- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.741
Hosbuldumm :) teşekkür ederim canimm aminnn inşallahHosgeldiin
Hayirli olsun bebegin. Agiz tadiyla buyutun insallah
bengiisuu ee kuzum nerde yaşıyorsun bebeğin kızmı erkekmi.
bu arada daha önce cuma yarışmalarında yarıştınmı onuda sormam lazım[/QUOT
Büyüğü kız 9 yaşında küçüğü erkek 1.5 yaşında ..yok daha önce yarışmadim canım ilk defa katıldım bu gruplara 2014 Şubat annelerindeydim okadar antepte yaşıyorum sen nerde yasiyorsun çocukların kız mi erkekmi
detttt
olurmu hiç kardeş kardeş bakimm başlamadan öldünüz heee. sonra böle demezsiniz
dimi banumoynakbasi34 yardıma gel bunlar umutsuz vakkaa
Ayy valla bakalım o günler bi gelsin de benim içinben daha çömezim ablalaarımm
Ahahahahah.Yok kaptanim oyle konusabilcegim birileri. O gun gelsin de artik dogaclama bir seyler yapcaz
Hay masallah denizimAyy ancak geldim kaptanım yarım saat Mel B yaptım üstüne 100er tane bel kıvırma ve sağa sola bükülme hareketlerinden yaptım onlar yanlarım için çok iyi oluyo ya valla küçüldüler azcıkbi de 60a kadar ip atlayabildim hedefim 100dü ama bacaklarım tutmaz oldu en son bıraktım sonra da güzelcene duşumu aldım şimdi de kendimi bitki çayımı hazırladım keyif yapıyorum :)
Ayni kiloda takilmisiz beraberce kirariz direnci merak etme. Karatayci olmana sevindim ordanda beraberiz. E hayirli ugurlu olsun yeni yuvanCa
Canimmm çok memnun oldum tanıştığımiza :) benim yasim 33 iki çocuğum var biri 9 yaşında biri 1.5 yaşında bende doğumdan sonra 97 kiloydum karatay la 85 e düştüm kendi çabalarım ve karatay saolsun :) sonra durdu bir süre bende diyetisyene gittim 77 ye düştüm öylece kaldım şimdi gitmiyor ve desteğe ihtiyacım var aradım taradim sizi buldumAyy inşallah beraber vereceğiz inanıyorum buna
Nurcum izaman bizi takip et aramiza sokul kafana yatarsa takima alalim seni ne dersin. Geriye donuk 5 sayfa kadar okursan bugun tanitim yazimi yazmistim. Tanisalim yas kacmerhaba bende doğum kilolarımı vermek istiyorum kendi çabalarımla 2ayda 88 kilodan 78 kiloya düstüm ve hedefim 65 kilo olmak şuan araştırmadayım kilo vermek için
Hay agzina sglik banum. Ceyize tabak canak yerine bol gecelik alinsin ozaman renk renk heeSelamün Aleyküm kızlarr
Herkese hayırlı akşamlar
Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım ve saat 17:00de akşam yemeğimi yedim
Bu saatten sonra da ancak bol su içerimBelkide şekersiz çay yada kahve içerim
Bu arada regl oldum ve cumaya kadar bol su içerek ödem oluşmasını engellemek için elimden geleni yapacağım
GEçte olsa yettimmm
Kız bunları sıkı eğitime almak lazımhadi bekar olan arkadaşı fazla uyandırmayalim sonra koca isterem diye tutturmasın Annesi valla yakaladığı yerde saçımı başımı yolar
Evli olanlarada ödev verelimgrinin 50 tonu kocayla izlenecek gerisi zaten gelir
Başlıca kural yatarken pyjama yasakyaz kış o gecelik giyilecek
İçimizden ben gozel bir KArıyam diye geçirirken Banu Alkan havalarında salınılacak
Artık hala kardeş kardeş takılınıyorsa vay hallerine
Kız benim anam 55 yaşında es kaza üşüdüğü için yatarken eşortman giysin babam dalga geçer git 5 kat daha giy bari diyesenelerdir alışmış hatunu gecelikle görmeye biz hatta dalga geçiyoruz seksi şempanze diye öfff gidin başımdan koca nasıl istiyorsa öyle olur der
