Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen süper oldu o ceza kaptanım çünkü benim ciddi spor yapmam lazım kilom azaldıkça aynı zamanda sıkılaşmak da istiyorum :) ama 2 haftada valla yanlarım biraz eridi gibi hissediyorum inşallah daha da azalır :)

valla annem sağolsun yürüyüşe başladık bikaç gündür iyi oldu :) bugün de akşam yürüyüşe gitmeye çalışıcaz inşallah bi aksilik olmazsa :) şimdi de kardiyo yapıcam bikaç gündür ihmal etmiştim heveslendim bugün yapayım diye baktım buraya bi sürü bildirim olunca önce bi bakayım buraya sonra yaparım dedim çıkınca yapımca inşallah :)

denizim ekmeği azaltmak bile direk insanı fosss diye sönduruyor bak inan bunu deneme yanılmayla çözeceksin. ben öğlen etli patlıcan yedim yanında fındıkla gayette yedim, ilk yediğimde sen gibi ön yargılıydım ama yemeklerin tadı inan ekmeksiz daha guzel. bak ozaman şöyle yap. akşamdan buğday ıslat, ertesi gun yemek yanında yemek üzere hasla sonradan yağ dök yemekle onu ye ekmek yerine daha kolay yersin. yada bulgur pilavı ama bugdayı tercih ederim

bende kendimi balon patlamış gibi hafif hissediyorum cumaya çokkkk heyecanlıyım

denizim baktınmı fotolarıma kaptan nasıl görünüyor de bakimm gerçeği söle ama
ya ben oraya bide 90 lık fotomdan koyum hele duu

ya aslında bazı yemeklerde hiç zorlanmıyorum mesela kabak yemeği fasulye yemeği işte ıspanak falan onları ekmeksiz yerim hep zaten ama patlıcan falan böyle bi değişik oluyo işte pırasa falan onlarda biraz zorlanıyorum ama alışırım yakında inşallah :) pilav da olabildiğince yememeye çalışıyorum da işte çok canım çekerse yerim diye yedekte tutuyorum ama haftada bir falan yemek lazım sanırım di mi çünkü bulgur da çok faydalı

RengarenkNesli kaptanım valla maşallahın vaar çok iyi gözüküyosun bence yani fazla zorlamasan da olur kilo vermek için kuzuşların da çok tatlılar maşallah :)
ya bu arada bi iki güne ben de güzel güzel fotolar çekinip koyucaaam heveslendim sizdenn :)

Ayy ben de o kafadanım tam tabi benim daha evliliğe çok var ama anlıyorum yani seni :)

Of napicam ben yaaa

Herkelimeye. Katiliyorum. Ben de ekmegikestim. Cok daha hafif hissediyorum yemeklerden sonra . ekmek ve hamur isleri cok sisiriyor insani.

detttt
olurmu hiç kardeş kardeş bakimm başlamadan öldünüz heee. sonra böle demezsiniz
dimi banum oynakbasi34 yardıma gel bunlar umutsuz vakkaa

Evet ya ben biraz umutsuz vakayim
Hic gelmiyor icimden.

sağol canımm

Of napicam ben yaaa

Herkelimeye. Katiliyorum. Ben de ekmegikestim. Cok daha hafif hissediyorum yemeklerden sonra . ekmek ve hamur isleri cok sisiriyor insani.

Evet ya ben biraz umutsuz vakayim
Hic gelmiyor icimden.
sana biraz telkin lazım sanırım. her yeni evlenenin korkulu ruyası başlamıştır sende. bir ablan yokmu kuzum konuş herşeyi, değilse ben koşarım yardıma. herşey guzel olacak merak etme

RengarenkNesli kaptanım ben bi sporumu yapıp geliyorummm
hadi koş bakalım

AHAHAHA 90 LIK KAPTANIDA EKLEDİM FOTOLARA BAKIN BAKALIM NE ŞİŞKOYMUŞUM YAHU

Yok kaptanim oyle konusabilcegim birileri. O gun gelsin de artik dogaclama bir seyler yapcaz

Ayy ancak geldim kaptanım yarım saat Mel B yaptım üstüne 100er tane bel kıvırma ve sağa sola bükülme hareketlerinden yaptım onlar yanlarım için çok iyi oluyo ya valla küçüldüler azcık bi de 60a kadar ip atlayabildim hedefim 100dü ama bacaklarım tutmaz oldu en son bıraktım sonra da güzelcene duşumu aldım şimdi de kendimi bitki çayımı hazırladım keyif yapıyorum :)

Ca
Canimmm çok memnun oldum tanıştığımiza :) benim yasim 33 iki çocuğum var biri 9 yaşında biri 1.5 yaşında bende doğumdan sonra 97 kiloydum karatay la 85 e düştüm kendi çabalarım ve karatay saolsun :) sonra durdu bir süre bende diyetisyene gittim 77 ye düştüm öylece kaldım şimdi gitmiyor ve desteğe ihtiyacım var aradım taradim sizi buldum Ayy inşallah beraber vereceğiz inanıyorum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…