Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla alanya hissedilen sıcaklık 45derece var sanırım. klimalar 7/24 çalışıyor :))
Bende ağustos sonunda antalyaya gidicem kiloları o zamana kadar biraz veriyimde denize su aygırı gibi girmeyim :) inşallah çok sıcak olmaz diycem de olursa da olsun tek deniz tatilim o bu yıl :) seneye yazlık alcaz inşallah :)

ooo cansum gel alanya dan alalım sana hem benim işim emlak yardımcıda olurum. alanya bir cennet sıcagına nemine ragmen.

doğrudur ankarada 33 derece burdada sıcak diyoruz ama orda resmen cehennemmiş kaptanım. Burası size yayla gibi gelir.
Orda nem de var Allah kolaylık versin
sağol kuzum hakkaten sız sıca demeyin yayla orası.
Tam 24.00 da yapıp açığı kapıycam

uyanık meleklerim yaaa

Tamam kaptanim yarin listedeyim o zaman insallah
O zaman ben gecmise dalayim bi

Kızlarrrrr albümüme kırmızı pantalonlu halimi koydum
Tabi sizler gibi fıstık olmama daha çok var ama olsun o resim orada dursun inşallah önce sonrası resimleri yaptığımda lazım olur
Ay cok guzel fark var arada ya ben yeni gordum

Onceki fotolarla karsilastirinca yuzden falan cok fark ediliyor

Masallah

olur tanışalım adım nur 24yaşındayım ankaradayım üniletme sondayım böyle canım 58 kilodayım
Boy kac ki canim ya 58 kilo cok bi kilo degil aslinda.
Ben de Rüveyda. 21 yasindayim. Açıktan okuyorum.

Nisanim olacak diye izne ayrilmistim. Simdi geri geldim. Su an 64 kiloyum. 68Le baslamistim. Boyum da 168. Boyle iste. Hic beceremem kendimi tanitmayi boyle ya bi garip oldu

yok canım iyi tanıştırdın boyum 1.59

yine arşivden bir demet sunayım madem size
kilo alanlar acilen uygulaalar super sonuç alırlr. hepsi denenmiş özel arşivimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…