- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.001
Benim 2 numarada 28 subat dogumlu ben se 8 mart sogumluyum
ah banum ne kadar bağrınsan haklısın, pişmiş aşın başına gelene bak. bir sonraki haftaya al tatili içinde kalmasın benceKızlarr bu adam beni deli edecek
Gece gece sinir oldum
Önümüzdeki Cumartesi evlilik yıldönümümüz16.cı seneyide bitiriyoruz ve hesapta kızları Anneme bırakıp baş başa ya Mağşukiyeye yada Ağvaya haftasonu kaçamağı yapacaktık
İki gündür harıl harıl İnternette uygun Otelarıyordum hatta her fırsatta eşimlede ne yapsak yoksa akşam dönsekmi falan diye karar almaya çalışıyorduk hatta eşim ısrarla yok be aşkım bir gece otelde kalırız hem hazır çocuklar yokken keyif yaparız diyip duruyordu
Şimdi eşimin yeğeni kızıma yazınca jeton düştüGeçen cumartesi ( iki gün önce ) benim akıllı kocam eniştesi arayıp önümüzdeki cumartesi için davet edince yok abi ne işimiz olacak olsada iptal ederdik zaten ama daha kimseye sözümüde yok falan dedi Ki eniştesi aramadan 10 dakika evvel otel arayışım sürüyordu ve her beğendiğimi bumu olsun diye eşime gösteriyordum tabi bende o an unuttum daha doğrusu günü bana telefonu kapattıktan sonra söyledi o an benimde jeton düşmedi
Şimdi kuzen hatırlatınca resmen fit oldumçünkü benim akıllı koca kesinlikle iptal etmez senede 1 eniştesi yurtdışından geliyor diye tabi kaçamak harici kutlamayıda unutabilirim
Neyse hiç ses etmeyeceğim ve Pazara sabahı ona evlilik yıldönümümüzü unutursa artık ne yaparım Allah bilir ama eminim bu evlilik yıldönümünü hayatı boyunca unutmaz
Gerçi hakkını yemiyeyim hiç unutmadı bu güne kadar ama ilk kez kaçamak yapmaya niyetlenmiştik ve ben çok heveslenmiştimAy sinir oldum şimdi yaaaa
tekrar tebrikler canım.helllooo cicişler
mezun olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm.
Annem ameliyat oldu 4 5 gündür uğrayamadım. Şimdi siteden mail geldi de anca aklıma geldi.
Başarı Hikayesiiiii
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sizinle burada 3 4 ay çok güzel vakit geçirdim, çok şey öğrendim, sevgili kaptanımızın sayesinde bütün karataylı yazılar beynime yer etti. Zaten ben de buraya karatayın askeri olarak gelmiştim. Kendime inandım, kendimle yarıştım 3 4 ayda en fazla 10 kaçamakla istediğim kiloya inmiş bulunmaktayım.
Haftada en az 3 gün -ki genelde 5 gün spor salonunda ortalama 1.5 saat spor yaptım. En çok kiloyu temmuz ayında verdim çünkü o sıcaklarda spor yapmak bana 3 tshirt değiştirtti. Kilomu koruyacağıma inanıyorum çünkü 10 senedir ilk defa 51 50 kg arasında takılıyorum. Ocak ayından itibaren 12kg verdim. Birdaha bu sıkıntıyı çekmemek için aynı şekilde devam ediyorum.
Herkese çok teşekkür ederim.
14. takım sloganımız: Biz diyet yapmıyoruz, sağlıklı yaşıyoruz.
kilo almak istemiş obez olmuş :)))karatayın kitabını tersten okumuş.
yelizim harika menu böle devam canım ay sonu 85 olacaksın ha gayret bırakmak yok.Bugunku menum
Sabah
Domates salatalik maydonoz
Ara
Bir dilim limonlu soda
Ogle
Kozlenmis patlican salatasi
Ayran
Ara
Kahveli tarcinli sut
Aksam
Zeytinyagli fasulye
Az salata
Ayran
Spor
30 dk yuruyus
50 squat
100 mekik
Su
2 litre
keselim iremcim. sen de okuyordun karatay kitabını yanılıyormuyum, izlenimlerin neler , anlatmadınBiraz çoktuekmeği kesmek istiyorum
Bende 28 şubatlıyıııım:)Benim 2 numarada 28 subat dogumlu ben se 8 mart sogumluyum
Ayy çok güzel olmuş tebrik ederimhelllooo cicişler
Annem ameliyat oldu 4 5 gündür uğrayamadım. Şimdi siteden mail geldi de anca aklıma geldi.
