Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yeni uye bir sure almayacağım yelizim. olanlarla yazı geçirelim çünki yaz riskli gelen gidiyor boşa çabalıyoruz. takımdaki uye sayımız yeterli şimdilik onların performansını yukseltmeye çalışıcaz

Hadi ben bidik uyurken ev temizlemeye kactim kaptanim bizim bidik 15 aylik oldu koltuklarin uzerine cikip camdan bakmaya calisiyo koltuklari camin onunden cekmem lazim sana kllay gelsin kaptanim

***14.TAKIM MESAJ SAYILARI***

nhtylz.
nazarenko
Fulias
Rengarenknesli : 35+++
irem093

Emirse34
Fairy Tale 123
kitap_asigi
nurburr

MELEKLERİM
ben mesajları cumadan 1 gun önce sayma kararı aldım. çünki 35 mesaj şartına uymayana liste cezası vereceğim. hiç bir mazeret kabul etmiyorum artık.cezaları uyguluycam en uygun olanlarını veriem.
herkes listeyi doldursun bugun bakalım mesajları profilden sayacaksınız yeni meleklerim

***14.TAKIM MESAJ SAYILARI***

nhtylz.35+
nazarenko
Fulias
Rengarenknesli : 35+++
irem093

Emirse34
Fairy Tale 123
kitap_asigi
nurburr

MELEKLERİM
ben mesajları cumadan 1 gun önce sayma kararı aldım. çünki 35 mesaj şartına uymayana liste cezası vereceğim. hiç bir mazeret kabul etmiyorum artık.cezaları uyguluycam en uygun olanlarını veriem.
herkes listeyi doldursun bugun bakalım mesajları profilden sayacaksınız yeni meleklerim

Ben konyada yasiyorum o kuru havadan sonra istanbulun nemine girince hayattan soguyorum valla. Bir de ev hafif sehir disina dogru merjezden yuksekte olunca püfür püfür eser. Aksam falan baya serin olur. Burda eriye eriye kaybolmaktan korkar oldum
Nem cok berbat ya. Banyodan cikinca bile ferahlamis hissedemiyorum ki ben. O su da ustume yapisip kaliyor

Alanyayi bilemiyorum kaptanim ama istanbul cok berbat gercekten. Konyanin gozunu seveyim

@kitap_asigi ruveydam sanırım bu hafta listeye döneceksin izin bitti. bana bilgi ver ona göre listeye ekliyeceğim seni meleğim

Kaptanim ruveyda geldi heralde yapacaksa devam etsin yoksa bende yarin aksamdan itibarenbaslim yapmaya

1er hafta dönüşümlü yapsak olur mu? nhtylz senin de isin basindan askin ama musaitsen boyle olsa?

Kaptanim iznim bitti hatta galiba 3 hafta oldu tam bilmiyorum kac hafta oldugunu ama bitti kesin
Lisyeyegirebilmem. Icin ekside mi olmam gerek? Sabit olsam da girebiliyor muyum?
Bir de kac kiloyla izne ayrilmistim kaptanim ben not almamisim

sepet sepet yumurta
sakın beni unutma
unutursan küserim
mektubunu keserim

önüm
arkam
sobeeeeee

huuuuuuuuu tık tıkkkkk kim var kim yok.
ben meleklerimi geri istiyorum , yollarını gözlüyorum

merhaba kaptanım bişey sorcam sebze ve meyve suyu içmeye başlıycam ama bunu hangi öğünüme koyacağımı bilmiyorum sizce neyapayım?

Selamün Aleykümmm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Çok şükür bugün çok daha dinç uyandım ( gerçi sıcaktan tam uykumu alamadım ama düne nazaran çok daha iyiyim şükür )

Bugünde yine inanılmaz bir sıcak var İstanbulda ve benim 2 posta ütüm var yapılacak
Neyse kaçarım yok mecbur yapacağım Birazdan ufak fanımıda karşıma alır başlarım yapmaya ancak biter
Kuzen öğlende arkadaşlarıyla buluşacakmış o gelene kadar bitmiş olur ütülerimde
Tabi o gider gitmez sporumuda yaparım

merhaba kaptanım bişey sorcam sebze ve meyve suyu içmeye başlıycam ama bunu hangi öğünüme koyacağımı bilmiyorum sizce neyapayım?
tatlım deneme yanılmayla bul öğünü bence. mesela sabah iç. kaç saat tok tutuyo. öğlen iç kaç saat tok tutuyor. bide akşam dene eğer akşam içince acıkmazsan en superi akşam öğünü olur. baktın bu sebze sularıyla acıkmıyorsun sabah akşam içebilirsin. çeşitli tarifler var nette.
bence
www.gulkaynak.com
bunu bi ziyaret et. harika tarifleri ve yazıları var

Aleyküm Selam canım hoşgeldin sıcaklar çok kötü spor olarak ne yapıyosun?

ayyyyy banum ütü dedinde. ben kaç haftadır biriktiriyom giyinme odasında bir dolapta artık yavaştan başlamam lazım giyecek bişi kalmadı eşimin. mızmız edip duruyor ama moral sıfır kızdan dolayı ev işinden başka bişi yapamıyom. spor bile gelmiyor içimden

kitap_asigi ( 64.0 /64,0 / %0 )420. Etapta bildirim yaparak izne ayrılan uye geri döndu yuzdesi ayrı kaldığı 4 etap için 4 e bölündü

bu şekilde yarın girersin listeye. eksi olmazsan giremezsin bekleriz haftayı. sabit olamaz.
Benim mesaj sayim cok az. Bu haftalik muaf olsam olur mu
hayır şekerim akşama kadar doldur mesaj sayını. geçmişi oku yorum yap, ama doldur ben anlamam

çok teşekkür ederim kaptanım yeşil iksir diye bi tarif var yeşim ceren bozoğlu bu içecekle kilo vermiş onu paylaşıyım yapan olur belki
- Yeşil İksir -

Malzemeler:
Roka
Dereotu
Maydanoz
Taze nane
1limon
1 yeşil elma
1 salatalık
Katı meyve sıkacağı

Tarif:
Limonun sarı kısmı soyulur.Malzemeler sıra ile bir tutam roka,bir tutam,dereotu,bir tutam maydanoz,bir tutam taze nane,yeşil elma,kabuğu soyulmuş limon ve salatalık malzemelerin sırası fark etmez.Parça parça Malzemeler katı meyve sıkacağına katılarak suyu çıkartılıyor.Her gün aç karnına veya yemekler ile birlikte tüketiliyor

Ütü çok zor iş ya Hiç sevmiyorum hele sıcakta sana kolay gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…