Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaptanım kırk yaş ne kı, ama yınede dıkkat edın gecmıs olsunnn :)

Ben tasidim kaptan listeyi umarim kizmazsin
bende 6. takıma kontrole götürmüştüm. eline sağlık yanlış varsa duzeltiriz niye kızayım )

Kaptanım kırk yaş ne kı, ama yınede dıkkat edın gecmıs olsunnn :)
40 yaş artık metabolizmana dikkat et yaşı serencim elbette gencim guzelim fit olucam yupiiiii
ama insanoğluyuz işte yanlışı bile bile yapıyoruz. olsun varsın bu son nasılsa bidaha olmucak

Peki olur Özür dilerim zor durumda bıraktığım içşn. Nasıl bu liste

Ayy tam çıkcaktık tv bozuldu onla uğraştık kahraman annem kesti biçti yapıştırdı düzeltti :) şimdi pislikleri süpürüyo birazdan çıkarız listeyide halletmişsiniz sağolun ellerinize sağlık hayırlısıyla haftaya ben yapmayı deniycem

Peki olur Özür dilerim zor durumda bıraktığım içşn. Nasıl bu liste
bu haftayı pas geçelim. haftaya kendine çeki duzen ver kuzum. free takım listesi tıpkı adaylar listesi gibi hazırlarız
bu arada tus bittimi şimdi neler yapıyorsun.

tamam kuzum hallettik tabi hadi güle güle

Ben daha tusa girmedim ama az
bu haftayı pas geçelim. haftaya kendine çeki duzen ver kuzum. free takım listesi tıpkı adaylar listesi gibi hazırlarız
bu arada tus bittimi şimdi neler yapıyorsun.

tamam kuzum hallettik tabi hadi güle güle
Ben daha tusa girmedim ama çalışıyorum şimdiden azar azar beni her halde başkasıyla karıştırdın ablacım bu takım listesinde ben birazcık durup daha sonra tekrar takıma katılabilir miyim bir de yarından itibaren söz kendime çekidüzen vereceğim

aramızda kaldığın sürece sıkıntı yok. hangi listede olduğununda bir önemi yok bitanem. takım listesine geri dönmen için yıne kural gereği 6 ay geçmesi gerekiyor. yani ocak ayında listede olursun ki ozamana baya kilo kaybın olur. girersin ve mezun ederiz senide layıkıyla kısa zamanda okiş.

bir doktorumuz daha vardı onla karıştı hatlarım sanırım

İnşallah vermiş olurum kiloları dediğin gibi

ha bu arada iremcim seni motive,mutlu ve sorumlu hissetmeni sağlayacaksa takım kaptanlığına yazdırayım. free takımda yardımcı olarak kalırsan ailemizden kopmaz sorumluluk almanın hırsıyla motiven artar ne dersin

kızlar 6. takımda konu açılınca paylaştığım şu tarifi sizede paylaşayım. pirinçsiz dir. ve sağlıklıdır. ben çocukluktan alışığım yöremizde yapıldığından tat süper ötesi yiyen bayılır. amasyalı olmak şans mış meğer bu tarif için

DOLMA İÇİ TARİFİ YÖRESEL TOKAT YÖRESİ:
yarma( kırık buğdaya deriz)+bulgur+kırık kuru bakla+ y.mercimek+kırmızı mercimek+soğan+biber+domates+ ve salça+baharatlardan+ince kıyılmış et veya kıymada eklenebilir
hatta ve hatta kemikli kaburga eti tencere dibine konursa ustune sarmalar eklenip sarmaların ustune az kavrulmuş soğanlı salça dökülürse mmmm

normal dolma içi gibi hazırlayıp sarma ve dolmada kullanıyoruz biz.

Son düzenleme:
liste çıktı herkes rahatlıkla kaçtı bakıyorum bende kaçacam az sonra. annemde kalıcaz bugun akşama alıntı yapamam ama telden girer selam ederim öpüldünüz
atkuyruğu,karanfil ve tarçınlı çayımıda yudumluyorum ohhh sizede ısmarladım hadi çaylara saldırın benden bedava

Yok kaptan ya ne kacmasi ev isi yemek cocyk ucgeninde gidip geliyorum aradaki bosluklarda da buraya bakiyorum

Hayırlı cumalar şekerler ortalamanız gayet güzerl tebrik ederim hepiniziiii meleğimin melekleriii
Sagol banummmmm
Yegane kaptanimm
Yok kaptan ya ne kacmasi ev isi yemek cocyk ucgeninde gidip geliyorum aradaki bosluklarda da buraya bakiyorum
Ayni telase bende alimi baskete yazdirdim. Bakanlik acmis genclik merkezi hersey var ve bedava. Cokuklari oyalamaya super. Sizin illerde yokmu coxuklari yazdirin spor muzik dil hersey bedava

Sagol banummmmm
Yegane kaptanimm

Ayni telase bende alimi baskete yazdirdim. Bakanlik acmis genclik merkezi hersey var ve bedava. Cokuklari oyalamaya super. Sizin illerde yokmu coxuklari yazdirin spor muzik dil hersey bedava
İstanbulda da var belediyenin ama ücretli benim kardeşim gidiyo baskete okullar açılınca -en küçük grup onlardı- bende yüzmesine gidiyordum belediyenin :) bu yıl babamın gittiği spor merkezine yazılıcam yani öyle planlıuorum birlikte gider geliriz :)

nhtylz, post: 42062312, member: 654868"]***14.TAKIM 425. Etap MESAJ SAYILARI***

nhtylz. :35+
Rengarenknesli : +35
Emirse34 :17
kitap_asigi :
Fairy Tale 123:
Denizmrv :

MASAJLARINIZI PROFİLDEN SAYIP LİSTEYİ DOLDURUN KIZLAR saat 6 ya kadar bu listeyide istiyorum

***14.TAKIM 425. Etap MESAJ SAYILARI***

nhtylz. :35+
Rengarenknesli : +35
Emirse34 :17
kitap_asigi :
Fairy Tale 123:35+
Denizmrv :

MASAJLARINIZI PROFİLDEN SAYIP LİSTEYİ DOLDURUN KIZLAR saat 6 ya kadar bu listeyide istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…