Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım menün çok güzel

Bu arada bende senin gibiyim kışın bile hep çorapsız ve atletsiz dolanırım Uzun kollu giydiğimde nefesim kesilir sanki daral geliyor gibi
Valla Akçaydada çok sıcaktı hava ama hiç nem olmadığı için terlemedik bile ( direk güneşin altı tabiki bunaltıyordu ama yinede terleme olmuyordu ) Burada duş alıyorum 10 dakika sonra kan ter içinde kalıyorum Bugün 5 gibi evden çıktığım halde yarım saat yürüdüm ve Thirtüm sanki saatlerce spor yapmış gibi terden ıslanmıştı
Sırf o yüzden bile İstanbulu terk edesim var ama işte nasıl bir bağımlılık yaptıysa nereye gidersem gideyim dönünce mutlu oluyorum ( bir iki günde olsa )

Menu harika spor harika tebrikler nurumm

Bende yanliz kaldim burada bugun

Sormayin alanya yaniyor. Aksam nerden ciktiysa bir yagmur serpti ortalik az serinledi. Antalya yi dusunemiyom burdan sicak olur. Ne kadar ordasin kuzum sen

Ruveydan istanbul buralari aratmaz nemde diye duyyorum yaz fena yakacak busene :)

Ahaha banum klimasiz duramiyoz evde ofiste sorma gitsin

Bildirim
Sabah
2dilim yumurtalı ekmek
1zeytin
3ceviz
Söğüş

Öğlen
1 tane küçüücük etli biber dolması
3 kaşık bulgur pilavı
Kavun

Akşam
5 minik köfte tost makinesinde yağsız
Yarım kase cacık

Bugün aralarda meyveyi biraz fazlq kaçıtdım uani hepsinden az az ama çeşit çok :)

Kizlar ya kizimin agrisi hala gecmedi kafayi yicem bugun pansumandan sonra 2 saat inledi kuzum ne teselli ne care doktoru aradim baska agrikesici daha versek dedim olur dedi aldim simdi donusumlu veriyom etkisi gecmeden bi gecse su 3-5 gun vall pisman oldum keske omurboyu gitseydi pedikure
Menumu yazayim berbat bi gundu

Sabah kalkinca su ve kefir
Kahvaltida mihlama tirtikladim ve yumurta yedim
Ogle taz.fasulye makarna ve salata
Aksam firinda patlican etli ve bukgur salata
Spor hak getire kizin yanindan ayrilamadim moralimde yok buginlerde
Buda gecer sabir iste

İftar
1 kase tel Şehriye çorbası
biraz haşlanmış et
kavun
çay

1 tane fıstıklı krokan
yarım saat yürüyüş

Ahaha banum klimasiz duramiyoz evde ofiste sorma gitsin

Valla bende kaç senedir eşimin Klima taktıralım diye diretmesine karşı çıkıyordum aman hasta oluruz diye ama pes ettim bu yaz Artık bu yaz idare edeceğiz yine ( benim Allahtan bilgisayara bağladığım Fanım var ) ama kışa kesin taktırıyorum klima Maalesef fırsatcılar yazın klima fiyatlarını fırlattığı için kışın daha uygun olur diye mecbur bekleyeceğiz
İnan her odanın camı açık ama yok anam esmiyor biraz evvel çamaşır serdim inan ter içinde kaldım ( balkonda bile esinti yok )

Rabbim Yar ve Yardımcın olsun canım
İnşallah bir iki güne hiç ağrısı falan kalmaz
Gerçekten zor günler geçiriyorsunuz ama eminim ağrılarıda geçince iyiki olmuşum diyecektir

meyvelerini öğlene kadar yedinse sorun yok ama akşama bıraktınsa depolanmıştır kuzum
menun dengeli , spor yapamadınmı?

İftar
1 kase tel Şehriye çorbası
biraz haşlanmış et
kavun
çay

1 tane fıstıklı krokan
yarım saat yürüyüş
menun dengeli. tek öğün yapıyorsun uzun sure yapma arada ara ver olmazmı oruca.

banum alanya da klima fiyatı yaz kış aynıdır, sizin orda düşüyormuki? bizde yaz kış klima kullanıldığından sezonu yok malesef ve klimasız ev yok kadar azdır bu yuzden, e oluncada çalıştırıyor herkes
amin işallah dun ek başladığım ağrı kesiciile ağrı başlamadan dönusumlu verdik rahat etti kuzum azcık, ama cuma gene pansuman var ilki kadar sancılı geçerse bu sefer duşup bayılırım gari

Kaptanim ruveyda geldi heralde yapacaksa devam etsin yoksa bende yarin aksamdan itibarenbaslim yapmaya
@kitap_asigi ruveydacım sen yelizle haberleş aranızda karar verin ama artık menu takibini kati olarak yapmamız lazım. hatta sen ve yeliz isterseniz 1 er hafta olarak dönuşumlu yapın aranızda karar vererek olurmu kuzum haber bekliyoruz.
bekleyelim yelizim

Iyi fikir kaptanim burbirimizi idare edebiliriz bence

***14.TAKIM MESAJ SAYILARI***

nhtylz.
nazarenko
Fulias
Rengarenknesli : 35+++
irem093
ada81

Emirse34
Fairy Tale 123
kitap_asigi

nurburr

MELEKLERİM
ben mesajları cumadan 1 gun önce sayma kararı aldım. çünki 35 mesaj şartına uymayana liste cezası vereceğim. hiç bir mazeret kabul etmiyorum artık.cezaları uyguluycam en uygun olanlarını veriem.
herkes listeyi doldursun bugun bakalım mesajları profilden sayacaksınız yeni meleklerim

Ay kaptan ayni anda ayni seyi dusunuyormusuz

Mesaj sayisi eksik olanlar var kaptanim o nasil olacak arkadaslarin cogu ortada yok
mesaj listesi tamamlanınca en az mesajı olan listeyi bir kontrol edecek ilk ceza bu. tek tek profili gezip mesaj kontrolu yapıp listeyi doğrulayacak sonra uygun cezalar geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…