- 4 Ağustos 2015
- 577
- 937
- 23
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.201
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Bu arada herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah...Aminnnnnnnnn
Bende bu sabah 08:00de çok dinç olarak uyandım
Bir güzel kahvaltımı edip eşimi işe uğurladım ve makineye çamaşır attımbiraz daha vakit geçsinde çalıştırayım ( günah alt katta ufak çocuk var belki uyuyordur makine sesine uyanmasın gerçi ses gidiyormu bilmiyorum ama senelerdir alışkanlık oldu sabah 10dan evvel makine çalıştırmıyorum hangisi olursa olsun )
Bu akşam görümcemdeyiz akşam yemeğineartık orada da inşallah çok dikkatli olacağım ki sonradan pişmanlık yaşamıyayım ( gerçi onun yemekleri biraz antin kuntindir çoğu zaman aç kalırım tatlı tuzlu karıştırıyor neymiş hint mutfağıymış yok bilmemne mutfağı görüntü güzel olunca tadına bakıyorumda görüntüde çoğu zaman gözüme hitap etmiyor Allah sonumu hayır etsin bu gece
Aynen canım uykumuzu almamız çok çok önemli
Bende Ramazandan beri yeni düzene girebiliyorumRamazanda sahurlara kadar oturunca, tatildede sabahlara kadar gezip sohbet edince uykum gelmiyordu ama iki gündür şükür uyanabiliyorum ve inan erken kalkınca kendimi daha da enerjik hissediyorum
Dünden beri devamlı limon sıkıyorum suyuma bendeinşallah faydasınıda görürüzür ki ben gördüğüme inanıyorum çünkü iki günden beri olan ödemimden kurtuldum
Iremcim bak boyle yapicaksin canim aksam 6 ya kadarönce bizim sayfadan listeyi alıntılayacaksınız.
sonra paylaşım alanındaki en son bildirimi bulup, cevapla diyceksiniz. cevapla dedikten sonra listeyi yapıştırmak için alıntıyı ekle derseniz, alıntı en sona yapışır. ondan sonra quıtler parantezler temizlencek bukadar çok kolay
Dur bi kaptan gelsin belki bildirim yapmadan izne ayrilmana izin verebilirTeşekkür ederim anladım ben izne çıksam olur mu eksiyim çok kızacaksınız bana
Kizlar ben 10 gundur hergun 50 squat ve 1 aylik mekik programina gore mekim cekiyorum onceki olculerimle simdikileri yazayim
Onceki. Sonraki
Bel. 104. 101
Gobek. 116. 115
Kalca. 120. 118
Vaaay 10 gunluk sonuc cok guzel tebrik ederiimKizlar ben 10 gundur hergun 50 squat ve 1 aylik mekik programina gore mekim cekiyorum onceki olculerimle simdikileri yazayim
Onceki. Sonraki
Bel. 104. 101
Gobek. 116. 115
Kalca. 120. 118
Ben de bi ara ölçmüştüm bel üst bedeninde en ince olan kısım göbek göbek deliğinin biraz üstü kalça da tam poponun ortasın dan sanırım böledir hemem hemen ben böle ölçmüştüm ikl başladığımda sanırım şöyleydiBen de bugün tam onu soracaktım ya ben de belimi göğüsümü göbeğimi kalçamı ölçmek istiyorum kilo veremediğimiz zamanlar olsa bile incelme olabiliyor ben de kayıt altında tutmak istiyorum ama nasıl ölçeceğimi bilmiyorum yani tam olarak nereden ölçüyosunuz biraz anlatabilir misiniz ben de bugün itibariyle ölçeyim
maşallah canım incelmişsinKizlar ben 10 gundur hergun 50 squat ve 1 aylik mekik programina gore mekim cekiyorum onceki olculerimle simdikileri yazayim
Onceki. Sonraki
Bel. 104. 101
Gobek. 116. 115
Kalca. 120. 118
mesaj yetersizliğinden liste dışısın bildirim yapmana gerek yok iremcimTeşekkür ederim anladım ben izne çıksam olur mu eksiyim çok kızacaksınız bana
Kaptanim kizinn nasil simdigeldim hemen geçmişe dalayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?