Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sibelcim bu resmi nasıl yapıyorsun. imageshacktan aldığın adresi nereye yapıştırıyon bi öğret hayrına a.s

slm kizlar gunaydin herkeze hayirli kandiller
kusura bakmayin gelemedim ya canimdan bezmis durumdayin beni idare edin bu arada diyette guzel gidiyo ha sanmayin yiyorum diye hadiyin opuldunuz misafirim gelecek anam

ya şu dükkanıda bide siz açın yaw
günaydın usarem nasılsınkaydirigubbakcemile3

kız günaydın sen de horozlarla bir uyanma anacım....

aşkım sabret artık biliyom arkadaşlarda senin tedavilerden yaptırıyolardı..agrı ve halsizlik oluyo....allahım şu mübarek günde dualarını kabul eder inşallah çabalarının sonucunu alırsın:Saruboceq:

BU ARADA NAZAR DEGDİ HERHAL ...KÜÇÜK Bİ KAZA ATLATTIM...FORM ÇAYI İÇİN CEZVEDEN FİNCANA KOYARKEN ELİME SICAK SU DÖKTÜM..mafoldumben
SONUÇ TABİKİ YAKTIM...ŞİMDİ ELİMİ SOGUK SUYUN İÇİNE SOKTUM.TEK ELLEDE HARFLERİ YAZMAK ZOR OLUYO..ACIK ACISI GEÇSİN ..SONRA GELİRİM...opuyorumnanaktan

valla alıştım ama ben razıyım buna.ilk ay 4 kg gitmesine bile razıydımki iki katı gitti.bu ayda 3-4 kilo gitse daha ne isterim.

iyi yapmışsın diyemiycem valla.ama geçmiş olsun diyeyim.öğlen akşam az yiyip telafi edersin inşaallah.bende dün akşam bir dilim etimek tatlısı yedim.ama dün bugün ve yarın olan dondurma hakkımın yerine saydım.dondurmaları yiyemiycem yani.
benimde yarından sonra karpuz diyetim başlıyor.bir haftalık.ohhh serin serin yerim inşaallah.

ay canım verdiklerimizi geri almayalımda yavaş yavaş verelim razıyım ben.

ayy canım çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…