- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.641
sorma yelizim biz eve klima açmaya başladık. başka turlu nefes alınmıyor sıcak ve nemdenSu anda bebek uyutmaya xalisiyorum bi yandan da gunes mutfaga vurmadan yemek yapmaya calisiyorum sacimin her bir telinden ayri ayri ter akiyor inan mutfagi ve bebikin dagittiklRini toplayabilirsem bebik uyanmadan kendimi dusa atanilirim insallah
iremcim nerden çıkardın kuzum bunu. beni hiçbiriniz üzmüyorsonuz, tam tersine birbirimize yoldaşısız bunu böle düşünelim oldumu
hadi bakalım alınganlık yok gitsin kilolar
maşallah sana
sağol canıım ağrılı geçti baya bi anlatırım az sonra
maşallah gitmiş bile 1kg bak
menun guzel nur cum.
menun guzel. cansucum döndunmu, ve pazar sabah tartılıp bildirecektin bildirdin benmi kaçırdım kuzum. acilen kilo bildiremen gerekiyor değilse deneme suren 1 hafta daha uzayacak bu durumda
oy ruveydam nişanlandın demek çok tebrik ederim darısı duğune kuzum.
neler yaptın nasıl geçti. herşey gönlunce oldu işallah hadi kazasız belasızda dön.
tartıl bakalım bildir bekliyoz
toptan sağolun kızlar. dün baya zor bi gındu ömrumden ömur gitti. bizi 1 de alacaklardı ancak yanıbaşımızdaki 5 yaşındaki bebeğe ayak düzeltme ameliyatı yapıcaklardı o çok uzadı ve kızımı 4 de aldılar 1 saat sonra geldi. o 5 yaşındaki çocuk anesteziden uyandı 2 ayağı kalçaya kadar alçıda kıyametleri kopardı surekli sorular sordu, annesi bi tarafta ben bitarafata ağlamaktan helak olduk çocuga anlatmaya çalıştık derken, benim kız ilaçların etkisi geçince hastanei inletti ikisi bi taraftan helak olduk piskolojimiz altust oldu. ağrıkesicilere ragmen kızım ağrıdan resmen baygın dustu napacağımı bilemedim. neyseki saat 8 de yemek verdiler onu yeyip içince az toparladı, 10 da eve geçtik daha iidi. yavaş yavaş ağrısı geçti uykuya daldı sonra 5 gibi gene uyanıp sızlandı dolven verdik 2 saat sonra uyudu az öncede annaneye bıraktım işe geldim çok ağrım yok anne dedi. atlatıcaz sanırım azalıyor ağrısı. kısaca yaşadıklarım bunlar meleklerim.altıustu tırnak yatağı dedik ama baya zormuş sonrası
evet kuzum tırnak yatagı bebeklikten bozuktu hep batık hep iltihap. 13 yaşına kadar hep pedikurle aldırdık sıkıntılıydı kurtulalım dedik. tırnak yatağı ameliyatı oldu tırnak sağdan soldan kucultuldu yatağına uygun olarak. o da çok sancılıymış biliyorduk ondan gecikti neyse şükür atlattık dun çok zordu bugun daha ıyı 3 gune agrısı azalır dedi dr. 30 gunede geçer dedi ya bakalım neler olacakSagolun kaptanim. Yani her sey gonlumce olmasa da buna da sukur diyorum. Dugunu de kurban bayramina dediler. Nasil olacak nasil yetisecek bilmiyorum.
Konyaya gidip ankaraya gidecegiz gibi gorunuyor su an. Ben ankaraya gelin gidecegim. Farkli sehir olunca ev yerlestirme vs de zor olacak. Insallah yetisir guzelce olur her sey.
Tartildim bugun. 63.6 ciktim hic dikkat etmemis olmama ragmen. Gayet mutluyum. Keske dikkat etmis olsaydim daha cok verirdim ama olsun bakalim ne diyim
Sizin kiziniza noldu ben kacirdim. Ameliyat falan olmus tirnak mi batti? Gecmis olsun ya cok uzuldum ordaki 5 yasindaki cocuga da sizin kiziniza da. Allah acil sifalar versin.
