Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sevindim kolay geçmesine ya çünkü ben ilk araştırdığım zamanlar gözüm yememişti bunlarla nasıl doyarım ben diye inşallah aynen böyle devam eder de eksileri görürsünüz :)

Bu aralar koşuşturmadan vaktin olmuyo tabi ama düğüne kadar inşallah verirsin o 4 kilocuğu da :)) bizi görüp gaza gelmen lazım senin ya hele beni yani hedefime şu an 28 kilo var yani düşün halimi senin kala kala 9 kilocuğun kalmış :) hayli hayli verirsin inşallah :) umarım ben de öyle 8-9 kilocuğum kaldığını görebilirim hedefime ya :)

Hazır gelmişken menümü de paylaşayım :)

Sabah
saat 10 çubukta 1 tavada yumurta beyaz peynir 2 dilim tam buğday ekmeği yanında domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay

Ara
saat 4te 1 elma ve biraz beyaz üzüm yanında 1 bardak süt

Öğlen ve akşam sayılır

saat 5 buçukta 1 kase ezogelin çorba 4 kaşık kabak yemeği 1 şnitzel ve yanında yoğurt

başka da bişey yok bugün :) dün günü geç kapatmıştım bugün de erken kapatayım dedim telafi için :) bu saatten sonra içsem içsem bitki çayı ya da 1 bardak ayran içerim acıkırsam süt bitti malesef o yüzden ayrana kaldım

su 2 litre
spor henüz yapmadım ama umarım birazdan popişimi kaldırıp yapıcam

tatlım ben karma yapıyorum. yaklaşık 40dk kardiyomda: bant yurume,lesli,eliptik bisiklet var. arkasına zaman zaman şu videolardan seçip yapıyorum

SPOR VİDEOLARI

KARDİYO:
Qc9c54zR&index=1

KARIN:
BACAK:
Qc9c54zR&index=4

bu arada çalışıyorum işteyim şuan ,sporu akşamları yapabiliyorum ,en fayda gördüğünüz spor hangisi paylaşır mısınız
aynen bende çalışıyorum. ev iş çocuklar eşim e birde 2. ailem sizler varsınız, baya yoğunum. bazen motor takarım yetişmek için 2 çocukla

ben emzirdiğim için zayıflamayı hızlandıraan kürlerden yada bitkisel caylardan kullanmıyorum . sizin bildiğiniz emziren anne için sorun olmaycaak ve zayıflamamı kolaylaştıracak bişeyler varmı

bende çalışıyorum yaptıüım en iyi spor işten eve yürümek bebeğimde var. o uyursa leslie sansone diye bi kadın var evde yürüyüş yaptırıyo 15 dk yapıyorum çok etkili oluyor tavsiye ederim
lesli guzel seçim. 1 mil az geldiği an 2-3-4 hatta 5 mile çıkabilirsiniz 5 mil yeter tek başına
bildiğim en iyi yol karatay sağlıklı beslenmesi canım sağlıklı zayıflamada. kure mure gerek yok

http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap

yeterli geliyor mu o bayanın yaptırdığı yürüyüş bana yetersiz gibi geldi
5mil yap bakalım yetermi yetmezmi

seninde başın sağolsun
kilolar gitmiş gerisini beraber vericez ozaman

Kaptanim bu hafta sonuc listelerini ben yazirliyorum ya hani belli bi saati varmi yoksa ertesi gunde hazirlasam olurmu
yelizim saat 20,00 a kadar tum takımlar paylaşım alanına listelerini paylaşmak zorunda, sen çeyrek kala belki daha erken biter paylaşım alanı, bitince dereceleri belirleyip sonuç sayfamıza taşıyacaksın. bende buralarda olurum zaten merak etme

Anammm hic geceligim yok benim birsuru pijama aldim ben
Gerci gecelik giysem sabaha basima gecmis olarak kalkarim heralde. Cok deli yatiyorum nevresime falan dolandigimi bilirim
kız ruveyda hemen geceliklerden al hele o murdum takımlardan muhakkak olsun çeyizinde, kayınvaldenin ilk bakacağı o olur bence, şahsen ben geliniminkine bakar eksikse hediye alırım
geceliksiz gelin olmazzz

Kqptanim ben izinli miyim bu hafta da? Menu paylasimi yapayim mi?