Başarı Hikayesiiiii
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sizinle burada 3 4 ay çok güzel vakit geçirdim, çok şey öğrendim, sevgili kaptanımızın sayesinde bütün karataylı yazılar beynime yer etti. Zaten ben de buraya karatayın askeri olarak gelmiştim. Kendime inandım, kendimle yarıştım 3 4 ayda en fazla 10 kaçamakla istediğim kiloya inmiş bulunmaktayım.
Haftada en az 3 gün -ki genelde 5 gün spor salonunda ortalama 1.5 saat spor yaptım. En çok kiloyu temmuz ayında verdim çünkü o sıcaklarda spor yapmak bana 3 tshirt değiştirtti. Kilomu koruyacağıma inanıyorum çünkü 10 senedir ilk defa 51 50 kg arasında takılıyorum. Ocak ayından itibaren 12kg verdim. Birdaha bu sıkıntıyı çekmemek için aynı şekilde devam ediyorum.
helllooo cicişler
Başarı Hikayesiiiii
Ne güzelAslında çokta kötü sayılmaz kimsenin unutmayacağı bir tarih
Benim iki kızımda sancım olmayınca suni sancıyla doğdu hatta ufaklıkta doktora kontrole gittiğimde buda suni sancıyla doğacak belli oldu artık ne zaman istersen gelebilirsin doğuma demişti bende eeee gelmişken doğurayım bari demiştimadam tabi şoka girdi hayatı boyunca ay gelmişken doğurayım diyen hasta görmemiş meslek hayatı boyunca Gece 12den sonra olursa bir gün daha beklemeniz gerekiyor malum resmi tatil diyince bende aaaa süper o zaman hemen yatışı yapalım suni sancıyıda verin de kızım önemli bir günde doğsun demiştim
Küçük kızım 30 Ağustos doğumlu hatta 3cü yaş gününde VAtanCaddesine gitmiştikte bunlar şimdi benim doğum günümümü kutluyor demiştiHatta o zaman hem Ramazan Bayramı, hem doğum günü hemde Zafer Bayramı olunca 3 Bayram bir arada kutladık bir nevi ki bir sonraki ancak 35 sene sonra deng geliyormuş
ah banum ne kadar bağrınsan haklısın, pişmiş aşın başına gelene bak. bir sonraki haftaya al tatili içinde kalmasın bence
cansum menun bu sefer karbonhidrat bombası olmuş.Benim bildirimim
Sabah
Söğüş domates salatalık
Kk süzme peynir
2 ceviz
4 dilim salam ince
1 talı kaşığı marmelat
1 bardak süt
Ara
Yeşil çay
Öğlen
Yarım simit
Bir kandil simidi
Ara
Vanilyalı dondurma
Akşam
2 parça haşlama et(suyunuda içtim)
3 dolma
Biraz fırında patates
Ara
Biraz badem
Soda
sadece küçük dilim pide ile kaldınsa ne ala yok değilde kendini kandırdıysanBen de yazayim menumu.
