Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şimdi leslie yapıcam inşallah sonra da kendime 500 ip hedef koyuyorum bi de 250şer tane bel hareketi yapıcam zaten bugün bi sürü kaçamak yaptım eritmem lazım

RengarenkNesli kaptanım ben iki ayrı video buldum da birinde tek başına yapıyo birinde grupla birlikte hangisi yapsam bilemedim size atayım linklerini

ikisinde de aynı şeyler vardır sanırım ama siz hangisini yapıyosunuz bi sorayım dedim

Ayy çok sicakkk nasıl spor yapacağım kiii sizler nasıl yapıyorsunuz sanki nefes alamıyorum ben bu sicakta spor yapinca
Havalar isindigindan beri yurumekten baska bi care bulamadim ben. Habide havuzumuz var spordan sonra girip serinliyorum değilse cekemem bende. az kaldı serinlesin terleriz sporla bol bol. Sende yurumeye calis tatlim
CCikOlatam hep ayni bizde hafta sonu gelemiyoruz. Onemli olan 35 mesaji doldurmak haftada. Ailenle vakit gecir tabi. Menun dengelenmis
Şimdi leslie yapıcam inşallah sonra da kendime 500 ip hedef koyuyorum bi de 250şer tane bel hareketi yapıcam zaten bugün bi sürü kaçamak yaptım eritmem lazım
Ne yedin bakim. Bende nicedir dindurma yememistim 2 top yedim :)
Donusumlu yap tatlim
Ben Leslie yi sitenin fitnesinde bant- eliotik- step- lesli karmasi olarak yapiyorum. Videodan ogrendim izlemiyimki kuzum.

Evet anca yürürum ben bugun biraz zorladım spor için ama baktimki Bayılacak gibi oldum bıraktım sıcak fena.... serinlesin artık çeşit çeşit sporlar bekleyin beni :)

Canim grupla yaptiginda plates bandiyla baska hareketler de yapiyoryapiyor. Kollar icin. Bence alttakini yap.
Ustteki klasik leslie. Alttaki daha fazla hareket cesidi iceriyor

Benim de yapmam lazim aslinda leslie. Ne zamandir biraktim. Ama cok sicak ya. Birazcik serinlese. Gece bari serinlese diye bekliyorum. Yok. Yine sicak hep sicak..
Eritirsin eritirsin. Artik yapma ama kacamak. Yani bu saatten sonra :) zor erir.

Evet anca yürürum ben bugun biraz zorladım spor için ama baktimki Bayılacak gibi oldum bıraktım sıcak fena.... serinlesin artık çeşit çeşit sporlar bekleyin beni :)
Ay hic cekilmiyor gercekten ya. Yatar halden oturur hale gelmek bile cok zor geliyor sicakta
Aman cok zorlama kendini saglik en basta

Ay hic cekilmiyor gercekten ya. Yatar halden oturur hale gelmek bile cok zor geliyor sicakta
Aman cok zorlama kendini saglik en basta
Aynen sağlık daha önemli bi serinlesin tam gaz devam ederiz ...bir ev supurdum terimi gören km ler kostum sanır hemen duşa :) oyy nasıl olacak bilmiyorum

Ayyy neler yedim neleeer birazdan paylaşıcam menümü
bu seferlik tek başına olan videodakini yaptım 45 dk daha sonra diğerini de yaparım :) çok sevdim bu arada ya eğlenceliydi yani :)

Canim grupla yaptiginda plates bandiyla baska hareketler de yapiyoryapiyor. Kollar icin. Bence alttakini yap.
Ustteki klasik leslie. Alttaki daha fazla hareket cesidi iceriyor

Bu defalık üsttekini yaptım bilmeden :) ama bi dahakine diğerini de denicem yalnız benim plates bandı falan yok olmadan da yapabilir miyim acaba? bu arada yakın zamanda biraz para biriktirip plates malzemeleri almayı düşünüyorum ne diyosunuz? şimdiye kadar hep aletsiz yapılan hareketleri yapmıştım ama şöyle bi 70lere inince kendimi iyice platese vermeyi düşünüyorum o zaman da ürünlerini alıcam sanırım işte top bant ağırlık falan :)

Benim de yapmam lazim aslinda leslie. Ne zamandir biraktim. Ama cok sicak ya. Birazcik serinlese. Gece bari serinlese diye bekliyorum. Yok. Yine sicak hep sicak..
Eritirsin eritirsin. Artik yapma ama kacamak. Yani bu saatten sonra :) zor erir.

