- 4 Ağustos 2015
- 577
- 937
- 23
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.841
Akşam yemeğimizide an itibariyle yedik kızçelerimle
Artık bu saatten sonra sadece bol sıvı tüketeceğiz Ana kızZavallım devamlı atıştırmaya alışmış boş kalınca karnımda aç değil ama nedense kendimi bir tuhaf hissediyorum dedi dün akşamda
Neyse midesi ufalacak nasılsa onunda birde her sabah sporunuda yapıyor parka çıkıp
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah; ( 08:30 - 09:00 arasıydı sanırım )
Şekersiz filtre kahve ( sütsüz )
Öğle; ( 12:00de )
1 büyük tabak salata, 1 söğüş domates, 1/2 Nektarin 2 erik ( eriklerden tattım)
Akşam; ( 17:30 )
3 haşlanmış yumurta, 1 büyük tabak salata( aslında 2 yumurta 1 dilim salam yazıyordu ama salam sokmuyorum eve o yüzden bir yumurta daha ekledim)
Malum İsveç diyetine başladım o yüzden az görünebilir gözünüze ( bu arada 1. ve 3., 2. ve 4. günün yerleri değiştirilebiliyormuş İ) bende önceki iki gün zaten protein ağırlıklı İsveçe yakın beslendiğimden direk 3.cü günden başladımSalam zaten kullanmıyoruz evde ancak füme hindi yada jambon )
Çok şükür çok rahat geçirdim bu günü ve inşallah aynı şekilde de devam ederde her gün çok güzel farklar görürüm eksi olarak
Yeni gelenler hosgeldiniiz
Kendimden bahsedeyim. Adim ruveyda. Evlilik telasindayim bu aralar cok sık gelemiyorum.
64 kiloyum. 168 de boyum. Hedefim dugune kadar (26 eylul) 60i gorebilmek . Sonrasinda da 55.
68Le dikkat etmeye. Basladim. Bayadir buradayim. Amasanirim ben buradakiler kadar hirsli azimli degilim. Uzun surdu benim 4 kilo vermem bile.
selam meleklerim ben geldimmmm coşmuş sayfa kuyruklarımı takıp geliyorum hemen
tatlım ben karma yapıyorum. yaklaşık 40dk kardiyomda: bant yurume,lesli,eliptik bisiklet var. arkasına zaman zaman şu videolardan seçip yapıyorumarkadaşlar ben 1,65 boyunda 64,2 kg dayım (bu sabah itibari ile) ,2 gündür spora başladım ebru şallı ile pilates yapıyorum (tavsiye edeceğiniz spor varsa sevinirim) ,kuralları okudum yanlışım olursa uyarmanızı rica ediyorum. evliyim bir kızım var 6 yaşında bu sene ilkokula başlayacak ,kg 1 sene önce 58 idi 1 senede 64 e çıktım azimliyim ,yardımlarınız ile bu sorunumu haledeceğim :)
aynen bende çalışıyorum. ev iş çocuklar eşim e birde 2. ailem sizler varsınız, baya yoğunum. bazen motor takarım yetişmek için 2 çocuklabu arada çalışıyorum işteyim şuan ,sporu akşamları yapabiliyorum ,en fayda gördüğünüz spor hangisi paylaşır mısınız
ben emzirdiğim için zayıflamayı hızlandıraan kürlerden yada bitkisel caylardan kullanmıyorum . sizin bildiğiniz emziren anne için sorun olmaycaak ve zayıflamamı kolaylaştıracak bişeyler varmı
lesli guzel seçim. 1 mil az geldiği an 2-3-4 hatta 5 mile çıkabilirsiniz 5 mil yeter tek başınabende çalışıyorum yaptıüım en iyi spor işten eve yürümek bebeğimde var. o uyursa leslie sansone diye bi kadın var evde yürüyüş yaptırıyo 15 dk yapıyorum çok etkili oluyor tavsiye ederim
5mil yap bakalım yetermi yetmezmiyeterli geliyor mu o bayanın yaptırdığı yürüyüş bana yetersiz gibi geldi
seninde başın sağolsunçok üzüldüm başınız sağolsun ,ben de 1 bebek kaybettim karnımda öldü aynı yaşadığınız problemleri ben de yaşadım benim de bir kızım var şimdi 6 yaşında, Allah yavrularımızın acısını göstermesin hiçkimseyi evladı ile sınamasın. ben kızımı 93 kg ile dünyaya getirdim azim ettim 58 kg ya düştüm şimdi yine kg aldım 64 kg yum
yelizim saat 20,00 a kadar tum takımlar paylaşım alanına listelerini paylaşmak zorunda, sen çeyrek kala belki daha erken biter paylaşım alanı, bitince dereceleri belirleyip sonuç sayfamıza taşıyacaksın. bende buralarda olurum zaten merak etmeKaptanim bu hafta sonuc listelerini ben yazirliyorum ya hani belli bi saati varmi yoksa ertesi gunde hazirlasam olurmu
kız ruveyda hemen geceliklerden al hele o murdum takımlardan muhakkak olsun çeyizinde, kayınvaldenin ilk bakacağı o olur bence, şahsen ben geliniminkine bakar eksikse hediye alırımAnammm hic geceligim yok benim birsuru pijama aldim ben
Gerci gecelik giysem sabaha basima gecmis olarak kalkarim heralde. Cok deli yatiyorum nevresime falan dolandigimi bilirim
menuleri paylaş, ama listeye 2 hafta geçince gireceksinizin suremiz en az 2 hafta. ha bu arada bu seneki son izninmiş, bahar performans listemize öle yazmış bilgin olsun. ya hemen dönme menu ve bildirim yap listeye girme, yada gelirsende izin hakkın olmaz dugunde felan zorllanırsın. banakalırsa izinle kal aramızda gitmeKqptanim ben izinli miyim bu hafta da? Menu paylasimi yapayim mi?