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 seftali
Ara
2 bardak ayran
Aksam
1 kucuk dilim pide
Yogurt
Su: 1.5 litre
Spor: 200 ip atlama
serencim doktora gittin tahlil yapıldı sanırım ne çıktı tahlillerin konuşmadık sanırım bunları. çok uzun surdu meleğimBen yıne keyıfsız hasta yorgun ve açbutun gun yattım. Menum sabah kahvaltı yok, oglen beş altı tane cevız, bır kase şehrıye corbası, bır bardan lımonlu soda, akşam bı tane yagsız ıclı kofte. Su 3 litre hatta belkı daha da fazla
aman be banum kendi evleri varsa zaten 1 gunluge kaçacaksınız gidin gitsin. daha önceden satın aldık iptal edemedik diyin. zaten gelirgelmezde görüşemezsınız gene bahaneleri bol olurCanı eminim eşim bir sonraki hafta gidelim der ( eğer cumartesi akşamına kadar hatırlarsayoksa Pazar sabahı hadi kalk Amerikaya gidiyoruz desede yinede bir kaç gün pişman ederim onu ki zaten Amerika ancak hayal bizim için en azından şimdilik )
Benim takıldığım eşimin sorgusuz sualsız ablasının yada eniştesinin dediğini sırf onlar kendilerine göre ayarlıyorlar diye anında kabul etmesiHer geldiklerinde keyiflerine göre hareket ediyoruz Üstelik geçen sefer ablası geldiğinde defalarca hoşgeldine gitmek istediğimizde hep bir planım var bugün olmaz diye red etti ve 3 haftalığına gelen ablası döneceği gece bizi kabul etti üstüne birde haberi olduğu halde çaydan geçtim bir nescafe bile ikram etmedi ( resmende dedi ay eve alışveriş yapmadım gidiceğiz diye o yüzden çay yapmadım yabancı değilsiniz nasılsa diye ki isteseydi Allahın suyunu kaynatıp Bakalldan hazır 2si bir aradalardan bile olsa aldırabilirdi )
Evde sadece açık kalmış 2 paket abur cubur varmış ( cips ) onları çıkardı önümüzde hatta yemediğimiz halde giderken poşete koydu çöpe gitmesin günah siz yersiniz dedi
Bİrde geçen gelmişti ya bizeO zamanda çocukları dışarda Pizze yemek istemişler bize gelirkende 2 paket kurabiye almış birde çocukların kalan 3 dilim pizzasını getirmiş bizimkiler yiyemedi günah atılmasın çocuklar yer diye getirdim dedi O an şok oldum resmen Ulen senin kocan kaç Bin dolar maaş alıyor, zenginiz hesabı dolanıp duruyorsunuz, her fırsatta millete yaptığınız maddi manevi iyilikleri anlatıyorsunuz ( ki o bile bana göre saçma ) ve kalkıp yeğenlerine senin çocuklarının yemediği buz gibi hatta gelene kadar taş gibi olmuş şeyi getiriyorsun Büyük kızım bile ilk kez şoklara girip babası mutfaktan çıkınca söylendi bunlar kafayımı yemiş, Zenginim diyip duruyorlar bu mu zenginlik, bir tane ufakda olsa tam alamamışmı biz onların artığını mı yiyeceğiz daha neler falan diye Eee dedim çok seviyordun Halanı çok iyidi artık neyin ne olduğunu sende görüyorsun dedim valla Anne sen kesinlikle haklıymışsın dedi çocuk kızmakta
Şimdi bana bu şekilde yapan biri için ben neden planımı değiştirmek zorunda kalayımhani sevdiğim biri için olsa hiç hiç sıkıntı olmaz aksine özel bir günde olsa sıkıntı yapmam ama bu şekil birileriniin bencillikleri için kendimden feragat etmek beni deli ediyor
Hee eşi görümcem gibi değil o aksine tam tersi bayılır yedirsin içirsin sohbetide güzeldir ama işte tamda böyle bir güne deng gelmesi üstelik ablasının son yaptıkları
Yok kaptanim kaldim 1 kucuk dilimlecansum menun bu sefer karbonhidrat bombası olmuş.
hemen hataları ve kilo verme surecinde yenmemesi gerekenleri yazıyorum
salam- rafine gıdadır her bir değeri yağ olarak depolanır
simit ve kandil simidi-yağ olarak depolanır
dondurma-yağ olarak depolanır
patates hemde akşam-yağ olarak depolanır
? eğer bademde kavrulmuşsa o da suyundan olmuş-yağ olarak depolanır ama çiğse sorun yok
bu kadar cıs aynı gunde fazla olmuş bitanem cezan 100 mekik ve 15dk lık 1 mil lesli istersen lesli yerine 30dk yuru sporuna ek yapılacak ama
sadece küçük dilim pide ile kaldınsa ne ala yok değilde kendini kandırdıysan30dk yurume cezan kuzum
serencim doktora gittin tahlil yapıldı sanırım ne çıktı tahlillerin konuşmadık sanırım bunları. çok uzun surdu meleğim
kansızlık filan varmı bakıldımı ?
aman be banum kendi evleri varsa zaten 1 gunluge kaçacaksınız gidin gitsin. daha önceden satın aldık iptal edemedik diyin. zaten gelirgelmezde görüşemezsınız gene bahaneleri bol olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?