Kina kaliplari da cok hos gercekten. Kina istemiyorum ben yapilmayacak. Yapacak olsaydim kuzenim cok guzel desenler yapiyor kinayla ona yaptirirdim heralde
menuleri paylaş, ama listeye 2 hafta geçince gireceksinizin suremiz en az 2 hafta. ha bu arada bu seneki son izninmiş, bahar performans listemize öle yazmış bilgin olsun. ya hemen dönme menu ve bildirim yap listeye girme, yada gelirsende izin hakkın olmaz dugunde felan zorllanırsın. banakalırsa izinle kal aramızda gitme
menu listesine el atarmısın kuzum irem yapamadı, sen bu hafta devam et haftaya yeliz yapsın, sonra bir arkadaş yetiştirelim onla dönusumlu yapılsın menuler okey

Aynen kaptanım valla bak şikayet ediyodun herkes kaçtı kimse gözükmüyo diye :) biz de çoşturduk sayfaları sen kuyruklarını tak gel ben de sporumu yapıp geliyim buluşalım :))
e koş spora, çay yaptım bekliyom seni :) ben erkenden halletim bu gun. menu guzel sporrbakıcizzz

eh bende gunun z raporunu vereyimm
sabah 6,45 kalkınca 2 bardak su 1 bardak kefir
7,15 de yurumeye kaçtımm, çay kenarından sahile indim yurudum 30dk elde var 1

8,30 da karatay kahvaltım: yumurta+peynir+zeytin+domts.salatalık.nane+ 1 avuç fıstık çiğ
ara t.kahvesi
13,00 de etli patlıcan yemeği+salatalık+yoğurt
ara sutlu filtre kahve
acıkınca 16,00 da 1 haşlanmış yumurta
17,00 gibi yemeği ocağa koydum 15dk karın bacak videosu yaptım elde var 2
19,30 da sarımsakyoğurtlu kuskus çorba gibi yaptım 1 kase+ etli barbunya+salata
8,30 şekersiz çay+2 kare bitter

ve yeme içme kapandı
toplam sporlarım 30dk kardiyo+15dk karın bacak egzersizi videoları
su zaten 4lt denfazladır
akşam yurumedim bu gun. komşucumla sözleştik saat 7,15 de bisikletle çıkıp, denize girip gelicez, hava soğumadan sabah deniz sefasının tadını çıkartalım dedik

slm hayırlı akşamlar hepinize. veriyorum ilk raporunu :)
sabah 7:30 ılık limonlu su + 2 ceviz +2 kayısı
saat 09:00 sütlü hazır kahve
saat 10:30 Ara armut + 3 kayısı
11:30 türk kahvesi şekersiz
öğlen 12:30 4 kaşık kıymalı patates +yoğurt +1 dilim ekmek
yeşil çay
14:30 sütlü hazır kahve
15:30 ara 2 kayısı + 2 ceviz
17:30 1 dilim ekmek + çok az peynir
akşam 20:30 4 kaşık bamya + 3 kaşık makarna + 2 kaşık yoğurt
ne çok yemişim diymi

130 kez düz ters ip atladım, eller yukarı aşagı hopladım geldim yatmadan öncede hoplayım nabzı hızlandırıp öle gireyim yatağa bu cuma acayip şeyler bekliyom tartıdan şimdiden heyecanlandım. ben zayıflama surecimde cuma heyecanımı hiç kaybetmemiştim duraksama dönemide kadar. ama artık duraksama bitti cuma heyecanım geri geldi hoş geldi

normal yeme duzenin hep bölemi kuzum sık sık beslenmek gibi ?

buda ödevinn

Hücresel beslenme ile kilo kontrolü

Özgür Kuru 27 Haziran 2012 Genel Yorum Yok

Hepimiz hayatımız boyunca en az bir kez diyet yapmış veya çevremizde yapan birileri mutlaka olmuştur. Ve her diyet

yapan kişi mutlaka sonuç almıştır ama ya sonrası? İşte diyetlerin ve kilo kontrol programlarının en kritik noktası

budur. İnsanların kilo ile ilgili problemleri sağlıksız ve düzensiz beslenme başta olmak üzere düzensiz uyku, uzun süre

hareketsiz kalma gibi sorunlardan kaynaklanır.