Kina kaliplari da cok hos gercekten. Kina istemiyorum ben yapilmayacak. Yapacak olsaydim kuzenim cok guzel desenler yapiyor kinayla ona yaptirirdim heralde
Hazır gelmişken menümü de paylaşayım :)
Sabah
saat 10 çubukta 1 tavada yumurta beyaz peynir 2 dilim tam buğday ekmeği yanında domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay
Ara
saat 4te 1 elma ve biraz beyaz üzüm yanında 1 bardak süt
Öğlen ve akşam sayılır
saat 5 buçukta 1 kase ezogelin çorba 4 kaşık kabak yemeği 1 şnitzel ve yanında yoğurt
başka da bişey yok bugün :) dün günü geç kapatmıştım bugün de erken kapatayım dedim telafi için :) bu saatten sonra içsem içsem bitki çayı ya da 1 bardak ayran içerim acıkırsam süt bitti malesef o yüzden ayrana kaldım
su 2 litre
spor henüz yapmadım ama umarım birazdan popişimi kaldırıp yapıcam
e koş spora, çay yaptım bekliyom seni :) ben erkenden halletim bu gun. menu guzel sporrAynen kaptanım valla bak şikayet ediyodun herkes kaçtı kimse gözükmüyo diye :) biz de çoşturduk sayfalarısen kuyruklarını tak gel ben de sporumu yapıp geliyim buluşalım :))
normal yeme duzenin hep bölemi kuzum sık sık beslenmek gibi ?slm hayırlı akşamlar hepinize. veriyorum ilk raporunu :)
sabah 7:30 ılık limonlu su + 2 ceviz +2 kayısı
saat 09:00 sütlü hazır kahve
saat 10:30 Ara armut + 3 kayısı
11:30 türk kahvesi şekersiz
öğlen 12:30 4 kaşık kıymalı patates +yoğurt +1 dilim ekmek
yeşil çay
14:30 sütlü hazır kahve
15:30 ara 2 kayısı + 2 ceviz
17:30 1 dilim ekmek + çok az peynir
akşam 20:30 4 kaşık bamya + 3 kaşık makarna + 2 kaşık yoğurt
ne çok yemişim diymi
öylemi ben yarın sorayım ama bildiği kadar 20,00 olacak. haberleşiriz okeyKaptanim peki oyle hemen yapamazsam ne olur malum bidik var ya yani en azindan gece uyuduktan sonra yapsam ben baktim sayfaya gece 11 de yapan arkadaslarda vardi da
Tamam kaptanimöylemi ben yarın sorayım ama bildiği kadar 20,00 olacak. haberleşiriz okey
Bugun aksam haberlerinde de vardi kaptanim vucudu bazen ac birakmaliyiz diyordu doktor hastalik nedenlerinin cogu tokluktandir diyordu ogunler arasi en az 4 saat olmali diyorduEki Görüntüle 1610343
leptin hormonu çalışmazsa yağlar erimezzz, çalışmasına izin vermeli doyurucu öğünler yemeli öğün sayısını azaltmalıyız.
eski yoyo diyetlerini unutup guncel bilgi ışıgında sağlıklı zayıflamamız için leptine kulak vermeliy
evet artık herkes biliyor sağlıklı bilinçli beslenmezsek hastalıklara mahkum olacağız. küresel ekonomik düzende ilaç firmalarının esiri olduk. ama artık sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz. o nadide bilim insanları sağolsunlar var olsunlar bu millet uyanıyor artıkBugun aksam haberlerinde de vardi kaptanim vucudu bazen ac birakmaliyiz diyordu doktor hastalik nedenlerinin cogu tokluktandir diyordu ogunler arasi en az 4 saat olmali diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?