Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çekmediğim dertler çile kalmadı :1no2:
feryatsız gündüzüm gecem olmadı :çok üzgünüm:
ağlamadık sokak köşe kalmadı mafoldumben
yalnızım dostlarım, yalnızım, yalnız :gitme:

o eski halimden eser yok şimdi senağlama
ızdırap içinde yorgunum şimdi mafoldumben
tutun kollarımdan düşerim şimdi :çok üzgünüm:
yalnızım dostlarım, yalnızım, yalnız :a015:

neler gördüm neler geldi başıma :çok üzgünüm:
düşe kalka geldim bu yaşıma :1no2:
tutupta kaldırın allah aşkına :a015:
yalmızım dostlarım, yalnızım, yalnız mafoldumben

o eski halimden eser yok şimdi senağlama
ızdırap içinde yorgunum şimdi mafoldumben
tutun kollarımdan düşerim şimdi :çok üzgünüm:
yalnızım dostlarım, yalnızım, yalnız :a015:

günaydın canım,iyiyim diyecem diyemiyorum,sabah tartıldım sadece 500 grcık vermişim.ama bunada şükür.sen nasılsın.maaşallah dükkanı hem kapatıp hem açmışsın.

günaydın canım,iyiyim diyecem diyemiyorum,sabah tartıldım sadece 500 grcık vermişim.ama bunada şükür.sen nasılsın.maaşallah dükkanı hem kapatıp hem açmışsın.

olsun canım güzel kilo veriyorsun, zamanla yavaşlıyor vermek. pes etme yola devam alkisalkisalkis
bende sirkeli su içecem ama gözümde büyüyor :bbo:

kızlar ben geçmişi okuyamıyrm hiç halim yok kandiliniz mübarek olsun demek için uğradım.gruptan çıkartırsınız beni.ben arada uğrarım zaten.kendinize iyi bakın.bana dua edin bugün bol bol.inşallah bebişim olur

ya şu dükkanıda bide siz açın yaw
günaydın usarem nasılsınkaydirigubbakcemile3
gunaydın kız sende erken kalkma ne ısın var yat uyukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olsun canım 500 gramda guzelzemuszemus tabı sen alıstın herhafta 1-2 kılo vermeye ama bundan sonra gram gram gıder kılolaropuyorumnanaktan

senınde kandılın mubarek olsun canım ınsallah dualarımız kabul olur bu mubarek gunde:Saruboceq:
Hersey gonlunce olsun canımopuyorumnanaktan

sabah ılık lımonlu su ıctım
cok acıkmıstım bızımkılere tost yaptım canım cektı bırtanede ben yedım:kedi:
ama oglen ve aksam bırsey yemek ıstemıyorum sadece meyve suyu veya karpuz yerımopuyorumnanaktan

gunaydın kızlar

guleyse umarım kandıl gunu duaların kabul olur allah hayırlısını verır ınsallah

aynalar gunaydın

sıbel senınde kandılın mubarek olsun

usarem bende ılk öyle verdım sonradan ıste gr gr gıdıyor ama ınan böyle daha kalıcı

bende sabah kellogs yedım sutle sımdı acıktım yanıımda esofman ve ayakkabılarımı getırdım aksam salona gıdıcem ınsallah bırakmam bana destek olun kızlar uc aylık yazıldım uc ay ıcınde bayagı ıncelmek ve hep oyle kalmak ıstıyorum...

sağol güzelim seninde kandilin mübarek olsun. inşallah tez zamanda kucağına alırsın bebeğini

ya ben hala sirkeli su içmedim, bişey yemedim daha ben düzenimi kuramadım hala. ne güzel erzurumda herşey saati saatineydi. işte bu yüzden sevmiyom tatili

kız senin karpuz kaç dilim olacak, ben bir karpuzu dörde bölüp, dört dilim yemeyi düşünüyom:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…