- 2 Temmuz 2015
- 424
- 662
- 18
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.181
1.27 yazicaksin canimAslında yüzdelik 1,26582278 çıktı ben 1,26 yazdım doğru mu ??
Teşekkür ederim :)Duzelttim ben canim
Yaa çok teşekkür ederim bunu duymak beni çok mutlu etti :) aynen devam edicem inşallah daha da iyi olucam :) o zaman çok aç hissedersem sütümü içiyorum erken erken de uyuyorumuykumu da düzene sokmaya çalışıyorum zaten okullara da az kaldı eski uyku düzenime dönmem lazım :) tabi uykuyu iyi almak da çok önemli değil mi :)
Ayrıca şimdi gidip direk suyuma da limonumu sıkıp geliyorum :) tavsiye için teşekkür ederim :)
haklısınızevet kuzum ne kadar okusak, hayatımıza taşısak okadar kardır. biz turk milleti hazırcıyız. armut piş ağzıma düş. ama öle yağma yok okuyup araştırmak lazım bireysel bilgi edinmek lazım dimi kuzum. zaten 280 yıl sonra matbanın geldiği talihsiz bir ulke insanıyız, dunyayı yakalamamız da buna istinaden x2 yani yaklaşık 600 yıl geriden oluyor. bu yuzden çok okumak yeni ve guncel bilgileri kendimiz keşfetmemiz lazım
iremcim
geçen hafta mesaj sayısı azlığından 1 sarı kartın vardı, bu haftada alırsan sarıkart üzülerek kural gereği diskalifye edicem seni. bize bunu yaşatma nolur biraz aktif ol, hayat paylaşınca guzel paylaşım yapmazsan uzak kalırsan başarılı olmazsın
hem ne guzel bilgiler paylaşıp yeni şeyler öğreniyoruz, neden kendini mahrum bırakasın ki
Of dikis alinmasi tam bir iskence ya. Cok aciyor.Gunaydin kizlar. Bizd3 hastananedeyiz kizin dikisleri aliniyo ben kactim disari esime birakip. Sol ayagi cok agriyordu 2 gundur bi actilar iltihap olmus sismis. Offf valla kactim duramadim. Kilolar gitmis yeliz ve cansu tebrikler size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?