Bir diyet programını tamamladıktan sonra tekrar kilo almamızın nedenleri ise bire bir diyet programınızla ilgilidir.

Diyet programları sırasında vücudunuz normal hayatınızda tükettiğiniz yiyeceklerden daha az tüketir. Bu durumun

sonucu hücresel olarak yetersiz beslenme olarak karşımıza çıkar. Bunun sebebi tükettiğiniz yiyecek miktarlarında

ciddi bir azalmaya gittiğiniz zaman hücreleriniz otomatik olarak kendisini savunmaya alır ve programı bıraktığınızda

tekrar aç kalmamak için daha hızlı depolama yapmaya başlar. Bu durumda verilen kiloların geri alınması olarak

sonuçlanır. Bu durumu geciktirmenin temel bir kaç kuralı ve yöntemi vardır.

1. Kilo kontrol programını bıraktığınızda kilo alırsınız: Bu değişmez bir kuraldır. Çünkü normal düzeniniz sağlıklı ve

doğru olsaydı zaten kilo problemleri yaşamazdınız.

2. Hücresel Beslenme: Klasik diyet programlarında (20gr peynir, 3 zeytin vb türevleri) hücreler yeteri kadar

beslenemezler. Bu da programı bıraktığınızda daha hızlı kilo almanıza neden olur. Kilo kontrolün en önemli noktası

hücrelerin yeterli beslenmesidir. Midenizdeki yerin tükenmesi değil

3. Sağlıklı kalori kontrol: Bedenimiz gün içerisinde belli bir miktar kalori yakar. Bu kişiden kişiye değişir. Temel kural

ortalama yakılan kalorinin altında beslendiğinizde kilo verir, üstüne çıkarsanız kilo alırsınız. Fakat düşük kalori almak

uğruna hücrelerinizi aç bırakamazsınız. Çünkü hücreler beslenemezse sağlıklı bir bedene sahip olamazsınız.

4. Egzersiz: Ne yaparsanız yapın, ne tarz ürünler ve diyet programları uygularsanız uygulayın EGZERSİZ olmazsa

olmazdır. Çünkü kas ve eklemlerinizin yeterli besinlerin yanı sıra harekete ihtiyaçları vardır. Unutmayın kullanılmayan

organlar zayıflar.

leptin hormonu çalışmazsa yağlar erimezzz, çalışmasına izin vermeli doyurucu öğünler yemeli öğün sayısını azaltmalıyız.
eski yoyo diyetlerini unutup guncel bilgi ışıgında sağlıklı zayıflamamız için leptine kulak vermeliy

Bugun aksam haberlerinde de vardi kaptanim vucudu bazen ac birakmaliyiz diyordu doktor hastalik nedenlerinin cogu tokluktandir diyordu ogunler arasi en az 4 saat olmali diyordu

metabolizmamız nasıl çalışır, hangi hormonlar vitaminler neden önemlidir????
diyet değil sağlıklı yaşam rehberini okuyarak tum bilgileri öğrenebilirsiniz yeni meleklerim. ama dayatma yokbizde sadece öneri var. ne öğrenseniz size ömur boyu kardır diye düşünüyorum

işte tum bilgileri öğrenebileceğiniz rehber kitap linki hediyem size tekrar veriyorum atlayan yeni kızlar olabilir
http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap

Bende bu fasilali aclikta 2. Evreye gecicem yarindan sonra ara ogunler bana fazla ve gereksiz geldi cunku bu hafta 2 hafta uzatmanin anlami yok

Bugun aksam haberlerinde de vardi kaptanim vucudu bazen ac birakmaliyiz diyordu doktor hastalik nedenlerinin cogu tokluktandir diyordu ogunler arasi en az 4 saat olmali diyordu
evet artık herkes biliyor sağlıklı bilinçli beslenmezsek hastalıklara mahkum olacağız. küresel ekonomik düzende ilaç firmalarının esiri olduk. ama artık sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz. o nadide bilim insanları sağolsunlar var olsunlar bu millet uyanıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…