- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.221
Kaptanim kizinn nasil simdi
Gruptan atıldım mı***14.TAKIM 425. Etap MESAJ SAYILARI***
nhtylz. :
Rengarenknesli : +35
Emirse34 :
kitap_asigi :
Fairy Tale 123:
Denizmrv :
MASAJLARINIZI PROFİLDEN SAYIP LİSTEYİ DOLDURUN KIZLAR saat 6 ya kadar bu listeyide istiyorum
***14.TAKIM 425. Etap MESAJ SAYILARI***
nhtylz. :35+
Rengarenknesli : +35
Emirse34 :
kitap_asigi :
Fairy Tale 123:
Denizmrv :+35
MASAJLARINIZI PROFİLDEN SAYIP LİSTEYİ DOLDURUN KIZLAR saat 6 ya kadar bu listeyide istiyorum
üzülerek diskalifye etmek durumundayım bitanemGruptan atıldım mı
***14.TAKIM 425. Etap ***
nhtylz. ( 89/ 88/ 1/ /% 1.12)
Rengarenknesli ( 77,0/ / / % )
irem093 (77.0/ / /% )
Emirse34 ( 61.8/61.8 / / % 0)
kitap_asigi ( 63.6/63.6 / 0 /% 0)
Fairy Tale 123 ( 79/78 /1/%1.27) yeni üye baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlgıç tar: 06Tem
14.Takım Ortalaması:%0.
***14.TAKIM 425. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***
Denizmrv ( 87/86 / 1 / % 1.15) yaş: 20 Boy: 1.65, baş. Tarihi:4.ağs.2015 , 21.ağs.15 de listede baş. Kilosu: 87, hedef kilosu: 75, mezun kilosu: 77,4
öyle tabi ama metabolik sendromlu bir bedenim var yaşta 40 olacak. artık kaçamak filan kaldırmıyor bedenim. napalım sağlıklı olanda bu zaten karataya yuzde yuz devam ve teslim artık. bugun takviyelerimede başlıyorum alıcam eczaneden akşam ustu. balık yağı, q enzim antioksidan, hindistan cevizi yağı kullanıcam artık surekliKaptanım gecmıs olsun ömür boyu yapmak lazım ama arada ufak kacamaklar olucak tabikii gecmıs olsun tekrardanRengarenkNesli
yok tatlım senin dolan liste alıntılanmamış bir önceki alıntılanmış ondan. ben duzeltirim en sonBen yazmıştım kilomu ve yüzdemi falan ama son listede boş gözüküyo neden öyle oldu anlamadım bi daha mı doldurmam gerekiyo acaba?
Geçmiş olsun canım ama sen bu bilgilerinle hemen sağlına kavuşursunöyle tabi ama metabolik sendromlu bir bedenim var yaşta 40 olacak. artık kaçamak filan kaldırmıyor bedenim. napalım sağlıklı olanda bu zaten karataya yuzde yuz devam ve teslim artık. bugun takviyelerimede başlıyorum alıcam eczaneden akşam ustu. balık yağı, q enzim antioksidan, hindistan cevizi yağı kullanıcam artık surekli
sagol bitanemGeçmiş olsun canım ama sen bu bilgilerinle hemen sağlına kavuşursun
Ben telefondan giriyorum telden yapılıyosa anlatın bir deneyim ama yine de bir yedek daha seçin aksilik olursa üzülürümsagol bitanem
listeyi bu hafta sen taşımak istermisin. kabul edersen yönlendircem seni liste hazır
tamam kuzum sitres olma :)))) hadi gule guleBen telefondan giriyorum telden yapılıyosa anlatın bir deneyim ama yine de bir yedek daha seçin aksilik olursa üzülürümama şimdi avmye gitcekmişim int yok geç gelirsem stres oldum en iyisi ben haftaya cuma yapıyım söz yaparım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?