- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.381
slm arkadaslar ben iki hafta once sinav vermistim ya bugun mektup geldi ikisinide almisimsositososito ay nasil sevindim anlatamammmm
gözün aydın canım.sevindim senin adına.
yok canım pes edermiyim 60 kg olana kadar yola devam.tabi 58-59 da olabilir.ay ben sirkeli suyu hiç içemedim.çok midem bulandı
anam maşallah
benim kilo vermem durunca sizinkiler hızlandı. demek suç bende. atın beni takımdan:çok üzgünüm:
ya şu dükkanıda bide siz açın yaw
günaydın usarem nasılsınkaydirigubbakcemile3
ayy canım çok geçmiş olsun.
kaydirigubbakcemile5slm arkadaslar ben iki hafta once sinav vermistim ya bugun mektup geldi ikisinide almisimsositososito ay nasil sevindim anlatamammmm
kiz ben sabah sabah ne dukkanlar aciyom haberin varmi sabahin korunde bi yerden bebisler hazirla cantalarini hazirla kahvalti yaptir dislerin fircala derkendelikafadulden besmele cekmeye firsat olmuyo bi yandan sen actinmi dukkan siftah yapiyo o gunzemuszemus ugurlu geliyon :lepi:
anam sen aslıya ne anlatıyon...ben bilirim senin çektiklerini:1hug:
o hele bi zayıflasın........
hele bi evlensin...........
onun şimdi bize söyledigi şarkıları bende ona söyliycemkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o zaman bizim çocuklar büyümüş olur...
biz zaman geçirmek için ugrarız takıma...
aslı hala burda kaydirigubbakcemile3
dogumda aldıgı kilolarla ugraşıyo olurkaydirigubbakcemile3
cagla ablam masallahdiyelim nazar deymesin resimlerine baktim hicde kilolu durmuyon simdi nasilsin allah bilir :dance:
bebsileri okula birakacam simdi hepinizi opuyorum sonra gorusuruzkaydirigubbakcemile5
kızlar biraz önce iş arkadaşlarımdan biri canımı sıktı.herzaman bol ve tunik şeklinde şeyler giyerim.tesettürlü olduğum için.bugün eteğin üzerine biraz badi tarzı ama öyle üstüme yapışan bişey değil yani öyle bir bluz giydim.arkadaş bana ne dese beğenirsiniz.tamam selma anladık zayıfladın bu kadar ince giyinmene gerek yok dedi.ayy ne diyeceğimi bilemedim.çok sinir oldum çok.sırf çekemedikleri için böyle konuşuyorlar diye düşünüyorum.ben diyete başlarken bazılarıda gülüp ben ve arkadaşımla dalga geçiyorlardı.böyle zayıflayıp onların yüzünü morartmak istiyorum.rabbim onlara karşı beni küçük düşürmesin.
kızlar meraba hepinizin kandili mübarek olsun
anam bi türlü oturamıyom ben bu bilgisayarın başına bu gün hep yeni yeni icatlar çıkıyo başıma bugün
kocişte hiç boş bırakmıyo bugün beni yeni yeni işler gönderiyo başıma şimdi bankaya gitçem sayfa açık fırsat buldukça girebilirim inşallah
slm arkadaslar ben iki hafta once sinav vermistim ya bugun mektup geldi ikisinide almisimsositososito ay nasil sevindim anlatamammmm
kandiliniz mübarek olsun hanımlar.rabbim cümlemizin gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşaallah.
kızlar biraz önce iş arkadaşlarımdan biri canımı sıktı.herzaman bol ve tunik şeklinde şeyler giyerim.tesettürlü olduğum için.bugün eteğin üzerine biraz badi tarzı ama öyle üstüme yapışan bişey değil yani öyle bir bluz giydim.arkadaş bana ne dese beğenirsiniz.tamam selma anladık zayıfladın bu kadar ince giyinmene gerek yok dedi.ayy ne diyeceğimi bilemedim.çok sinir oldum çok.sırf çekemedikleri için böyle konuşuyorlar diye düşünüyorum.ben diyete başlarken bazılarıda gülüp ben ve arkadaşımla dalga geçiyorlardı.böyle zayıflayıp onların yüzünü morartmak istiyorum.rabbim onlara karşı beni küçük düşürmesin.
anam sen aslıya ne anlatıyon...ben bilirim senin çektiklerini:1hug:
o hele bi zayıflasın........
hele bi evlensin...........
onun şimdi bize söyledigi şarkıları bende ona söyliycemkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o zaman bizim çocuklar büyümüş olur...
biz zaman geçirmek için ugrarız takıma...
aslı hala burda kaydirigubbakcemile3
dogumda aldıgı kilolarla ugraşıyo olurkaydirigubbakcemile3
kızlar meraba hepinizin kandili mübarek olsun
anam bi türlü oturamıyom ben bu bilgisayarın başına bu gün hep yeni yeni icatlar çıkıyo başıma bugün
kocişte hiç boş bırakmıyo bugün beni yeni yeni işler gönderiyo başıma şimdi bankaya gitçem sayfa açık fırsat buldukça girebilirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?