- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.021
Merhabalar ben Deniz beni de aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim :) şimdi benim ne yapmam gerekiyor? mevcut kilomu hedef kilomu falan söylemem gerekiyor sanırım değil mi? bir de ben şimdi deneme sürecinde oluyorum sanırım? sabahtan beri cuma zayıflama yarışmasıyla ilgili şeyler okuyorum valla beynim yandı
hoş geldin deniz... dur yanmasın beynin
, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa
olmazımız bu nedenle.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin
denizmrv
bende yeni tüm arkadaşlara kendimdenbahsedeyim kısaca. ben takım kaptanı neslihan
ben 2014 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2014 de bir grupla 84 kiloya indim sonrasında ,6. takımda 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve swett-banum sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır koruyucu tıp ve sağlıklı beslenme konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. temmuz-kasım aralığında insülin direncim olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. kısacası diyet değil beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için şimardım biraz ve kasımdan beri 75,8 kiloya ancak inebildim. ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum daha dincim ve sağlıklıyım en azından. benim hedef kilom da 68 olmak belki sonrasında 65 . yaşım 38 2 çocuk annesiyim 13 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var. alanya da yaşıyorum. kendimi özetledim sanırım bundan sonra beraberiz kilolar korksun bizden
bende şimdiden bu işi başarabilecek azim gördum sende ozaman fora yelkenler kuzumŞu yazdığınız mesaj bile beni o kadar mutlu etti ki anlatamam umarım yüzünüzü kara çıkarmam elimden geleni yapabilirim :)
Şimdi size kendimden bahsedeyim ankarada yaşayan üniversite öğrencisi 20 yaşında bir genç kızım ve sanırım 7 yaşından itibaren bu kilolarla başım dertte ve kendimi bildim bileli hiç böyle çıtır bi kız olamadım işte 5-6 yaşlarına kadar zayıftım sadece ama onu da ben hatırlamıyorum zatenNeyse işte şu an mevcut kilom 87 ve boyum 1.65 en büyük hedefim 57 olabilmek ama sanırım şu an için yakın hedef olarak 70leri görebilmek istiyorum
ulaşıcaz tabiii ki yazın biraz koyverdik ama okullar açılsın sıcaklar gitsin herşey daha guzel olacak. denizcim yolun uzun takımda istikrarla devam edersen vermemen için hiçbir neden yok bebeğimçok sevindim sizin adınıza umarım siz de sağlıklı bir şekilde hedefinize ulaşırsınız yani hep birlikte ulaşırız :)
Hosgeldin canimŞu yazdığınız mesaj bile beni o kadar mutlu etti ki anlatamam umarım yüzünüzü kara çıkarmam elimden geleni yapabilirim :)
Şimdi size kendimden bahsedeyim ankarada yaşayan üniversite öğrencisi 20 yaşında bir genç kızım ve sanırım 7 yaşından itibaren bu kilolarla başım dertte ve kendimi bildim bileli hiç böyle çıtır bi kız olamadım işte 5-6 yaşlarına kadar zayıftım sadece ama onu da ben hatırlamıyorum zatenNeyse işte şu an mevcut kilom 87 ve boyum 1.65 en büyük hedefim 57 olabilmek ama sanırım şu an için yakın hedef olarak 70leri görebilmek istiyorum
RengarenkNesli kaptanım benim cezalar birikti bugün hepsini halletcem yani 200 mekik
2 mil leslie yapıcamsabah avuç içi kadar bazlama yedim onun içinde 50 squat yapıyım bidahada karbonhidrat yemen
karbonhidrat heleki işlenmiş, pişmiş olanlar direk yağ depoluyor yeme kuzum yoksaaSpor için belli bir saatiniz var mı mesala akşam yapılan spor çok iyi çok daha fazla yaktırıyo --tamamen kafadan attım--gibilerinden??
Ay çenem düştü ama size bişey anlatcam dün adl den 2 tane elbise aldım ikisinide L diye denedim ben L olmaz diyodum oldular mutlu oldum fln eve geldik neyse annanem dene bana da göster dedi giyerken bi baktım biri M elbiselerden dedim heralde yanlış aldım fln sonra deneyince aynı mağazadaki gibi oldu meğer hep M denemişim sonra diğer elbiseye bakınca onu da M alabilirmişiz onu fark ettik :) çok mutlu oldum XL beklerken birden M ye girmek
Yok kaptanım ben sizi çok seviyorum o yüzden mezun olmam 61 olsamda bir alırım bir veririm yine kalırımkarbonhidrat heleki işlenmiş, pişmiş olanlar direk yağ depoluyor yeme kuzum yoksaalıcam seni
spor akşam yemekten 1 saat sonraki yapılan zayıflamak için en ideali diye araştırmıştım bende. ama sabah kalkınca 1 bardak kefirini içip, 30dk sonra yapılan sporda gayet faydalı. gun boyu metabolizma hızlı kalıyormuş. bence aslolan gunun herhangi bir saatınde yapılması sorun yok yani
ohhh tebrik ederim şekerim. hayırlı olsun elbiselerin foto bekliyoz cicilerinle. ozaman az kaldı S bedene ha gayret mezuniyet yakın
tamam cansucum. ozaman sana takımda çeşitli görevler yuklerim zamanla istesende gidemezsin, alışkanlık yaparız. bak ben 1 seneyi geçti buralardayımYok kaptanım ben sizi çok seviyorum o yüzden mezun olmam 61 olsamda bir alırım bir veririm yine kalırımbenden kurtuluş yok
bende şimdiden bu işi başarabilecek azim gördum sende ozaman fora yelkenler kuzum
bencede hedefi ulaşılır koyalım sonra revize ederiz ne dersin. ilk hedef 75 iyi bence ne dersen onu kayıt alıcam sen karar ver.
evet kesinlikle şu an için 75 gayet güzel bi hedef benim için :) umarım daha nice güzel hedeflerim olur :)
ulaşıcaz tabiii ki yazın biraz koyverdik ama okullar açılsın sıcaklar gitsin herşey daha guzel olacak. denizcim yolun uzun takımda istikrarla devam edersen vermemen için hiçbir neden yok bebeğim
ne okuyorsun ünide hangi bölüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?