- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.801
ahahah yelizim sinemada izledim yarıda kaçtık eşimle, eşsiz izleme tavsiye etememeSelam
Ben geldim
Evimi ve sizi cok ozledim kaldigimiz yerden devam insallah ywni arkadaslae gelmis hosgelmis
Kocayla arkadaslik muhabbeti olmus kocayla arkadas mi olunurmus hic cik cik cik duymim bi daha
Oynakbasim tavsiyelerine katiliyorum filmi izlemedim.ama merak etmedim.degil hee
banum bizimde izmirde yaşadığımız ev 1 salon 1 oda 1 mutfaktı uzun yıllar, teee biz ortaya başlayınca ek buyuk bi salon yapıldıda bi odamız olmuştu. değilse bizde 2 kızkardeş o minik salonda yatak serip yattık yıllarca. şimdiki çocukların odası var misal benimkiler hiç girip vakit geçirmez salonda bizle otururlar kızmasak
Teşekkür ederim canım ..aminn bugün daha iyi masallahh :) benimde bekarlığim almanyada geçti evimiz küçük bizde Tayt giyer dik gecelik altlarına ama bende bu bi alışkanlık yaptı evlendim uzun süre gecelik altına Tayt giydimgiymessem uyuyamiyorum okadar fenaydı. .dizi dizi kısa taytim vardi gece tayti adet tayti gündüz tayti. .. bir süre sonra alıştım bıraktım taytlari ama konusu geçince hala guluyoruz bunlara
merhabalar ben neslihan beni kabulettiniz hemen geldim nasıl yapıoruzz ne yapıyoruz bilgi alsam azcık. kendimide tanıtayım. 29 yaşında mühendisim biri melek olmuş biri 8 aylık iki çocuk annesiyim kendimi bildim bileli topitik bi cocuk ve genç kız oldum. kilolarımla hep uğrastım ama haytımın en zor dönemi olan 2013 yılında bebeğimi kaybettikten sonra kendimdende vazgectiğim bi döneme girdim. kendimi ne anne ne kadın gibi hissetmediğim bu dönemde ne kilolarım umrumda oldu nede kendim herşeyi boşladığım depresyonda olduğum bu zamanda oğluma hamile olduğumu ögrendim rabbime binlerce şükür kucağıma aldım şimdi 8 aylık . iyice hareketlenmeye oynamaya baslıyor ve ben kocaman bi anneyim iki hamileliği ardarda geçirip çok üzüntülü dönemler yasayıp kendime dönüp baktığımda . bakımsız şişman bi kadın görüyorum. ve tam 100 kiloyum hem sağlığım hem bebeğim ve tabikide eşimin yanında kendimi daha iyi hiseetmek için butun gayretimle çaba sarfedicem.
Selam
Ben geldim
Evimi ve sizi cok ozledim kaldigimiz yerden devam insallah ywni arkadaslae gelmis hosgelmis
Kocayla arkadaslik muhabbeti olmus kocayla arkadas mi olunurmus hic cik cik cik duymim bi daha
Oynakbasim tavsiyelerine katiliyorum filmi izlemedim.ama merak etmedim.degil hee
ahahah banum film sayemizde rekor yapacak gişe sonrasıBenimkiler koca odaya sığışamıyorBüyük ufağı odadan kovalıyor oda kapıyı yumruklarken ama bu haksızlık orası benimde odam diye bağırıp durur Bazen ikisi birden daha büyük evde otursaydıkda herkesin kendine ait bir odası olsa ya diyorlar len diyorum biz kutu kadar evde yaşadık senelerce siz koca odaya sığamadınız
Ufaklık hem aynı odada oturur bütün gün hemde devamlı dibimde ( kedi gibi)
Valla benimde 2 tane var biri siyah biri fosforlu pembene zaman giysem evdekiler dalga geçiyor Tan Sağtürk bale gösterin ne zaman diye alışkın değiller ( onlarıda termal diye aldım ama sanki nefes alamıyorum onları giyince artık neremden alıyorsam )
Canım başın sağ olsungerçekten çok zor bir süreç geçirmişsin ama dediğin gibi sağlığın ve kuzun için bunu yapmak zorundasın Rabbim inşallah yüreğine ferahlık verir ve birlikte çok çok güzel kilolar veririz
Ben aslında 8.ci takımda yarışıyorum ama buranın abonelerinden biri oldum sohbette güzel olunca
Maalesef benim rekorum 124.5 diama şükür geçen cuma 104.8i gördüm ve Allahın izniyle iki gün sonra dahada aşağısını görürüm inşallah Birlikte 2li rakamlara inip buradaki diğer fıstık adaylarınada yetişeceğiz
Aramıza hoşgeldin canım
Anammm yakında iki kişi daha izleyecek desene Aman enişte sonra demesin len kim tavsiye etti sana bunu sapıkmı nedir diye
hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Neslihan , el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etmemerhaba arkadaşlar ,34 yaşındayım 64,2 kg. 57 kg düşmem gerekiyor ,sizlerin desteğinize ihtiyacım var ,ne yapıyorsunuz nasıl bir yol izliyorsunuz yardımınızı rica ediyorum
merhabalar ben neslihan beni kabulettiniz hemen geldim nasıl yapıoruzz ne yapıyoruz bilgi alsam azcık. kendimide tanıtayım. 29 yaşında mühendisim biri melek olmuş biri 8 aylık iki çocuk annesiyim kendimi bildim bileli topitik bi cocuk ve genç kız oldum. kilolarımla hep uğrastım ama haytımın en zor dönemi olan 2013 yılında bebeğimi kaybettikten sonra kendimdende vazgectiğim bi döneme girdim. kendimi ne anne ne kadın gibi hissetmediğim bu dönemde ne kilolarım umrumda oldu nede kendim herşeyi boşladığım depresyonda olduğum bu zamanda oğluma hamile olduğumu ögrendim rabbime binlerce şükür kucağıma aldım şimdi 8 aylık . iyice hareketlenmeye oynamaya baslıyor ve ben kocaman bi anneyim iki hamileliği ardarda geçirip çok üzüntülü dönemler yasayıp kendime dönüp baktığımda . bakımsız şişman bi kadın görüyorum. ve tam 100 kiloyum hem sağlığım hem bebeğim ve tabikide eşimin yanında kendimi daha iyi hiseetmek için butun gayretimle çaba sarfedicem.