Ay o cok sıkıntılı bi durum gercekten. Her turnak uzadiginda bu aciyi cekecegine 1 aycik ceker kurtulur hayati boyu kaptanim. Iyi olmus ameliyat olmasi. Insallah cok uzun surmez.evet kuzum tırnak yatagı bebeklikten bozuktu hep batık hep iltihap. 13 yaşına kadar hep pedikurle aldırdık sıkıntılıydı kurtulalım dedik. tırnak yatağı ameliyatı oldu tırnak sağdan soldan kucultuldu yatağına uygun olarak. o da çok sancılıymış biliyorduk ondan gecikti neyse şükür atlattık dun çok zordu bugun daha ıyı 3 gune agrısı azalır dedi dr. 30 gunede geçer dedi ya bakalım neler olacak
Masallah sporuna bayildimMENÜÜ
Sabah
Kuru meyveli tarçınlı yulaf + 1 bardak süt
Öğlen
1 tabak z.yağlı fasulye
Akşam
Yarım tavuk göğüsü. Yine sebzeli olur herhalde.
Su: 2 LT
Spor: 3 km yürüyüş + 45 dk antreman. Bacak ağırlıklı
Menu guzel dengeli.Bugunku menum
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Ceyrek simit
Sekersiz cay
Ara
Yarim seftali
Biraz kavun
Aksam
1 zeytinyagli kabak dolmasi
Ayran
Su: 2 litre
Spor yok malesef.
iremcim nerden çıkardın kuzum bunu. beni hiçbiriniz üzmüyorsonuz, tam tersine birbirimize yoldaşısız bunu böle düşünelim oldumu
hadi bakalım alınganlık yok gitsin kilolar
maşallah sana
sağol canıım ağrılı geçti baya bi anlatırım az sonra
maşallah gitmiş bile 1kg bak
menun guzel nur cum.
menun guzel. cansucum döndunmu, ve pazar sabah tartılıp bildirecektin bildirdin benmi kaçırdım kuzum. acilen kilo bildiremen gerekiyor değilse deneme suren 1 hafta daha uzayacak bu durumda
oy ruveydam nişanlandın demek çok tebrik ederim darısı duğune kuzum.
neler yaptın nasıl geçti. herşey gönlunce oldu işallah hadi kazasız belasızda dön.
tartıl bakalım bildir bekliyoz
toptan sağolun kızlar. dün baya zor bi gındu ömrumden ömur gitti. bizi 1 de alacaklardı ancak yanıbaşımızdaki 5 yaşındaki bebeğe ayak düzeltme ameliyatı yapıcaklardı o çok uzadı ve kızımı 4 de aldılar 1 saat sonra geldi. o 5 yaşındaki çocuk anesteziden uyandı 2 ayağı kalçaya kadar alçıda kıyametleri kopardı surekli sorular sordu, annesi bi tarafta ben bitarafata ağlamaktan helak olduk çocuga anlatmaya çalıştık derken, benim kız ilaçların etkisi geçince hastanei inletti ikisi bi taraftan helak olduk piskolojimiz altust oldu. ağrıkesicilere ragmen kızım ağrıdan resmen baygın dustu napacağımı bilemedim. neyseki saat 8 de yemek verdiler onu yeyip içince az toparladı, 10 da eve geçtik daha iidi. yavaş yavaş ağrısı geçti uykuya daldı sonra 5 gibi gene uyanıp sızlandı dolven verdik 2 saat sonra uyudu az öncede annaneye bıraktım işe geldim çok ağrım yok anne dedi. atlatıcaz sanırım azalıyor ağrısı. kısaca yaşadıklarım bunlar meleklerim.altıustu tırnak yatağı dedik ama baya zormuş sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?