- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.321
tabiki hergün daha iyi olucaz, başarıcaz bu işi.saol canım. cumaya iki hanelere inmek için cabalıcam hırslıyım bu hafta kendimden daha iyi sonuç bekliyorum:)
cuma heyecanı başladıya gidecek banum kilolar
başarılı bir menu çıkartmışsın banum maşallah. çanakkaleye bi gidemedim yawww
ben kendime taşlı boncuklu çok şık bir 40 beden kot yelek aldım, hedefim o yeleğe mukemmelen sığmak bu sefer
sığdığım gun foto atarım sizede. acayip motive oldum. koshneslikosh
banum bence hiç reddetmeden küçük bir dilim al, ufaklıkla beraber yerizde çaktırmadan çocuklara yedir. yoksa dikkat çekiyor ve ısrara yol açıyor. benim taktik böle valla. yemem dedikçe ısrar geliyor, bu sefer sıkılıyorum sinirleniyorum sanki boğaz onlarınKızzzzlarrrr bu arada yarın akşam ikiz Yeğenlerimin doğum günü kutlaması var
Annemlerle gece çaya oraya gideceğiz ( tabi damadın anne ve kızkardeşide gelecek ) ve tabiki onların olmazsa olmazı pastada olacak
Tamam dün dengeli gittim şükür hasarsız atlattım ama yarın akşam pasta faslıyla ilgili Allahın izniyle kesinlikle yememeyi düşünüyorumEğer çok fazlada israr olursa 1 çatal tadımlık hatır için alırım ( inşallah ısrarda etmezler fazla ) Hazır düzenimi tutturmuşken kendi kendime sabotaj yapma niyetinde hiç değilim
bak bu taktiği çok sevdim . uzun uzun yaptığın açıklamalrda olmacak . sonrasındada tabi çokda kilolusun gibi kırıcı cümleleride gerektirecek muhabbetlerede gerek kalmayacak . ben ömeri oğlumu bahane ediyorum kaçıyorum :)banum bence hiç reddetmeden küçük bir dilim al, ufaklıkla beraber yerizde çaktırmadan çocuklara yedir. yoksa dikkat çekiyor ve ısrara yol açıyor. benim taktik böle valla. yemem dedikçe ısrar geliyor, bu sefer sıkılıyorum sinirleniyorum sanki boğaz onların
gunaydın güzellerimmm
kaptanim hayirli olsun guzel gunlerde kullanirsin insallah fotolarida sabirsizlikla bekliyorumben kendime taşlı boncuklu çok şık bir 40 beden kot yelek aldım, hedefim o yeleğe mukemmelen sığmak bu sefer
Aynen ben de bi ara yapmıştım göbek möbek kalmamıştı ama bırakınca tabi bi de löp löp yeyince bu hale geldimaynen işte bi ara tüm malzemelerini almak istiyorum kaptan şimdilik plates yapma kardiyo yap dedi ben de bi süre böyle gidicem sonra biraz daha kilo verince plates forever
Aynen cezaya hazırlıklıyım zatenbakalım ne çıkarsa bahtımıza
Ama var ya şunu farkettim ki yani çorbasız sebzesiz falan insan doymuyo resmen yani ben 1 kase çorba yiyip 2 kaşık sebze yiyince bile karnımı tıkabasa dolu hissediyodum ama bugün bunları yiyince anca yarım saat sonra falan tok hissettim yani bunları beyin daha geç algılıyo o yüzden abur cubur yiyince insan kendini tok hissetmediği için yedikçe yiyo yani sebze gibi şeyler yiyince insan hemen hissediyo tokluğu yani hemen gidiyo beyne sinyal
banum bence hiç reddetmeden küçük bir dilim al, ufaklıkla beraber yerizde çaktırmadan çocuklara yedir. yoksa dikkat çekiyor ve ısrara yol açıyor. benim taktik böle valla. yemem dedikçe ısrar geliyor, bu sefer sıkılıyorum sinirleniyorum sanki boğaz onların
taktik üretmeden olmuyor be kuzumbak bu taktiği çok sevdim . uzun uzun yaptığın açıklamalrda olmacak . sonrasındada tabi çokda kilolusun gibi kırıcı cümleleride gerektirecek muhabbetlerede gerek kalmayacak . ben ömeri oğlumu bahane ediyorum kaçıyorum :)
