- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.341
hüüüüüüüüüüüüüüü
bi çizelgeme sahip çıkamadım artık bu dünya bana haram:a015:
ben bu kk katılırken 90 olmak istiyodum ay bunlar beni ne hale kodular..mafoldumben
ben çıkıyommafoldumben
beni bırakıp gidiyorsun ha peki öyle olsun ama şunu unutma
giden gittiği gün bitmiştir benim için :gitme:
ben zaten bittim..mafoldumben
85 olamam derken
bide 80 tüm motivasyonum koptumafoldumben
günaydın canım,iyiyim diyecem diyemiyorum,sabah tartıldım sadece 500 grcık vermişim.ama bunada şükür.sen nasılsın.maaşallah dükkanı hem kapatıp hem açmışsın.
gunaydın kız sende erken kalkma ne ısın var yat uyukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya şu dükkanıda bide siz açın yaw
günaydın usarem nasılsınkaydirigubbakcemile3
olsun canım 500 gramda guzelzemuszemus tabı sen alıstın herhafta 1-2 kılo vermeye ama bundan sonra gram gram gıder kılolaropuyorumnanaktangünaydın canım,iyiyim diyecem diyemiyorum,sabah tartıldım sadece 500 grcık vermişim.ama bunada şükür.sen nasılsın.maaşallah dükkanı hem kapatıp hem açmışsın.
kızlar ben geçmişi okuyamıyrm hiç halim yok kandiliniz mübarek olsun demek için uğradım.gruptan çıkartırsınız beni.ben arada uğrarım zaten.kendinize iyi bakın.bana dua edin bugün bol bol.inşallah bebişim olur
kızlar ben geçmişi okuyamıyrm hiç halim yok kandiliniz mübarek olsun demek için uğradım.gruptan çıkartırsınız beni.ben arada uğrarım zaten.kendinize iyi bakın.bana dua edin bugün bol bol.inşallah bebişim olur
sabah ılık lımonlu su ıctım
cok acıkmıstım bızımkılere tost yaptım canım cektı bırtanede ben yedım:kedi:
ama oglen ve aksam bırsey yemek ıstemıyorum sadece meyve suyu veya karpuz yerımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?