- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.721
ozaman hemen duzenliyorum mezun olmak istiyor diye okiş bebeğim uğramayı unutmaMezuniyet istiyorum kaptanim. Simdilik boyle yapalim ben ara ara gelir misafir olurum yine kabulve derseniz
hiç üzülme nazarım her şerde bir hayır vardır. bunu aklından çıkarma. illaki hayatına başka şeyler değecek ve değiştirecek bak görürsün
msj sayım yeterli değiltaşındığım içn ama işler bitti gibi söz bi daha olmazmesaj sayın da yeterliyse alıcam listeye kuzum
teşekkür ederim ablacım söz daha çok dikkat edicem iftarda ve sahurda fazla abartmadan yemeye çalışıyorum
Kaptanim darısı size diyeyim ozaman ins başarılı oluruz hepimiz hamile olmadan önce 67 felan dim ins az kaldı***14.TAKIM 420. Etap TAKIM İÇİ İLK ÜÇ LİSTESİ***
irem093 (80,8 / 78,8/2,0 / %2,48 )
nhtylz. (88,8/ 87.8/ 1/ %1.13 )
Diddah ( 71 / 70.5/ 0.5/ %0.70 )
İREMCİM TEBRİK EDERİM TATLIM
yelizim artık yukarı değil aşağı ivme bekliyorum senden, bi an önce gitsinkilolar çok zaman kaybettik dimi. bu haftaki başarından dolayı tebrik ederim
fundam hadi 70 leri gördün darısı bana kuzum
Canim bence sende kitap asigi gibi tartini yaninda goturKaptanım bende kısmetse çarşamba akşamı tatil için yola çıkıyorum. Haftaya cuma kilo bildirimi yapamam gibi geliyor bana. Çarşamba sabahı bildiricem onu yazarız artık. Ama otelde falan tartı bulursam bildiririm tabiki. Ondan sonraki cuma da Bayram günü yani geliyorum. Nasıl yetişipte tartılıp yazıcam bilmiyorum. Kilosu sabit yazarız artık
Insallah kaptanim bende cok sikildim artik***14.TAKIM 420. Etap TAKIM İÇİ İLK ÜÇ LİSTESİ***
irem093 (80,8 / 78,8/2,0 / %2,48 )
nhtylz. (88,8/ 87.8/ 1/ %1.13 )
Diddah ( 71 / 70.5/ 0.5/ %0.70 )
İREMCİM TEBRİK EDERİM TATLIM
yelizim artık yukarı değil aşağı ivme bekliyorum senden, bi an önce gitsinkilolar çok zaman kaybettik dimi. bu haftaki başarından dolayı tebrik ederim
fundam hadi 70 leri gördün darısı bana kuzum
Ne guzel mezun olucaksin demek darisi basima insallahMezuniyet istiyorum kaptanim. Simdilik boyle yapalim ben ara ara gelir misafir olurum yine kabulve derseniz
Vaayy ne güzel benim annem de bittikce yapar küçük bi kavanoz ben hiç denemedim dahagünaydın kızlar, iyi hafta sonları
sabah pazara gittim,çilek aldım çilek reçeli yapıyorum şimdi
işim bitince gelicem görüşürüz
Tebrikler canım çok imrendim darısı bize kaç kilo verdin toplamda ins biz de basaririzMezuniyet istiyorum kaptanim. Simdilik boyle yapalim ben ara ara gelir misafir olurum yine kabulve derseniz
sahurda
peynir
pide
iftar
1 kase mercimek çorba
kuşbaşı et
salata
4-5 tane patates kızarması ( gerçekten çokazalttım)
2 dilim kavun
spor birazdan dışarda bi 45 dk yürümeyi düşünüyorum
su 4 bardak şimdilik
Menuler guzel meleklerimBugün ki menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
akşam mercimek çorbası tavuk salata
Yürüyüş yarım saat
Su 3 litre
Aslinda recel yemiyoruz ama cocuklari su cikokata kremasindan az da oksa uzak tutmak icin az da oksa yaotim bu sene gene onlardan iyidir ev yapimiVaayy ne güzel benim annem de bittikce yapar küçük bi kavanoz ben hiç denemedim daha
Basiracaz tabi kuzumTebrikler canım çok imrendim darısı bize kaç kilo verdin toplamda ins biz de basaririz
Ohhh kaptan bu tatil sana yaradi receller bol yuzmeler guneslenmeler kitap okumalar falan bende bi ara yapiyodum ne guzel bidiktan sonra hersey yarim kaldi imrendim alla sanaCicuklari havuza indirdim bende 2 kulac atip guneslenivem. Sbah pazar halletim gelincede evi suourdum 1 halim kalmisti toplancak onu topladim. Yazin burda haliya tahammul.edilmiyo kaldırıyor um. Hergun oaspas yapmak daha pratik. Gene gelicemkitap okuyum az guneskenirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?