vayyy hadi neyse işin hayırlı haberle gel bitanemmGunaaaydinnn kaptanimm ve arkadaslarimm :) bugun disardayim ben bi okula ugramam gerekiyordu isim bitince tek tek msjlari okucam :) ve bugun kendimi acayip mutlu hissediyorum gelince anlaticam :))
gunaydın yelizim. harikasın, zayıflayıp 7 li hanelere indiğin günler yakın kosh bakalım yeliz koshhgunaydin
bende bu sabah gune dinc ve guzle bir kahvaltiyla basladim sonrada buyuk ve kucuk kizimla spor yaptik ortanca ananeye gitti bi kac gun orada kalacak spor olarakta 100 ip atlama 1 saat.yuruyus ve 5 dk bolgesel calisma yaptik evi de topladim bidigi da uyuttum uyansinda verebilirsem idrar ornegi almam kizdan insallah alabilirim yemek yapilacak daha ama olsun sabahtan spir yapmanin faydalari heralde dinc hissrdiyorum kendimi ama boynumun sol tarafi agriyo sanirim ceryanda kaldi
bende bendeeekaptanim hayirli olsun guzel gunlerde kullanirsin insallah fotolarida sabirsizlikla bekliyorum
bulalım slogan hatta ortak slogan olsun koshyelizkoshhhhhhe kaptanim bu slogan isinide cok kiskandim kendime bi slogan bulmam lazim
menu harika sporda yappılmış düğüne fit olacaksın bu gidişle önce inan cnmDunku menumu yazayim hemen
12.00
Peynir
Zeytin
3 ceviz
Domates
Salatalik
18.00
1 kepce yarmali yogurt corbasi
2 yemek kasigi bulgur pilavi
2 lokma et.
Su: 1.5 litre
Spor: 200 ip atlama.
Hedefime pek onem vermedim benn dun cok sicakti
Insallah kaptanim niyetim otaktik üretmeden olmuyor be kuzum
vayyy hadi neyse işin hayırlı haberle gel bitanemm
gunaydın yelizim. harikasın, zayıflayıp 7 li hanelere indiğin günler yakın kosh bakalım yeliz koshh
bende bendeee
bulalım slogan hatta ortak slogan olsun koshyelizkoshhhhh
70 lere koshhh
menu harika sporda yappılmış düğüne fit olacaksın bu gidişle önce inan cnm
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiii
Herkese hayırlı sabahlar ve çooook güzel bir hafta diliyorum
Dün inanılmaz güzel geçti günümüz ve gece 11e geliyordu eve geldiktabi çok yorgun olunca uğrayamadım hemen çocukları yatırıp bende yattım
Sabahın 6sında uyanıp hazırlığımı yapıp ev ahalisini uyandırıp yola döküldük
Tabi yola çıkmadan hemen termos bardağıma kendime şekersiz filtre kahvemi yaptım ki sabah dışarda piknik havasında kahvaltı yapalım diye tutturan eşler yüzünden fazla kaçırmıyayım diyegerçektende işe yaradı
Dün çok fazla kasmadığım halde bu sabah cumaya nazaran eksi ama bir önceki güne nazaran sadece 100 gr artı gördüm
YOl boyunca nostaljik şarkılara karı koca bağıra bağıra eşlik edip şarkı söyledik hatta bir ara kafayıda camdan uzatsammı diye düşündüm ama okadarda değil
İnanılmaz güzel bir yolculuktu üstelik Edirneye en son ufakken gitmiştim ve hayal meyal hatırlıyordumoralarada bayıldım özellikle Selimiye Camiiyine bayıldım inanılmaz güzel bir havası vardı
Bol bol dua ettim tabi hepimiz içinRabbim inşallah gönlümüzdekileri bizlere hayırlı olarak nasip eder....Aminnn
