Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaptanımm bu eşleştirme olayı süper olabiliir onu ayarlayabiliriz cidden hem daha çok gaza geliriz birbirimizi gaza getiririiz

Hoşgeldinnn, Allah şifalık versin inşaallah. Hepimizin musmutlu günü olsun

kaptan bu eslestirme olayina ben bayildim hem birbirimizi mitive ederiz hemde birbirimizi gecmek icin daha iyi gaza geliriz

EŞLEŞME YARIŞI 22 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ BAŞLAYACAK. EŞLEŞME OYNU ŞÖYLE OLACAK:

HER TAKIM 2 KİŞİDEN OLUŞUYOR. SONUNCU TAKIM, TAKİP EDEN HAFTA MENU LİSTESİNİ TAKİP EDİYOR VE O HAFTA TAKIM LİSTESİNİ CUMA GÜNÜ PAYLAŞIM ALANINA TAŞIYOR. BİRİNCİ TAKIM RENGİNİ TAKİP EDEN HAFTA HERKES PROFİLİNE YAZIYOR misall “ TEBRİKLE mavi Takım nilay&eda ” ŞEKLİNDE. VE BİRİNCİ TAKIMIN ÖDÜLÜÜ DE BÖYLECE BİRİNCİLİKLERİNİ İLAN ETMİŞ OLMASI OLACAK. Bireyselde birinci olanın tebrik mesajınıda ben profilimde “ tebrikler nilay melek” şeklinde ilan ediyorum. Anlaştıkmı. Eşlemeyide aşağıdaki gibi yaptım. Cuma günü kg larınızı güncelleyip yarışmaya start vereceğiz.

EŞLEŞMELER 429. HAFTA

MAVİ TAKIM --> (nhtylz. 87 KG & denizmrv 83 KG)
KIRMIZI TAKIM -->
(Rengarenknesli 76,4 KG & Fairy Tale 78 KG)
PEMBE TAKIM -->
(bengiisuu 76,8 KG & nice15 68,2 KG)
YEŞİL TAKIM -->(Nillhan 100,4 KG & Zekikadin 102 KG )

KONUK OYUNCU EŞLEŞMESİ

MOR TAKIM --> (Cocolate 64 KG & oynakbaşı banu 103.7 KG)

herşey hazır kabulse cuma start veriyoz

çikolatam hoşgeldin

kaptan bu eslestirme olayina ben bayildim hem birbirimizi mitive ederiz hemde birbirimizi gecmek icin daha iyi gaza geliriz

yaptım bile cuma başlıcak

SÜPEEEER OLMUŞ KAPTANIMMM :) BAYILDIM BU FİKRE EŞLEŞMELER DE SÜPER OLMUŞ HANİ YAKIN KİLOLARDA BÖYLE ŞİMDİ O ZAMAN BİZ TAKIM ARKADAŞIMIZLA DİĞER RAKİP TAKIMLARA KARŞI MÜCADELE EDİCEZ Dİ Mİ OO SÜPER VALLA BİRBİRİMİZİ ÇOK DAHA GÜZEL MOTİVE EDERİZ VALLA ÇOOK GÜZEL OLDUUU Bİ AN ÖNCE BAŞLASIN DA :))

oo takimlar super deniz hazirmisin haftaya 1. lik bizde

oo takimlar super deniz hazirmisin haftaya 1. lik bizde
aynen öyle
takımları kilo verme yuzdesine göre değerlendiricez, verilen kiloya değil. iki kişinin yüzdesi toplanacak takımının yuzdesini hesaplayacağız. başlasın benide aldı heyecan
Fairy Tale 123 benim eşim. izinde olduğu için onu yazdım kendime

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul/photos/a.307180999391637.68423.307166446059759/770371639739235/?type=1&theater

Sağlıklı Yaşıyoruz

22 dk. ·
BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİZİN SACAYAĞI SAĞLAM MI?

Bizim son okuduklarımızdan öğrendiğimize göre bağışıklık sisteminin üç ayağı var.

1- SAĞLIKLI BESLENMEK:
Her türlü un ve unlu mamuller, yani ekmeğin her çeşidi, şeker ve şekerli ürünler, trans yağlar, pakete girmiş işlenmiş gıdalardan uzak durduğunuz anda yani Karatay Diyeti'ni uyguladığınız zaman bu ayağı sağlam tutuyorsunuz demektir.

2- D VİTAMİNİ: Son araştırmalar gösteriyor ki pek çok hastalık ve rahatsızlığın altında D Vitamini eksikliği yatıyor. Yaz aylarında öğle saatlerinde her gün 20 dakika güneşlenerek D Vitamini sentezliyoruz. Ayrıca Prof. Dr. Canan Karatay'ın önerileri doğrultusunda D Vitamini takviyesini ampul şeklinde alarak D Vitamini düzeyimizi 100 ng/ml civarlarında tutmaya çalışıyoruz. D Vitamini düzeyimizi 100 ng/ml ye çıkardıktan sonra gördüğümüz yararlar saymakla bitmiyor. Bunları daha önce paylaşmıştık. Yani BAĞIŞIKLIK sistemimizin sağlam olması için gereken ikinci ayak D Vitamini ayağı...

3- BAĞIRSAK FLORASI bağırsaklarımızın ne kadar önemli olduğunu son zamanlarda öğrenmeye başladık. Maalesef modern tıp açıklayamadığı hastalıkları psikosomatik diye nitelendirdiği için herkesi antidepresan kullanır hale getirdi. Antidepresanlar da antibiyotikler, mide ilaçları ve pek çok ilaçlar gibi bağırsaklarda yaşayan iyi bakterileri öldürerek mikrobiyomun dengesini bozuyor. Kısacası ilaçlara rağmen hastalıklar devam ediyor. Son araştırmalar pek çok hastalığın altında D vitamini eksikliğinin yanı sıra mikrobiyomun dengesinin bozulması olduğunu gösteriyor. Bağırsaklarımızda çok çeşitli bakteriler yaşıyor ve bunların temel hayati işlevleri var. Her ne kadar tüm bakterilerin ne işe yaradığı henüz çözülememiş olsa da bu alanda çalışmalar sürdürülüyor. Bildiğimiz kadarıyla vücudumuza giren hastalığa neden olacak maddeler bu bakteriler tarafından kana karışmadan bertaraf ediliyor. Yani hastalıklara karşı ilk kalkan mikrobiyomumuz, mikrobiyomumuz sağlıklı olursa BAĞIŞIKLIK sistemimiz de güçlü demektir.

SİZİN BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİZİN BU SACAYAĞI TAMAM MI?

kışın çokça başvurduğum, raw beslenmenin faydasını çokca gördüğüm bazı shake tarifleri var benzerlerini yapmanızda fayda var kızlar. hem besleyici, hem bağışıklık güçlendirici, hem toksin atıcı bonusuda kilo verdirici. bende okullar açılıp düzenimi tekrar kurunca bolca başvurucam sebze içeceklerine, sanırım birde shake makinesi edinicem blandırdan buktım tak çıkar sök.

http://www.hurriyet.com.tr/yeni/her-derde-deva-mucize-icecekler-348

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…