naptın spor bittimi denizimMelek olan bebişiniz için başınız sağolsun çok üzüldüm 8 aylık bebişinizi de Allah analı babalı büyütsün inşallah :) aramıza hoşgeldiniz inşallah birlikte her şeyin üstesinden gelir o güzel günleri görürüz :)
merhaba arkadaşlar ,34 yaşındayım 64,2 kg. 57 kg düşmem gerekiyor ,sizlerin desteğinize ihtiyacım var ,ne yapıyorsunuz nasıl bir yol izliyorsunuz yardımınızı rica ediyorum
naptın spor bittimi denizim
evet daha guçlu bir aile olmak için yeni takım arkadaşlarımız geldi umarım istekleri başarıları daim olur bende tapuda işlerim var kaçtım görüşürüz
hoşbuldum teşekkür ederimSiz de aramıza hoşgeldiniiiiz :) bu aralar baya katılım oldu ne güzel kalabalık kalabalık olduk artık sohbet muhabbet birbirimize önerilerimiz artar :) inşallah hedefinize ulaşırsınız :)
HOşBULDUM canım ben şimdi 100.7 kiloyum hedefim oğlumun doğum gününe aralık ayına kadar 15 kilo vermek 85 e düşmek inşallah. boyumda 168cmtatlım meleğin için çok üzüldum ama rabbim yuzune gülmüş tekrar ne güzel. hem sağlığına kavuşup hem kilolarına veda edebileceğin yeni ailene tekrar hoşgeldin
geriye dönuk 6 sayfa okumanı rica ediyorum. yeni gelen arkadaşına birçok şey izah ettim daha yeni. bir oku eklemek istediğin sorun olursada cevaplarım
hedef kilon ve boyunuda yazarmısın bana. istersen 15kg belirle ilk hedefini sonra guncelleriz ulaşınca okey
SAOL CANIM .insallah iki haneli rakamları beraber görücez:)Benimkiler koca odaya sığışamıyorBüyük ufağı odadan kovalıyor oda kapıyı yumruklarken ama bu haksızlık orası benimde odam diye bağırıp durur Bazen ikisi birden daha büyük evde otursaydıkda herkesin kendine ait bir odası olsa ya diyorlar len diyorum biz kutu kadar evde yaşadık senelerce siz koca odaya sığamadınız
Ufaklık hem aynı odada oturur bütün gün hemde devamlı dibimde ( kedi gibi)
Valla benimde 2 tane var biri siyah biri fosforlu pembene zaman giysem evdekiler dalga geçiyor Tan Sağtürk bale gösterin ne zaman diye alışkın değiller ( onlarıda termal diye aldım ama sanki nefes alamıyorum onları giyince artık neremden alıyorsam )
Canım başın sağ olsungerçekten çok zor bir süreç geçirmişsin ama dediğin gibi sağlığın ve kuzun için bunu yapmak zorundasın Rabbim inşallah yüreğine ferahlık verir ve birlikte çok çok güzel kilolar veririz
Ben aslında 8.ci takımda yarışıyorum ama buranın abonelerinden biri oldum sohbette güzel olunca
Maalesef benim rekorum 124.5 diama şükür geçen cuma 104.8i gördüm ve Allahın izniyle iki gün sonra dahada aşağısını görürüm inşallah Birlikte 2li rakamlara inip buradaki diğer fıstık adaylarınada yetişeceğiz
Aramıza hoşgeldin canım
Anammm yakında iki kişi daha izleyecek desene Aman enişte sonra demesin len kim tavsiye etti sana bunu sapıkmı nedir diye
saolun tesekkür ederim .Melek olan bebişiniz için başınız sağolsun çok üzüldüm 8 aylık bebişinizi de Allah analı babalı büyütsün inşallah :) aramıza hoşgeldiniz inşallah birlikte her şeyin üstesinden gelir o güzel günleri görürüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?