Tabi bizimkiler Edirneye gidipte ciğer yemeden dönülmez diye tutturdular ve öğle yemeğini güzel bir yerde yedik ( ben normalde ciğer ağzıma sürmem ama orada sadece tadına baktım ve aslında güzeldi ama tabi yağda kızardığı için yemedimonun yerine tavuk şiş ve salata yedim az da ortadaki cacık ve bir ikide patatesden aldım heee pişmanmıyım asla çünkü çakallık yapıp üzerine bol limonlu su içtim ( arkadaşda sabahki kahvaltıdan kalma limon varmış sıktım suyuma belki eritir diye ) Tabi öğle yemeğinde biraz listemin dışına çıktığım için sabaha kadar başka birşey yemedim ( çocuklar maalesef atıştırmalık birşeyler yediler ama tadına bile bakmadım )
Benzincinin birinde de kaynar suyu bulunca gece 1 şekersiz kahve daha içtim ve hiç açlık hissetmeden sabahı yaptım
Bu arada tabi Edirnenin tepesinde Balkan müzesi varmış gitmişken onuda gezdik ve oralara okadar hayran kaldım kiseneler önce yapılan yerleri korumuşlar ve o zamanlar ne şartlarda savaşıldığını görünce cidden üzüldüm sonuçta ne zorluklarla savaş kazanmışlar, şehit olmuşlar Askerler ilgileniyor orayla ve onları üniformalı dolanırken görünce gözlerim doldu evet onların aileleri bir nebze daha rahat ama maalesef artık hiç bir yer güvenlide sayılmaz....Rabbim tüm Mehmetciklerimizi korusun hayırlısıyla tezkere almayı nasip etsin; Vatanımıza zarar veren herkesede en kısa zamanda gereken cezayı versin.....Aminnnnnnnnnnnn
Sabah yediğim bir kaç patates ve cacık yüzünden ( heee unutuyordum 1 ufakda olsa dondurmada yedim) tartıda baya bir artı bekliyordum ( bünyem cins sonuçta ) ama sanırım bünyemi çözdüm ve tabiki bundan sonra kaçamak yapmamaya gayret edeceğim ama kırk yılın başıda bir kaçamak oluşursada asla canımı sıkmadan dengeleyip hemen limonlu suyumla onların yağlara dönüşmesini engelleyeceğim
Cuma bomba gibi geliyorum kızlarrrrrrrrrrrr
maşallah sana menude sporda harika
ben kefiri çok rahat içiyorum, tadı ayrandan koyu kıvamlı yoğurt gibi ama kendim mayalıyorum ben mayam var.
hazırlar çok hoşuma gitmedi zaten onların içeriği farklı, katkılı.
bence önyargılı olmayın maya bulursanız deneyin birkez. alışınca süper.
ohh gitsin kilolar
dengelenmiştir menun sporlar super
sporlar harika menude öyle, yoğurdun içine yada yanına çiğ çerezde akleseydin acıkmadınmı
ben platese ve genlerime borçluyum sanırım sıkığı.ama zayıflamak için değildi , bel fıtığı ameliyatından sonra bel sağlığımı korumak için yapmıştım. şimdide platessı sabah esnemek için arada yapıyorum. mel b nin karın bacak videoları platesten daha ii geliyor şu an hafta 3 kez yapmaya çalışıyorum kardıo arkasına cidden çok etkililer
CUMA HEYECANI BAŞLADIMI KIZLARR kaçamaklara son cuma harika şeyler görücez tartıda, önce inanın sonra gelsin eksiler. düşünce gücünü kullanalım hoppaaa
ben kendime taşlı boncuklu çok şık bir 40 beden kot yelek aldım, hedefim o yeleğe mukemmelen sığmak bu sefer
d vitamini önemi hakkında bir paylaşım
" http://ahmetrasimkucukusta.com/2015/08/22/etibba-diyor-ki/d-vitamini/ "
Yapabilen severek yapan yapsin platesi zaten baya etkiliymis
Ben pek hoslanmiyorum
Aynen oyle canim. Corba ve sebzeler cabuk doyuruyor insani.
Hamur islerini keyif icin yedigimiz icin ac miyiz tok muyuz hic umursamiyoruz bile.
Dunku menumu yazayim hemen
12.00
Peynir
Zeytin
3 ceviz
Domates
Salatalik
18.00
1 kepce yarmali yogurt corbasi
2 yemek kasigi bulgur pilavi
2 lokma et.
Su: 1.5 litre
Spor: 200 ip atlama.
