- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.361
ya şu dükkanıda bide siz açın yaw
günaydın usarem nasılsınkaydirigubbakcemile3
kızlar ben geçmişi okuyamıyrm hiç halim yok kandiliniz mübarek olsun demek için uğradım.gruptan çıkartırsınız beni.ben arada uğrarım zaten.kendinize iyi bakın.bana dua edin bugün bol bol.inşallah bebişim olur
olsun canım güzel kilo veriyorsun, zamanla yavaşlıyor vermek. pes etme yola devam alkisalkisalkis
bende sirkeli su içecem ama gözümde büyüyor :bbo:
gunaydın kız sende erken kalkma ne ısın var yat uyukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olsun canım 500 gramda guzelzemuszemus tabı sen alıstın herhafta 1-2 kılo vermeye ama bundan sonra gram gram gıder kılolaropuyorumnanaktan
senınde kandılın mubarek olsun canım ınsallah dualarımız kabul olur bu mubarek gunde:Saruboceq:
Hersey gonlunce olsun canımopuyorumnanaktan
ÇATLAK EMOŞ İFTİHARLA SUNAR
94.500
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
sabah ılık lımonlu su ıctım
cok acıkmıstım bızımkılere tost yaptım canım cektı bırtanede ben yedım:kedi:
ama oglen ve aksam bırsey yemek ıstemıyorum sadece meyve suyu veya karpuz yerımopuyorumnanaktan
gunaydın kızlar
guleyse umarım kandıl gunu duaların kabul olur allah hayırlısını verır ınsallah
aynalar gunaydın
sıbel senınde kandılın mubarek olsun
usarem bende ılk öyle verdım sonradan ıste gr gr gıdıyor ama ınan böyle daha kalıcı
bende sabah kellogs yedım sutle sımdı acıktım yanıımda esofman ve ayakkabılarımı getırdım aksam salona gıdıcem ınsallah bırakmam bana destek olun kızlar uc aylık yazıldım uc ay ıcınde bayagı ıncelmek ve hep oyle kalmak ıstıyorum...
ayy canım çok geçmiş olsun.BU ARADA NAZAR DEGDİ HERHAL ...KÜÇÜK Bİ KAZA ATLATTIM...FORM ÇAYI İÇİN CEZVEDEN FİNCANA KOYARKEN ELİME SICAK SU DÖKTÜM..mafoldumben
SONUÇ TABİKİ YAKTIM...ŞİMDİ ELİMİ SOGUK SUYUN İÇİNE SOKTUM.TEK ELLEDE HARFLERİ YAZMAK ZOR OLUYO..ACIK ACISI GEÇSİN ..SONRA GELİRİM...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?