Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşbuldumm ve çok memnun oldum :) kuralları anasayfadan da takip ettim gene de bildiriminiz için teşekkür ederim :) umarım hep birlikte başarıyla mezun oluruz

**AĞUSTOS
Listesi**

*14.TAKIM AĞUSTOS AYI HEDEF LİSTESİ ***

nhtylz. ( 89------------>85
Rengarenknesli ( 77,0----------->74,9
irem093 (77.0--------->71
Emirse34( 61.8--------->57
kitap_asigi( 63.6--------->60.0
Fairy Tale 123 ( 79-------->75
nurburr ( 59 ---------->
R Rosalindaa ( 63---------->
denizmrv 87 --------->
75

Bu ay daha makul hedefler koymanızı rica ediyorum meleklerimm

hosgeldin canim bende 31 yasindayim 89 kiloyum su anda ama surekli bi alip bi veriyorum bu ayin sonunda 85 i gormek istiyorum artik Allahin izniyle 3 tane de kizim var ve hala emziriyorum

Canim hedefin cok sanki 85 le basla istersen ama sen bilirsin yine de

**AĞUSTOS
Listesi**

nurburr ( 59 ---------->
denizmrv 87 --------->83

**AĞUSTOS
Listesi**

nurburr ( 59 ---------->
denizmrv 87 --------->83

son hali budur kaptanım :) umarım doğru yapabilmişimdir

Dogru yapmissin canim

Yok canim kaptanimiz her ay basi o ayki hedeflerimizi sorar onun listesi bu ama sen baya motive duruyosun bence basaricaksin

ya çok teşekkür ederim inanın burdaki atmosferle bu hale geldim diyebilirim tabi sizlerin sözleri de beni çok mutlu ediyor şu an :) dün tartıda 87 olduğumu görünce büyük bi şok yaşadım ve ben ne yapıyorum böyle ya dedim kendime gelmeliyim dedim ve dün cuma zayıflama yarışması mezunlarının başarı hikayelerinin hepsini okudum ve dedim ben de başarabilirim yeter ki yanımda bana destek olacak insanlar olsun tabi ki aynı şekilde ben de destek olacağım elimden geldiğince :) o kadar uzun zamandır bu kilo problemiyle cebelleşiyorum ki dedim artık yeter yani yat yat nereye kadar gelip de sihirli bi değnek seni güzelleştirecek değil ya cindrelladaki gibi o yüzden dedim artık düzelmenin vakti geldi artık canım bişey istediğinde hemen diyorum şimdi bunu yiceksin de nolucak sonra gene kendin mutsuz olucaksın kendini hafif ve rahat hissetmenin vereceği mutluluğu o yemek sana nasıl verebilir ki?

O zaman dogru yerdesin tekrardan hosgeldin

elektrikler gitti yazamadım
tum takım uyelerinin takip etmesi, sadece izlemesi gereken sayfalarımız var. çogunuz biliyorsunuz. yeni güncellemeler yapıldı tekrar göz gezdirin

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yarismasi-nedir-karar-defteri.154953/page-19 aklımıza takılan soruları buradan yanıt bulabiliriz. ama paylaşım yapılmayacak kesinlikle

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1542 burası cuma gunu tum takım kaptanlarının listeleri paylaştığı alan.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-110
burasıda cuma yarışması cuma akşam sonuç listesi alanı yıne paylaşım yapılmayacak sadece takip okiş

hay maşallah. ozaman bir sure sonra bize guzel bir menu tablosu yaparsın biz biraz teknolojı ozurluyuz

Kaptanim nurburr arkadasimizin bu hafta hic bildirimi yok dedesi rahatsizdi ondan heralde

Kaptan rozalinda da bi ce diyip kacmis galiba
kararsızdılar zaten kendileri bilir kuzum

en önemlisi yaş ilerledikçe sağlık sorunları çıkıyor bu yuzden sağlıklı kalmak için yağlara savaş açtık
sana spor linki ve karatay kitabın linkini vereyimmi göz atmak istermisin. karatayla en azından sağlıklı beslenme önemine varırsın zararı olmaz kuzum

hedefin makul bitanem, hadi bakalım yeliz ablanı geçeceksin sanırım zeze_84

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…