Korkma şekerim vakti gelince seni özel eğitime alırız nasılsa
Valla beni tanımayanda anammm bu ne diyordur
Takoz bilgisaylada olsa ille yapacağım muzurluğumu( şu alıntılarıda yarım saatte yaptım ancak )
merhaba bende doğum kilolarımı vermek istiyorum kendi çabalarımla 2ayda 88 kilodan 78 kiloya düstüm ve hedefim 65 kilo olmak şuan araştırmadayım kilo vermek için
Selamün Aleyküm kızlarr
Herkese hayırlı akşamlar
Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım ve saat 17:00de akşam yemeğimi yedim
Bu saatten sonra da ancak bol su içerimBelkide şekersiz çay yada kahve içerim
Bu arada regl oldum ve cumaya kadar bol su içerek ödem oluşmasını engellemek için elimden geleni yapacağım
GEçte olsa yettimmm
Kız bunları sıkı eğitime almak lazımhadi bekar olan arkadaşı fazla uyandırmayalim sonra koca isterem diye tutturmasın Annesi valla yakaladığı yerde saçımı başımı yolar
Evli olanlarada ödev verelimgrinin 50 tonu kocayla izlenecek gerisi zaten gelir
Başlıca kural yatarken pyjama yasakyaz kış o gecelik giyilecek
İçimizden ben gozel bir KArıyam diye geçirirken Banu Alkan havalarında salınılacak
Artık hala kardeş kardeş takılınıyorsa vay hallerine
Kız benim anam 55 yaşında es kaza üşüdüğü için yatarken eşortman giysin babam dalga geçer git 5 kat daha giy bari diyesenelerdir alışmış hatunu gecelikle görmeye biz hatta dalga geçiyoruz seksi şempanze diye öfff gidin başımdan koca nasıl istiyorsa öyle olur der
Korkma şekerim vakti gelince seni özel eğitime alırız nasılsa
Valla beni tanımayanda anammm bu ne diyordur
Takoz bilgisaylada olsa ille yapacağım muzurluğumu( şu alıntılarıda yarım saatte yaptım ancak )
Hay agzina sglik banum. Ceyize tabak canak yerine bol gecelik alinsin ozaman renk renk hee
Pijamada neymiş
Nerden bakıyorsunuz resimlere :)sağol canımm
sana biraz telkin lazım sanırım. her yeni evlenenin korkulu ruyası başlamıştır sende. bir ablan yokmu kuzum konuş herşeyi, değilse ben koşarım yardıma. herşey guzel olacak merak etme
hadi koş bakalım
AHAHAHA 90 LIK KAPTANIDA EKLEDİM FOTOLARA BAKIN BAKALIMNE ŞİŞKOYMUŞUM YAHU
Nerden bakıyorsunuz resimlere :)
Teşekkür ederim :)birini takibe alınca o kişinin profiline girdiğinde fotoğraflarını görebiliyorsun :)
Yok yok izlemeeee bekarlara yasak . bi grinin elli tonu dedim nilkete madara oldum zaten zamanindaAyyy çok güldüm valla akşam akşam yatavsiyeler süper ama ben evlenir evlenmez pijamalara hatta çizgili pijamalara bürünmeyi düşünüyodum o gecelik olayı acayip ya neyse hadi hayırlısı hele bi o günler gelsin de eğiteme hazırım ben grinin 50 tonunu daha izleyemedim ha aklıma gelmişken bi izleyim ya hazırlık olur
Vedalascan tabi fit guzel kizlar olacazYa ben evlenene kadar bol bol pijamalarımı giyip iyice vedalaşayım en iyisibaksanıza evlenince pijamaya hasret kalıcaz demek ki
Aynen kuzum. Menunde cis yok ilerleyen zamanlarda beslenme aliskanligina gore uyarimi yapicamArkadaslarim bugün ki menümü bitirdim sabah peynir domates salatalık bitki cayi
Ara tam buğday gevreği 3 yemek kaşığı +sut
Öğle 3 yemek kaşığı kısır + ayran
Aksam haşlanmış yumurtadan maydanoz soğan sumak li salata yağsız şimdide bitki cayi mi aldim oturdum oğlum asılan dolayi ateşlendi onlada ilgileniyorum..sizlerle olmak çok güzel ve inanıyorum ki hepimiz kiracagiz direnci ve zayiflayacagiz ...yeterki azimli olalım ...
