- 4 Ağustos 2015
- 577
- 937
- 23
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.041
Hosgeldin canim
Ben de 21 yasinda, 168 boyunda, 64 kilo bir emekçiyim. Kilo verme emekçisi
Hep birlikte guzel guzel veriyoruz kilolari.
Yardimci kaptanim. Menuleri ben takip ediyordum kim bildirdi kim bildirmedi diye. Izne ayrildigim zaman sevgilizeze_84 devralmis bu gorevi. Dönüsümlu takip ediyoruz artik.
Her gunun sonunda menulerimizi ictigimiz su miktari ve yaptgimiz sporla birlikte paylasiyoruz.
Haftada en az 35 mesaj kuralimiz var.
Cuma gunleri de mumkun oldugu kadar erken kilo bildirimi yapiyoruz.
denizmrv hoşgeldin canım bende yenilerdenim yani bu hafta listeye gircem umarım:) sana başarılar diliyorum hep beraber atlatıcaz bunları
hosgeldin canim bende 31 yasindayim 89 kiloyum su anda ama surekli bi alip bi veriyorum bu ayin sonunda 85 i gormek istiyorum artik Allahin izniyle 3 tane de kizim var ve hala emziriyorumMerhabalar ben Deniz beni de aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim :) şimdi benim ne yapmam gerekiyor? mevcut kilomu hedef kilomu falan söylemem gerekiyor sanırım değil mi? bir de ben şimdi deneme sürecinde oluyorum sanırım? sabahtan beri cuma zayıflama yarışmasıyla ilgili şeyler okuyorum valla beynim yandı
Canim hedefin cok sanki 85 le basla istersen ama sen bilirsin yine de**AĞUSTOSListesi**
*14.TAKIM AĞUSTOS AYI HEDEF LİSTESİ ***
nhtylz. ( 89------------>85
Rengarenknesli ( 77,0----------->74,9
irem093 (77.0--------->71
Emirse34( 61.8--------->57
kitap_asigi( 63.6--------->60.0
Fairy Tale 123 ( 79-------->75
nurburr ( 59 ---------->
R Rosalindaa ( 63---------->
denizmrv 87 --------->75
Bu ay daha makul hedefler koymanızı rica ediyorum meleklerimm
hosgeldin canim bende 31 yasindayim 89 kiloyum su anda ama surekli bi alip bi veriyorum bu ayin sonunda 85 i gormek istiyorum artik Allahin izniyle 3 tane de kizim var ve hala emziriyorum
Canim hedefin cok sanki 85 le basla istersen ama sen bilirsin yine de
Yok canim kaptanimiz her ay basi o ayki hedeflerimizi sorar onun listesi bu ama sen baya motive duruyosun bence basaricaksinben genel hedef gibi düşünmüştüm de ondan öyle oldu ya pardon ben onu düzeltiyim bence de :)
Dogru yapmissin canim**AĞUSTOSListesi**
nurburr ( 59 ---------->
denizmrv 87 --------->83
son hali budur kaptanım :) umarım doğru yapabilmişimdir
Yok canim kaptanimiz her ay basi o ayki hedeflerimizi sorar onun listesi bu ama sen baya motive duruyosun bence basaricaksin
O zaman dogru yerdesin tekrardan hosgeldinya çok teşekkür ederim inanın burdaki atmosferle bu hale geldim diyebilirim tabi sizlerin sözleri de beni çok mutlu ediyor şu an :) dün tartıda 87 olduğumu görünce büyük bi şok yaşadım ve ben ne yapıyorum böyle ya dedim kendime gelmeliyim dedim ve dün cuma zayıflama yarışması mezunlarının başarı hikayelerinin hepsini okudum ve dedim ben de başarabilirim yeter ki yanımda bana destek olacak insanlar olsun tabi ki aynı şekilde ben de destek olacağım elimden geldiğince :) o kadar uzun zamandır bu kilo problemiyle cebelleşiyorum ki dedim artık yeter yani yat yat nereye kadar gelip de sihirli bi değnek seni güzelleştirecek değil ya cindrelladaki gibio yüzden dedim artık düzelmenin vakti geldi artık canım bişey istediğinde hemen diyorum şimdi bunu yiceksin de nolucak sonra gene kendin mutsuz olucaksın kendini hafif ve rahat hissetmenin vereceği mutluluğu o yemek sana nasıl verebilir ki?
hay maşallah. ozaman bir sure sonra bize guzel bir menu tablosu yaparsın biz biraz teknolojı ozurluyuzevet yaz tatillerini sevmeme nedenim en çok da sürekli evde yatış yapıp kilo alıyor olmamama bugün tembellik yapmadımmm mesaja geç cevap yazmamın sebebi de buydu zaten spor yapıyordumm ben ted üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum 2. sınıfa geçiyorum bu sene
Kaptanim nurburr arkadasimizin bu hafta hic bildirimi yok dedesi rahatsizdi ondan heralde
kararsızdılar zaten kendileri bilir kuzumKaptan rozalinda da bi ce diyip kacmis galiba
en önemlisi yaş ilerledikçe sağlık sorunları çıkıyor bu yuzden sağlıklı kalmak için yağlara savaş açtıkya çok teşekkür ederim inanın burdaki atmosferle bu hale geldim diyebilirim tabi sizlerin sözleri de beni çok mutlu ediyor şu an :) dün tartıda 87 olduğumu görünce büyük bi şok yaşadım ve ben ne yapıyorum böyle ya dedim kendime gelmeliyim dedim ve dün cuma zayıflama yarışması mezunlarının başarı hikayelerinin hepsini okudum ve dedim ben de başarabilirim yeter ki yanımda bana destek olacak insanlar olsun tabi ki aynı şekilde ben de destek olacağım elimden geldiğince :) o kadar uzun zamandır bu kilo problemiyle cebelleşiyorum ki dedim artık yeter yani yat yat nereye kadar gelip de sihirli bi değnek seni güzelleştirecek değil ya cindrelladaki gibio yüzden dedim artık düzelmenin vakti geldi artık canım bişey istediğinde hemen diyorum şimdi bunu yiceksin de nolucak sonra gene kendin mutsuz olucaksın kendini hafif ve rahat hissetmenin vereceği mutluluğu o yemek sana nasıl verebilir ki?
hedefin makul bitanem, hadi bakalım yeliz ablanı geçeceksin sanırım**AĞUSTOSListesi**
nurburr ( 59 ---------->
denizmrv 87 --------->83
son hali budur kaptanım :) umarım doğru yapabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?