
Sabah
Peynir salam domatesli sandwich
Oglen
Kabakli kepekli bulgurlu dogaclama haslama yemek
Aksam
Tavuk suyu corbasi
Su 1lt
Spor yok
Esim grip oldu dun bugun daha kotu.bende pek iyi degilim yatiyoruz yani.
Allah yardimcin olsun canim insallah basarili olursunYarın LYS'ye giricem sonrasında da erkek arkadaşım ve ailesiyle pikniğe gideceğimiz için burada olamıcam haberiniz olsun. Pazartesi de ertelenen sınavlarım başlıyor. Ancak pazartesi öğleden sonra gelebilirim. O zamana kadar kendinize iyi bakınnnn :)
Ay hayirli olsun canim sevindim senin adina is buralara kkadar geldi ya geriside gelir insallah acele etmeNe olmus ne bitmis onu paylasayim. Hepiniz cok ysrdimci oldunuz derdimde sıkıntımda cok sagolun
Kadinlar erkekler ayri oturuldu. Benz aten mutfaktan cikamadim. Anneler cok suskundu ilk defa bir araya geldikleri icin yeni tanistiklari icin sanirim baya sustular ilk basta. Erkeklerin tarafi daha onceden tanistiklari birkac kez gorustukleri icin sohbet muhabbet daha iyiydi sanki.
Simdi sevdicegimle konustugumuza gore ramazan bayraminin ikinci gunu soz olsun denmiis
Benim anne tarafim istanbulda. Ramazanda istanbula gidicez biz. Bakalim sevdicegin babasi izin alabilirse gelecekler. Ama izin alamazsa eylule falan kalacak gibi
Insallah izin alabilir
Ay cok mutluyum su ann
Babamdan da izin almis yarin kahvalti yapicaz birlikte
Boyle iste.
Iyi geceler herkese
Su an sen sinavdasin muhtemel ama basarilar canimmmmmm.Yarın LYS'ye giricem sonrasında da erkek arkadaşım ve ailesiyle pikniğe gideceğimiz için burada olamıcam haberiniz olsun. Pazartesi de ertelenen sınavlarım başlıyor. Ancak pazartesi öğleden sonra gelebilirim. O zamana kadar kendinize iyi bakınnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?