Ben seni izlemeye aldim simdi gorebilirsin. Izlemediklerim goremiyor çünkiTeşekkür ederim :)
Menu spor harika masallah. Gune gecmi başlıyorsunuz kahvalti gec olmus gibi aksamda gec kalmis haliyleBen de menümü yazayım hanımlar sonra film izlemeye gidicem bugün bi filme başlamıştım acayip heyecanlıydı yarım kaldı onu bitiricem
Sabah
saat 12de 1 haşlanmış yumurta beyaz peynir 1 yeşil zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği yanında domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay
Ara
saat 4 buçuk gibi öğlen sporumu yaptıktan sonra 1 bardak kırmızı meyvelerin olduğu karışık bitki çayımı içtim sonra da biraz beyaz üzüm yedim
Öğlen
saat 5 buçuk gibi 1 kase ezogelin çorbası 5 kaşık kabak yemeği ve yoğurt yedim
Akşam
saat 8de annemle yürüyüşten dönünce 2 küçük incir yedim
yemeği hazırlamak da 8 buçuğu buldu gene 1 kase ezogelin çorbası 1 parça somon balığı ve 1-2 kaşık salata yeedim bu saatten sonra da ağzıma bi lokma koymam zaten
Su 2 litre içtim
Spor
bugün baya aktiftim saat 3te yarım saat Mel B sonra 100er tane bel çevirme ve sağa sola kıvrılma hareketi yaptım üstüne 60a kadar ip atladım
saat 7de de annem işten gelince yürüyüşe çıktık arada mola vererek toplam 1 saat sürdü bi 35-40 dk yürümüşüzdür sanırım :) baya yoruldum bugün erken uyurum sanırım şimdiden herkese iyi geceler tekrardan uğrayamazsam
Menün güzel :) spor iyi yapmışsın masallahBen de menümü yazayım hanımlar sonra film izlemeye gidicem bugün bi filme başlamıştım acayip heyecanlıydı yarım kaldı onu bitiricem
Sabah
saat 12de 1 haşlanmış yumurta beyaz peynir 1 yeşil zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği yanında domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay
Ara
saat 4 buçuk gibi öğlen sporumu yaptıktan sonra 1 bardak kırmızı meyvelerin olduğu karışık bitki çayımı içtim sonra da biraz beyaz üzüm yedim
Öğlen
saat 5 buçuk gibi 1 kase ezogelin çorbası 5 kaşık kabak yemeği ve yoğurt yedim
Akşam
saat 8de annemle yürüyüşten dönünce 2 küçük incir yedim
yemeği hazırlamak da 8 buçuğu buldu gene 1 kase ezogelin çorbası 1 parça somon balığı ve 1-2 kaşık salata yeedim bu saatten sonra da ağzıma bi lokma koymam zaten
Su 2 litre içtim
Spor
bugün baya aktiftim saat 3te yarım saat Mel B sonra 100er tane bel çevirme ve sağa sola kıvrılma hareketi yaptım üstüne 60a kadar ip atladım
saat 7de de annem işten gelince yürüyüşe çıktık arada mola vererek toplam 1 saat sürdü bi 35-40 dk yürümüşüzdür sanırım :) baya yoruldum bugün erken uyurum sanırım şimdiden herkese iyi geceler tekrardan uğrayamazsam
Menümüzun kontrol altında olması çok güzel uyarılarıni bekliyorum dikkate alacağım :) birde şunu sormak istiyorum belli bir menü planınız varmi herkes kendi mi belirliyor menusunuYok yok izlemeeee bekarlara yasak . bi grinin elli tonu dedim nilkete madara oldum zaten zamaninda
Vedalascan tabi fit guzel kizlar olacaz
Aynen kuzum. Menunde cis yok ilerleyen zamanlarda beslenme aliskanligina gore uyarimi yapicam
Ben seni izlemeye aldim simdi gorebilirsin. Izlemediklerim goremiyor çünki
Menu spor harika masallah. Gune gecmi başlıyorsunuz kahvalti gec olmus gibi aksamda gec kalmis haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?