Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

--- ---

[/TD]

İsim cuma cumartesi pazar Pazartesi sali Carsamba Persembe
RengarenkNesli . . . . .
nhtylz - - - - -
kitap_asigi - - - - -
irem093 - - - - - - -
fairytale123 - - - - - -
emirse34 - - - - - -
denizmrv - - . .h . . .
sum93hk - - - - -
............. ........ - - - - - .
.......... - - - - - - -

ben bunu tablo gibi yapamıyorum
nasıl olacak hazırladım yoksa

Selamün Aleyküm kızlarr

Herkese hayırlı akşamlar

Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım ve saat 17:00de akşam yemeğimi yedim
Bu saatten sonra da ancak bol su içerim Belkide şekersiz çay yada kahve içerim

Bu arada regl oldum ve cumaya kadar bol su içerek ödem oluşmasını engellemek için elimden geleni yapacağım

detttt
olurmu hiç kardeş kardeş bakimm başlamadan öldünüz heee. sonra böle demezsiniz
dimi banum oynakbasi34 yardıma gel bunlar umutsuz vakkaa

GEçte olsa yettimmm
Kız bunları sıkı eğitime almak lazım hadi bekar olan arkadaşı fazla uyandırmayalim sonra koca isterem diye tutturmasın Annesi valla yakaladığı yerde saçımı başımı yolar
Evli olanlarada ödev verelim grinin 50 tonu kocayla izlenecek gerisi zaten gelir

Başlıca kural yatarken pyjama yasak yaz kış o gecelik giyilecek
İçimizden ben gozel bir KArıyam diye geçirirken Banu Alkan havalarında salınılacak

Artık hala kardeş kardeş takılınıyorsa vay hallerine

Kız benim anam 55 yaşında es kaza üşüdüğü için yatarken eşortman giysin babam dalga geçer git 5 kat daha giy bari diye senelerdir alışmış hatunu gecelikle görmeye biz hatta dalga geçiyoruz seksi şempanze diye öfff gidin başımdan koca nasıl istiyorsa öyle olur der

Ayy valla bakalım o günler bi gelsin de benim için ben daha çömezim ablalaarımm

Korkma şekerim vakti gelince seni özel eğitime alırız nasılsa

Valla beni tanımayanda anammm bu ne diyordur
Takoz bilgisaylada olsa ille yapacağım muzurluğumu ( şu alıntılarıda yarım saatte yaptım ancak )

Yok kaptanim oyle konusabilcegim birileri. O gun gelsin de artik dogaclama bir seyler yapcaz
Ahahahahah.

Hay masallah denizim

Ayni kiloda takilmisiz beraberce kirariz direnci merak etme. Karatayci olmana sevindim ordanda beraberiz. E hayirli ugurlu olsun yeni yuvan

merhaba bende doğum kilolarımı vermek istiyorum kendi çabalarımla 2ayda 88 kilodan 78 kiloya düstüm ve hedefim 65 kilo olmak şuan araştırmadayım kilo vermek için
Nurcum izaman bizi takip et aramiza sokul kafana yatarsa takima alalim seni ne dersin. Geriye donuk 5 sayfa kadar okursan bugun tanitim yazimi yazmistim. Tanisalim yas kac

Hay agzina sglik banum. Ceyize tabak canak yerine bol gecelik alinsin ozaman renk renk hee
Pijamada neymiş

Ayyy çok güldüm valla akşam akşam ya tavsiyeler süper ama ben evlenir evlenmez pijamalara hatta çizgili pijamalara bürünmeyi düşünüyodum o gecelik olayı acayip ya neyse hadi hayırlısı hele bi o günler gelsin de eğiteme hazırım ben grinin 50 tonunu daha izleyemedim ha aklıma gelmişken bi izleyim ya hazırlık olur

Arkadaslarim bugün ki menümü bitirdim sabah peynir domates salatalık bitki cayi
Ara tam buğday gevreği 3 yemek kaşığı +sut
Öğle 3 yemek kaşığı kısır + ayran
Aksam haşlanmış yumurtadan maydanoz soğan sumak li salata yağsız şimdide bitki cayi mi aldim oturdum oğlum asılan dolayi ateşlendi onlada ilgileniyorum..sizlerle olmak çok güzel ve inanıyorum ki hepimiz kiracagiz direnci ve zayiflayacagiz ... yeterki azimli olalım ...

Nerden bakıyorsunuz resimlere :)

Ben de menümü yazayım hanımlar sonra film izlemeye gidicem bugün bi filme başlamıştım acayip heyecanlıydı yarım kaldı onu bitiricem

Sabah
saat 12de 1 haşlanmış yumurta beyaz peynir 1 yeşil zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği yanında domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay

Ara
saat 4 buçuk gibi öğlen sporumu yaptıktan sonra 1 bardak kırmızı meyvelerin olduğu karışık bitki çayımı içtim sonra da biraz beyaz üzüm yedim

Öğlen

saat 5 buçuk gibi 1 kase ezogelin çorbası 5 kaşık kabak yemeği ve yoğurt yedim

Akşam
saat 8de annemle yürüyüşten dönünce 2 küçük incir yedim
yemeği hazırlamak da 8 buçuğu buldu gene 1 kase ezogelin çorbası 1 parça somon balığı ve 1-2 kaşık salata yeedim bu saatten sonra da ağzıma bi lokma koymam zaten

Su 2 litre içtim

Spor
bugün baya aktiftim saat 3te yarım saat Mel B sonra 100er tane bel çevirme ve sağa sola kıvrılma hareketi yaptım üstüne 60a kadar ip atladım
saat 7de de annem işten gelince yürüyüşe çıktık arada mola vererek toplam 1 saat sürdü bi 35-40 dk yürümüşüzdür sanırım :) baya yoruldum bugün erken uyurum sanırım şimdiden herkese iyi geceler tekrardan uğrayamazsam

Yok yok izlemeeee bekarlara yasak . bi grinin elli tonu dedim nilkete madara oldum zaten zamaninda
Ya ben evlenene kadar bol bol pijamalarımı giyip iyice vedalaşayım en iyisi baksanıza evlenince pijamaya hasret kalıcaz demek ki
Vedalascan tabi fit guzel kizlar olacaz
Aynen kuzum. Menunde cis yok ilerleyen zamanlarda beslenme aliskanligina gore uyarimi yapicam

Teşekkür ederim :)
Ben seni izlemeye aldim simdi gorebilirsin. Izlemediklerim goremiyor çünki
Menu spor harika masallah. Gune gecmi başlıyorsunuz kahvalti gec olmus gibi aksamda gec kalmis haliyle

Menün güzel :) spor iyi yapmışsın masallahbende zumba videosu indirmiştim Ayy onu yaparken bayilacaktim gülmekten

Menümüzun kontrol altında olması çok güzel uyarılarıni bekliyorum dikkate alacağım :) birde şunu sormak istiyorum belli bir menü planınız varmi herkes kendi mi belirliyor menusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…