Hedefime pek onem vermedim benn dun cok sicakti
taktik üretmeden olmuyor be kuzum
vayyy hadi neyse işin hayırlı haberle gel bitanemm
gunaydın yelizim. harikasın, zayıflayıp 7 li hanelere indiğin günler yakın kosh bakalım yeliz koshh
bende bendeee
bulalım slogan hatta ortak slogan olsun koshyelizkoshhhhh
70 lere koshhh
menu harika sporda yappılmış düğüne fit olacaksın bu gidişle önce inan cnm
özlü sözleri bekliyorum..Aynen öyle valla bünyeyi çözünce süper gidiyo her şey :) mesela ben de dün çok kaçamak yaptım ama üstüne vicdan azabından sporumu yaptım :) eski ben olsa en ufak bi kaçamakta ben yapamıyorum bu işi diyip pes ederdim ama Allahıma şükürler olsun ki bu defa bana sabır ve selamet verdi :) elimden geldiğince kendime hakim olmaya çalışıyorum engel olamayınca da aman yapamicam demiyorum çünkü bu defa kesin kararlıyım bu kilolar gitmeden durmak yooook banaaa
Kaptanım ben de bi kere denemiştem taa yıllar önce yani hiç sevmemiştim ama dediğin gibi belki evde yapıp deneriz :) çok faydalı olduğunu biliyorum inşallah sever de içerim
Teşekkür edeerim kaptanımm :) ben de ceza verirsiniz diyodum valla ama ceza olmasa da bugün eve gidince çok yorulmamış olursam mel b ya da leslie yapıcam inşallah bi de en kötü ihtimal hiç spor yapamasam da her gün mutlaka ip ve bel hareketlerimi yapıcam ya o bel hareketlerinin inanılmaz faydası oluyo ya anlatamam yani
Aynen öyle kaptanım inandıktan sonra her şey olur :) biz yeter ki inanalım :) hatta bugün size güzel özlü sözlerimden yazıcam eve gidince günlüğümde olanlardan :) belki bi yerlerde okumuşsunuzdur ama motive edici olabilir gene de :)
Süper yapmışsın kaptanım ben de aynı taktiği ben de yapıyorum bi pantolonum vardı 44 beden ama içine sığmakta biraz zorlanıyorum yani sığıyorum ama göbeğim pörtlüyo bildiğin taa kaç ay önce almıştım bikaç kez giyebilmiştim kiloları alınca giyemez oldum tabi ben de mesela bu hafta onu çıkardım denedim eskisinden daha iyi oldu inşallah bikaç kilo daha verince özellikle göbek bölgesinden verince onun içinde rahat edebilmek en yakın hedefim
Kaptanım bu paylaşım çok iyi olmuş henüz okuyamadım ama eve gidince okucam inşallah ben de vitaminleri araştırmaya başlicaktım hangi besinlerde hangi vitaminler var hangi vitamine ne kadar ihtiyacımız var falan diye :)
Aynen öyle ya tadı güzel olunca löp löp yutuyoruz valla ama ben artık sebzesiz etsiz yemek yemek istemiyorum valla çok alıştım :) inşallah okul başlayınca da evden getirmeye çalışıcam ekmek arası olmayan şeyler salata gibi falan :) umarım devam edebilirim şu an en büyük korkum okul başlayınca düzenimin bozulmasıçünkü benim bölümden samimi arkadaşlarım hep dışarda yiyolar hem de sağlıksız yani sürekli hamburger bilmem ne falan ben de yalnız kalmamak için onlarla çıkıyodum hep okul açılınca da ya tek başıma kalıp yemeğimi yicem ya da onlarla çıkıp bişey yemicem okula dönünce kendi yemeğimi yicem bakalım bi ders programım falan belli olsun da her şey düzene oturucak inşallah
Olsun ya hedefine ulaşamasan da gayet güzel atlamışsın zamanla artırırsın ben de günde 100 bile atlayamıyodum dün buraya yazında gaza geldimsen de havalar biraz daha serinlesin yaparsın inşallah :)
Kaptanım valla özel bi iş değil :)) haftaya ders seçimlerim var da o sırada ankara dışında olacağım için danışmanımla görüşmeye geldim geçen dönem aldığım derslerden birini tekrar alma ihtimalim vardı da onu görüşücektim ama hocayı bulamadım odasında yok ben de onu beklerken oturdum bi bilgisayar başına buraya uğrayım dedim :) çok şükür tüüüm bu alıntıları kazasız belasız yapabildimkahvaltımı da erken yaptım bugüüün 8 buçukta uyandım 9 buçukta kahvaltı yaptım :) bu gidişle hoca gelmezse eve kadar zor dayanırım yani çünkü eve gitmem 2yi 3ü bulacak gibi keşke yanıma meyve kuruyemiş falan alsaydım ya unuttum evden çıkarken
Yok acikmadim hiç :) dün allah tarafından iştahım kesilmişti hergun kesik olsa keskedengelenmiştir menun sporlar super
sporlar harika menude öyle, yoğurdun içine yada yanına çiğ çerezde akleseydin acıkmadınmı
ben platese ve genlerime borçluyum sanırım sıkığı.ama zayıflamak için değildi , bel fıtığı ameliyatından sonra bel sağlığımı korumak için yapmıştım. şimdide platessı sabah esnemek için arada yapıyorum. mel b nin karın bacak videoları platesten daha ii geliyor şu an hafta 3 kez yapmaya çalışıyorum kardıo arkasına cidden çok etkililer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?