Yok yok valla 5ten sonra ağzıma bi lokmacık koymadım baya spor yaptım üstüne mel b falan bile yapıcaktım da pestilim çıktı yapamadım ancak geldim buraya da

Aynen sağlık daha önemli bi serinlesin tam gaz devam ederiz ...bir ev supurdum terimi gören km ler kostum sanır hemen duşa :) oyy nasıl olacak bilmiyorum

Ayy aynen ya bugün sabahtan biz de temizlik yaptık çoğu yeri ben süpürdüm öldüm yorgunluktan hemen duşa girdim cup havalar biraz hafifleyince daha iyi yapılır gerçi burda artık akşamları serin olmaya başladı yavaştan

Menümü de paylaşayım hazır gelmişken

Sabah
saat 11de 1 tavada yumurta beyaz peynir yanında 1 avuç ceviz ve badem domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay

Ara
saat 4 buçukta bir avuç beyaz leblebi ve üzüm yedim

Öğlen
saat 5te 2 küçük biber dolması 2 küçük yuvarlak peynirli poğaça (hani şu pastanelerde dışında maydonoz olan küçük yuvarlak poğaçalar oluyo ya ondan ev yapımı biz yaptık yani ) yanında 2 kaşık patates salatası ve domates salatalık bi de 2 ıssırık sarı haşlanmış mısırlardan bugün biraz abarttım çünkü misafir geldi eve annem de o poğaçalardan yapalım dedi ben yapmıştım daha önce çok beğenmişlerdi :) biz de ondan yaptık ben de 2 tanecik yiyiverdim patates falan da Karatay'a göre yememek lazım ama yedim artık ama bol bol sporumu yaptım valla

Saat 6 buçukta 45 dk leslie yaptım bi 15 dk dinlendikten sonra 10 dk squat yaptım üstüne söz verdiğim gibi 250şer bel çevirme ve sağa sola kıvrılma hareketi yaptım üstüne 500 ip atladım ha bi de masaj yaptık annemle o masaj makinesiyle :)) en azından yediklerimi eritmişimdir diye düşünüyorum

su 2.5 litre içtim

Aksam Serinligin darısı bize olsun insallah canım :) akşam saati bile yürünmez ..koşu bandım arka odada orada kayniyoo yani doğal sauna. ..bi on dakika yürüyorum nefessiz kalıyorum. .ay serinlesin ortalıkta yapalım artık su sporlari

Maşallah çok güzel yapmissin sporu ermiştir inşallah :) Squat linki varmi canım nasıl yapıyorsun onu

Aynen ya kış gelsin süper yapılır valla hem ısınma yöntemi olarak kullanırız kışın sporu

Bende menümü paylaşayım :)
09.00 peynir salatalık domates haşlanmış yumurta fındık
12.00 bitki cayi 3 adet ceviz
14.00 kiymali domatesli yemek yağsız
16.00 Türk Kahvesi şekersiz
19.00 bir kase yoğurt içine kuru kayısı doğradım 3 tane
3 lt su 30 dk plates
30 dk yürüyüş

Maşallah çok güzel yapmissin sporu ermiştir inşallah :) Squat linki varmi canım nasıl yapıyorsun onu

Teşekkür ederim :) valla bikaç gündür spor yapmamanın acısını çıkardım sanırım bu hafta çok az spor yapabildim çünkü

Squat için de valla ben de bugün buldum leslie'nin yanında çıkan öneriler listesinden :) ama home squat workout veya home butt workout yazınca da bi sürü video çıkıyo ben onlara da baktım da şimdi :) ben bugün yaptığımın linkini yazayım buraya beğenirseniz bi denersiniz :)

Aynen oyle. Serinlesin de guzelce sporumuzu artiralim

Olsun canim hangisini istersen onu yap tabi. Bi onu bi otekini de yapabilirsin.
Plates bandi yerine kilotlu corap veya body tarzi esnek seyler kullanabilirsin.
Plates bandi cok pahali birsey. Degil zaten. Zaman bulunca cikip alabilirsin.
Ben cok sevmiyorum plates hareketlerini. Ama kaptan senelerce plates yapmis baknasil sıkı ve fit duruyor.

Teşekkür ederim canım :) bunu deneyeceğim bende .. spora aynen böyle devam edin çok güzel masallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…