- 28 Nisan 2011
- 85
- 131
- 43
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.821
bende çalışıyorum yaptıüım en iyi spor işten eve yürümek bebeğimde var. o uyursa leslie sansone diye bi kadın var evde yürüyüş yaptırıyo 15 dk yapıyorum çok etkili oluyor tavsiye ederimbu arada çalışıyorum işteyim şuan ,sporu akşamları yapabiliyorum ,en fayda gördüğünüz spor hangisi paylaşır mısınız
yeterli geliyor mu o bayanın yaptırdığı yürüyüş bana yetersiz gibi geldibende çalışıyorum yaptıüım en iyi spor işten eve yürümek bebeğimde var. o uyursa leslie sansone diye bi kadın var evde yürüyüş yaptırıyo 15 dk yapıyorum çok etkili oluyor tavsiye ederim
Canim basin sagolsun cok uzuldum gercekten melegin icin burada aile gibi olduk biz sende aramiza hosgeldin bizimle kaldigin surece hem miralumin yukselecegine hem kilolarinin gidecegine inaniyorum ben sen de inan once ve bismillah de basla saglikli yasamaya canini sikan sormak istedigin bisey olunca cekinme her konuda yardimci olmaya en azindan moral.ve motivasyon saglamaya calisirizmerhabalar ben neslihan beni kabulettiniz hemen geldim nasıl yapıoruzz ne yapıyoruz bilgi alsam azcık. kendimide tanıtayım. 29 yaşında mühendisim biri melek olmuş biri 8 aylık iki çocuk annesiyim kendimi bildim bileli topitik bi cocuk ve genç kız oldum. kilolarımla hep uğrastım ama haytımın en zor dönemi olan 2013 yılında bebeğimi kaybettikten sonra kendimdende vazgectiğim bi döneme girdim. kendimi ne anne ne kadın gibi hissetmediğim bu dönemde ne kilolarım umrumda oldu nede kendim herşeyi boşladığım depresyonda olduğum bu zamanda oğluma hamile olduğumu ögrendim rabbime binlerce şükür kucağıma aldım şimdi 8 aylık . iyice hareketlenmeye oynamaya baslıyor ve ben kocaman bi anneyim iki hamileliği ardarda geçirip çok üzüntülü dönemler yasayıp kendime dönüp baktığımda . bakımsız şişman bi kadın görüyorum. ve tam 100 kiloyum hem sağlığım hem bebeğim ve tabikide eşimin yanında kendimi daha iyi hiseetmek için butun gayretimle çaba sarfedicem.
teşekkür ederim canım aradığım yeri buldum :) inşallah sağlıkla kilolarımdan kurtulurum.Canim basin sagolsun cok uzuldum gercekten melegin icin burada aile gibi olduk biz sende aramiza hosgeldin bizimle kaldigin surece hem miralumin yukselecegine hem kilolarinin gidecegine inaniyorum ben sen de inan once ve bismillah de basla saglikli yasamaya canini sikan sormak istedigin bisey olunca cekinme her konuda yardimci olmaya en azindan moral.ve motivasyon saglamaya calisiriz
Hosgeldin arkadasim azmin daim olsun insallah senin kilon az bikac aya mezun olursun hedefledigin kiloyla insallaharkadaşlar ben 1,65 boyunda 64,2 kg dayım (bu sabah itibari ile) ,2 gündür spora başladım ebru şallı ile pilates yapıyorum (tavsiye edeceğiniz spor varsa sevinirim) ,kuralları okudum yanlışım olursa uyarmanızı rica ediyorum. evliyim bir kızım var 6 yaşında bu sene ilkokula başlayacak ,kg 1 sene önce 58 idi 1 senede 64 e çıktım azimliyim ,yardımlarınız ile bu sorunumu haledeceğim :)
Insallah canim benimde 3 cocugum var 31 yasindayim en buyugum 11 yasinda ortancam 9 yasinda bidikim 15 aylikteşekkür ederim canım aradığım yeri buldum :) inşallah sağlıkla kilolarımdan kurtulurum.
