- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.241
Kaptanım kırk yaş ne kı, ama yınede dıkkat edın gecmıs olsunnn :)öyle tabi ama metabolik sendromlu bir bedenim var yaşta 40 olacak. artık kaçamak filan kaldırmıyor bedenim. napalım sağlıklı olanda bu zaten karataya yuzde yuz devam ve teslim artık. bugun takviyelerimede başlıyorum alıcam eczaneden akşam ustu. balık yağı, q enzim antioksidan, hindistan cevizi yağı kullanıcam artık surekli
bende 6. takıma kontrole götürmüştüm. eline sağlık yanlış varsa duzeltiriz niye kızayımBen tasidim kaptan listeyi umarim kizmazsin
40 yaş artık metabolizmana dikkat et yaşı serencimKaptanım kırk yaş ne kı, ama yınede dıkkat edın gecmıs olsunnn :)
Peki olur Özür dilerim zor durumda bıraktığım içşn. Nasıl bu listeüzülerek diskalifye etmek durumundayım bitanemkurallar belli ve ilk geldiğinizde okuyup kabul ediyorsunuz.
cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. . bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibi. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle katı kurallarımız var. ama sana git demek içimden tabiki gelmez. takımda kal freee takım listesi hazırlarım orada devam edersin
bu haftayı pas geçelim. haftaya kendine çeki duzen ver kuzum. free takım listesi tıpkı adaylar listesi gibi hazırlarızPeki olur Özür dilerim zor durumda bıraktığım içşn. Nasıl bu liste
tamam kuzum hallettik tabi hadi güle güleAyy tam çıkcaktık tv bozuldu onla uğraştık kahraman annem kesti biçti yapıştırdı düzeltti :) şimdi pislikleri süpürüyo birazdan çıkarız listeyide halletmişsiniz sağolun ellerinize sağlık hayırlısıyla haftaya ben yapmayı deniycem
Ben daha tusa girmedim ama çalışıyorum şimdiden azar azar beni her halde başkasıyla karıştırdın ablacım bu takım listesinde ben birazcık durup daha sonra tekrar takıma katılabilir miyim bir de yarından itibaren söz kendime çekidüzen vereceğimbu haftayı pas geçelim. haftaya kendine çeki duzen ver kuzum. free takım listesi tıpkı adaylar listesi gibi hazırlarız
bu arada tus bittimi şimdi neler yapıyorsun.
tamam kuzum hallettik tabi hadi güle güle
aramızda kaldığın sürece sıkıntı yok. hangi listede olduğununda bir önemi yok bitanem. takım listesine geri dönmen için yıne kural gereği 6 ay geçmesi gerekiyor. yani ocak ayında listede olursun ki ozamana baya kilo kaybın olur. girersin ve mezun ederiz senide layıkıyla kısa zamanda okiş.Ben daha tusa girmedim ama az
Ben daha tusa girmedim ama çalışıyorum şimdiden azar azar beni her halde başkasıyla karıştırdın ablacım bu takım listesinde ben birazcık durup daha sonra tekrar takıma katılabilir miyim bir de yarından itibaren söz kendime çekidüzen vereceğim
İnşallah vermiş olurum kiloları dediğin gibiaramızda kaldığın sürece sıkıntı yok. hangi listede olduğununda bir önemi yok bitanem. takım listesine geri dönmen için yıne kural gereği 6 ay geçmesi gerekiyor. yani ocak ayında listede olursun ki ozamana baya kilo kaybın olur. girersin ve mezun ederiz senide layıkıyla kısa zamanda okiş.
bir doktorumuz daha vardı onla karıştı hatlarım sanırım
Yok kaptan ya ne kacmasi ev isi yemek cocyk ucgeninde gidip geliyorum aradaki bosluklarda da buraya bakiyorumliste çıktı herkes rahatlıkla kaçtı bakıyorum bende kaçacam az sonra. annemde kalıcaz bugun akşama alıntı yapamam ama telden girer selam ederim öpüldünüz
atkuyruğu,karanfil ve tarçınlı çayımıda yudumluyorum ohhh sizede ısmarladım hadi çaylara saldırınbenden bedava
Sagol banummmmmHayırlı cumalar şekerler ortalamanız gayet güzerl tebrik ederim hepiniziiii meleğimin melekleriii
Ayni telase bende alimi baskete yazdirdim. Bakanlik acmis genclik merkezi hersey var ve bedava. Cokuklari oyalamaya super. Sizin illerde yokmu coxuklari yazdirin spor muzik dil hersey bedavaYok kaptan ya ne kacmasi ev isi yemek cocyk ucgeninde gidip geliyorum aradaki bosluklarda da buraya bakiyorum
İstanbulda da var belediyenin ama ücretli benim kardeşim gidiyo baskete okullar açılınca -en küçük grup onlardı- bende yüzmesine gidiyordum belediyenin :) bu yıl babamın gittiği spor merkezine yazılıcam yani öyle planlıuorum birlikte gider geliriz :)Sagol banummmmm
Yegane kaptanimm
Ayni telase bende alimi baskete yazdirdim. Bakanlik acmis genclik merkezi hersey var ve bedava. Cokuklari oyalamaya super. Sizin illerde yokmu coxuklari yazdirin spor muzik dil hersey bedava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?