- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.281
Yok yok valla 5ten sonra ağzıma bi lokmacık koymadımbaya spor yaptım üstüne mel b falan bile yapıcaktım da pestilim çıktı yapamadım ancak geldim buraya da
Menümü de paylaşayım hazır gelmişken
Sabah
saat 11de 1 tavada yumurta beyaz peynir yanında 1 avuç ceviz ve badem domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay
Ara
saat 4 buçukta bir avuç beyaz leblebi ve üzüm yedim
Öğlen
saat 5te 2 küçük biber dolması 2 küçük yuvarlak peynirli poğaça (hani şu pastanelerde dışında maydonoz olan küçük yuvarlak poğaçalar oluyo ya ondan ev yapımı biz yaptık yani) yanında 2 kaşık patates salatası ve domates salatalık bi de 2 ıssırık sarı haşlanmış mısırlardan bugün biraz abarttım çünkü misafir geldi eve annem de o poğaçalardan yapalım dedi ben yapmıştım daha önce çok beğenmişlerdi :) biz de ondan yaptık ben de 2 tanecik yiyiverdim patates falan da Karatay'a göre yememek lazım ama yedim artık ama bol bol sporumu yaptım valla
Saat 6 buçukta 45 dk leslie yaptım bi 15 dk dinlendikten sonra 10 dk squat yaptım üstüne söz verdiğim gibi 250şer bel çevirme ve sağa sola kıvrılma hareketi yaptım üstüne 500 ip atladım ha bi de masaj yaptık annemle o masaj makinesiyle :)) en azından yediklerimi eritmişimdir diye düşünüyorum
su 2.5 litre içtim
Bende menümü paylaşayım :)
09.00 peynir salatalık domates haşlanmış yumurta fındık
12.00 bitki cayi 3 adet ceviz
14.00 kiymali domatesli yemek yağsız
16.00 Türk Kahvesi şekersiz
19.00 bir kase yoğurt içine kuru kayısı doğradım 3 tane
3 lt su 30 dk plates
30 dk yürüyüş
Aynen oyle. Serinlesin de guzelce sporumuzu artiralim
Olsun canim hangisini istersen onu yap tabi. Bi onu bi otekini de yapabilirsin.
Plates bandi yerine kilotlu corap veya body tarzi esnek seyler kullanabilirsin.
Plates bandi cok pahali birsey. Degil zaten. Zaman bulunca cikip alabilirsin.
Ben cok sevmiyorum plates hareketlerini. Ama kaptan senelerce plates yapmis baknasil sıkı ve fit duruyor.
Teşekkür ederim canım :) bunu deneyeceğim bende .. spora aynen böyle devam edin çok güzel masallah ...
Cok gec vakte kalmamis iyi ki bu yediklerin.
Sporu da iyi yapmissin. Yerlesmeden gider bence. Ama kaptan ceza verebilir hazir ol
Sporyapamiyorum dedin bi de
Gayet guzel yapmissiniste
Menu de guzel olmus
Mel b mi onu da alayım linkini canım ... bende deneyeyim bunları bakalım ya yemekten kisiyoruz ama sklasmak için ...leslie yi bende denemistim oda iyi yoruyor :)İnşallah ya bakalım :) başta daha iyi yapıyodum geçen hafta hep tembellik yaptım bakalım tekrardan spora vericem kendimisiz de deneyin tabi bi de ben mel b yapıyorum kaptanın önerdiği videolardan onları da verebilirim baya etkili yani bugün de leslie denedim o da çok iyiymiş :) siz de elinizden geldiğince yapın çünkü ne kadar az yesek de sporsuz çok zor oluyo
Saol canım :) yaptm ama fenalastim sıcaktan geri bıraktım zorla oldu budaCok gec vakte kalmamis iyi ki bu yediklerin.
Sporu da iyi yapmissin. Yerlesmeden gider bence. Ama kaptan ceza verebilir hazir ol
Sporyapamiyorum dedin bi de
Gayet guzel yapmissiniste
Menu de guzel olmus
Kardiyo yu nasıl yapiyorsunuz :)Aynen ben de bi ara yapmıştım göbek möbek kalmamıştı ama bırakınca tabi bi de löp löp yeyince bu hale geldimaynen işte bi ara tüm malzemelerini almak istiyorum kaptan şimdilik plates yapma kardiyo yap dedi ben de bi süre böyle gidicem sonra biraz daha kilo verince plates forever
Mel b mi onu da alayım linkini canım ... bende deneyeyim bunları bakalım ya yemekten kisiyoruz ama sklasmak için ...leslie yi bende denemistim oda iyi yoruyor :)
Kardiyo yu nasıl yapiyorsunuz :)
KardiyoKardiyo yu nasıl yapiyorsunuz :)
Kardiyo
Yurume
Bisiklet
Eliptik bisiklet
Lesli ile spor
Dans etmek
Bunlar kardiyoya giriyor tatlim
Iste bunlar benim favorimmm obacak o karin videolari na bayiliyorummmm[/QUOTE][QUO TE="denizmrv, post: 42294744, member: 696627"]Mel B videoları binevi kardiyo gibi oluyo :) dur yazayım şimdi buraya onları da :)
İyi geceler :)Ben yatmaya gidiyorum meleklerim. Yarin dan itibaren guzel haftamiz olsun hepimize. Iyi geceler
Sağol tatlimmmMel B videoları binevi kardiyo gibi oluyo :) dur yazayım şimdi buraya onları da :)
Bunlarİda yapacağım inşallah yarın olsunIste bunlar benim favorimmm obacak o karin videolari na bayiliyorummmm
Sağol tatlimmmyarın bununla başlayayım bakalım yapabilecekmiyim
Tabi ilk etapta ayak uyduramam ama zamanla guveniyorum kendime :) müzik iyi fikir bende açayım arka fonda çalsin :) tek sorunum gulme krizi geliyor bunları yaparken ...ayak uyduramayinca bi gülüyorum bi gülüyorumRica ederim :) zaten kaptanım paylaşıyo yeni gelenler olunca hatta paylaştı gene ama arada kaynadı çok katılan olunca her seferinde paylaşamadı o yüzden gözden kaçmıştır :) ben ilk yaptığımda biraz zorlanmıştım baya hızlı ve enerjik yapıyolar sonraki seferlerde alıştım valla baya eğlenceli aslında :) bi de ben arka fonda hareketli şarkılar açıyorum daha eğlenceli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?