- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.741
kitap_asıgı ruveyda ayrıca kaptan yardımcısı buradayok canım iyi tanıştırdın boyum 1.59
bi ara ben paylaştım ama onları görmüş olabilirsinBaska foto paylasan oldu mu ben yokken
Catlarim meraktan bak
Neler yapiyorsun peki kilo vermek icin?yok canım iyi tanıştırdın boyum 1.59
Ramazan ayinda paylastiginizi gormustum kaptanim. Sonrasinda paylastiysaniz haberim yok.bi ara ben paylaştım ama onları görmüş olabilirsin
beslenme düzenimi değiştirdim işte karatayımsı besleniyorum abur cuburu bıraktım çok yiyodum bıraktım öyleNeler yapiyorsun peki kilo vermek icin?
canım ben 40 dkya geliyorumbeslenme düzenimi değiştirdim işte karatayımsı besleniyorum abur cuburu bıraktım çok yiyodum bıraktım öyle
Abur cubur cok etkiliyor gercekten. Abur cuburu kestigim gibi rahatlamistim ben. Sonrasinda da alisinca cok aramiyor insan. Su mu tutuyor vucutta napiyorsa artik abur cubur yediysem ellerim bileklerim falan şişkin şişkin oluyordu benim.beslenme düzenimi değiştirdim işte karatayımsı besleniyorum abur cuburu bıraktım çok yiyodum bıraktım öyle
Tamam canimcanım ben 40 dkya geliyorum
Yok ben öğrenciyim şuan annanemdeyim spor yapamıyorum ama evde leslie yapıyodum gerçekten etkili yapılabilecek haraketler ve eğlenceli :)Fairy Tale 123 canım çalışıyormusun sen spor olarak ne yapıyosun?
Tv de gördüm hözleme yiyolardı anneannemde ben sana hemen yapıyım dedi bende bi düşüniyim dedim hala cvp vermedim sessizliğimi korumayı planlıyorum:)
Bende yeni üye oldum aranıza katılmak istıyorummm yardımcı olurmusunuz
Hosbuldukk cok tesekkur ederım ılgin için:) 20 yaşındayım istanbulda oturuyorum ve tabiki en çokda zayıflamak istıyorum 57 kılo filanken 65 lere çıktım şuan 63.400 kıloyum aranıza katılırsam belkı banada azım olur diye dusundüm umarım başarabılırım ya @diddah
Hayiiir bugun yeme. Cok canin cektiyse yarin kahvaltida ufacik minnacik tadimlik yersin. Ama simdi olmazTv de gördüm hözleme yiyolardı anneannemde ben sana hemen yapıyım dedi bende bi düşüniyim dedim hala cvp vermedim sessizliğimi korumayı planlıyorum:)
Hic kiyamiyor anneanneler ya. Benimki de oyle. Reklamda bir sey ciktigi an bizim gozumuze bakar canimiz cekti mi diye.Tv de gördüm hözleme yiyolardı anneannemde ben sana hemen yapıyım dedi bende bi düşüniyim dedim hala cvp vermedim sessizliğimi korumayı planlıyorum:)
Bilgilendirmen için teşekkürler
hemen kendimden bahsedeyim 19 yaşındayım başarılı bir öğrenciyi yüzde 1 lik dilimde bi okuldayım ama yanlış anlamazsanız adını vermek istemiyorum. Onun dışında
boy 1.68
kilo 81
hedef 61 yani ideal kilom
şuan aklıma gelenler bunlar :)
olur tabi canim daha iyi olur bide musait olmadigimiz zaman birbirimize soralim ertesi gun musait olan yapsin1er hafta dönüşümlü yapsak olur mu? nhtylz senin de isin basindan askin ama musaitsen boyle olsa?
Olur tabi daha rahat olur :)olur tabi canim daha iyi olur bide musait olmadigimiz zaman birbirimize soralim ertesi gun musait olan yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?