çok üzüldüm başınız sağolsun ,ben de 1 bebek kaybettim karnımda öldü aynı yaşadığınız problemleri ben de yaşadım benim de bir kızım var şimdi 6 yaşında, Allah yavrularımızın acısını göstermesin hiçkimseyi evladı ile sınamasın. ben kızımı 93 kg ile dünyaya getirdim azim ettim 58 kg ya düştüm şimdi yine kg aldım 64 kg yummerhabalar ben neslihan beni kabulettiniz hemen geldim nasıl yapıoruzz ne yapıyoruz bilgi alsam azcık. kendimide tanıtayım. 29 yaşında mühendisim biri melek olmuş biri 8 aylık iki çocuk annesiyim kendimi bildim bileli topitik bi cocuk ve genç kız oldum. kilolarımla hep uğrastım ama haytımın en zor dönemi olan 2013 yılında bebeğimi kaybettikten sonra kendimdende vazgectiğim bi döneme girdim. kendimi ne anne ne kadın gibi hissetmediğim bu dönemde ne kilolarım umrumda oldu nede kendim herşeyi boşladığım depresyonda olduğum bu zamanda oğluma hamile olduğumu ögrendim rabbime binlerce şükür kucağıma aldım şimdi 8 aylık . iyice hareketlenmeye oynamaya baslıyor ve ben kocaman bi anneyim iki hamileliği ardarda geçirip çok üzüntülü dönemler yasayıp kendime dönüp baktığımda . bakımsız şişman bi kadın görüyorum. ve tam 100 kiloyum hem sağlığım hem bebeğim ve tabikide eşimin yanında kendimi daha iyi hiseetmek için butun gayretimle çaba sarfedicem.
hoşbuldum teşekkür ederim inşallahHosgeldin arkadasim azmin daim olsun insallah senin kilon az bikac aya mezun olursun hedefledigin kiloyla insallah
şuanda bana iyi geldi . ancak onu yapabiliyorum zaten. ben çok etkisini gördüm . daah doğurusu ne hareket etsem o kar mantığındayım:)yeterli geliyor mu o bayanın yaptırdığı yürüyüş bana yetersiz gibi geldi
masallah hepsine Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin . genc anne ne güzel ya:)Insallah canim benimde 3 cocugum var 31 yasindayim en buyugum 11 yasinda ortancam 9 yasinda bidikim 15 aylik
anladım nillhan. ben bir de jillian michaels diye bir kadın var 30 gün 3 level kardiyo egzersizleri var onu da yapmaya çalışıyorum şuara ama baya ağır üşeniyorum çoğu zmn. 1 leveli yapıyorum şuan 27 dk ama inan 1 saat spor yapmış gibi ter attırıyor.şuanda bana iyi geldi . ancak onu yapabiliyorum zaten. ben çok etkisini gördüm . daah doğurusu ne hareket etsem o kar mantığındayım:)
Selamün Aleyküm kızlarr
Herkese hayırlı akşamlar
Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım ve saat 17:00de akşam yemeğimi yedim
Bu saatten sonra da ancak bol su içerimBelkide şekersiz çay yada kahve içerim
Bu arada regl oldum ve cumaya kadar bol su içerek ödem oluşmasını engellemek için elimden geleni yapacağım
GEçte olsa yettimmm
Kız bunları sıkı eğitime almak lazımhadi bekar olan arkadaşı fazla uyandırmayalim sonra koca isterem diye tutturmasın Annesi valla yakaladığı yerde saçımı başımı yolar
Evli olanlarada ödev verelimgrinin 50 tonu kocayla izlenecek gerisi zaten gelir
Başlıca kural yatarken pyjama yasakyaz kış o gecelik giyilecek
İçimizden ben gozel bir KArıyam diye geçirirken Banu Alkan havalarında salınılacak
Artık hala kardeş kardeş takılınıyorsa vay hallerine
Kız benim anam 55 yaşında es kaza üşüdüğü için yatarken eşortman giysin babam dalga geçer git 5 kat daha giy bari diyesenelerdir alışmış hatunu gecelikle görmeye biz hatta dalga geçiyoruz seksi şempanze diye öfff gidin başımdan koca nasıl istiyorsa öyle olur der
Korkma şekerim vakti gelince seni özel eğitime alırız nasılsa
Valla beni tanımayanda anammm bu ne diyordur
Takoz bilgisaylada olsa ille yapacağım muzurluğumu( şu alıntılarıda yarım saatte yaptım ancak )
Hay agzina sglik banum. Ceyize tabak canak yerine bol gecelik alinsin ozaman renk renk hee
Pijamada neymiş
bende çalışıyorum yaptıüım en iyi spor işten eve yürümek bebeğimde var. o uyursa leslie sansone diye bi kadın var evde yürüyüş yaptırıyo 15 dk yapıyorum çok etkili oluyor tavsiye ederim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
An itibariyle sıcaklara rağmen 2 posta ütümüde bitirdim keyif kahvemi höpürdettim büyük kızımla karşılıklıoda söyleye söyleye sonunda bana eşlik etmeye başladı gerçi ilk kez sade fitre kahve içiyor ( nescafede olsa sevmez ancak bol şekerli olursa )
Biraz dinlenip birlikte ütülenenleride yerleştirdikmi tamamdırAkşam yemeğimizide an itibariyle yedik kızçelerimle
Artık bu saatten sonra sadece bol sıvı tüketeceğiz Ana kızZavallım devamlı atıştırmaya alışmış boş kalınca karnımda aç değil ama nedense kendimi bir tuhaf hissediyorum dedi dün akşamda
Neyse midesi ufalacak nasılsa onunda birde her sabah sporunuda yapıyor parka çıkıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?