- 4 Ağustos 2015
- 577
- 937
- 23
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.481
zekikadin
canım kaydını şu şekilde aldım. önunde uzun bir kilo verme sureci var. ben ilk hedefini 88 düşündüm, sende uygun görürsen ilk hedef bu olsun sonra yavaş yavaş revize ederiz hedefi, olmadı mezun olursun. asıl hedefin ne onuda yazmamışsın kaç kilo olmak arzusundasın. birde 88kg için kendine bir ödül bul ve o kiloya geldiğinde ödülünü al motive olur sana.
kaydın:
boy :150 , kilom:102, yaş: 32, hedef kilo: 88, baş.tarh. 25 ağs.15. 11. eyl.15 listede
cuma gunu ana liste ve adaylar listesi yayınlanacak. orada arkadaşların kimler, kiloları kaç bakarsın. hatta aranızda yarışırsınız. ve hatta isterseniz bu cuma eşleştirme yapalım, iki kişilik yarış halinde olalım
okey eşleşelim bu hafta CUMA HEYECANI ikiye katlansınKaptanımm bu eşleştirme olayı süper olabiliironu ayarlayabiliriz cidden hem daha çok gaza geliriz birbirimizi gaza getiririiz
Tamamdır kaptannn :)ooo harika ozaman, enayi parasını yemek çok zevkli olur abin olsada ozaman hediyenide o parayla alır ibretlik yapar yola devam edersin
ama eylul olmaz 88 için. yavaş ve kalıcı öğrenerek acele yokaralık uygun
arkadaşlarım merhaba ,kaptanımızın onayı ile misafir olarak katılacağım aranıza sizlerin de rızası olursa
kızım daha iyi bugün ,bakıcıya bıraktım ben işteyim. hepinize mutlu hbrler alacağınız bir gün diliyorum.
kaptan bu eslestirme olayina ben bayildim hem birbirimizi mitive ederiz hemde birbirimizi gecmek icin daha iyi gaza gelirizzekikadin
canım kaydını şu şekilde aldım. önunde uzun bir kilo verme sureci var. ben ilk hedefini 88 düşündüm, sende uygun görürsen ilk hedef bu olsun sonra yavaş yavaş revize ederiz hedefi, olmadı mezun olursun. asıl hedefin ne onuda yazmamışsın kaç kilo olmak arzusundasın. birde 88kg için kendine bir ödül bul ve o kiloya geldiğinde ödülünü al motive olur sana.
kaydın:
boy :150 , kilom:102, yaş: 32, hedef kilo: 88, baş.tarh. 25 ağs.15. 11. eyl.15 listede
cuma gunu ana liste ve adaylar listesi yayınlanacak. orada arkadaşların kimler, kiloları kaç bakarsın. hatta aranızda yarışırsınız. ve hatta isterseniz bu cuma eşleştirme yapalım, iki kişilik yarış halinde olalım
çikolatam hoşgeldinarkadaşlarım merhaba ,kaptanımızın onayı ile misafir olarak katılacağım aranıza sizlerin de rızası olursa
kızım daha iyi bugün ,bakıcıya bıraktım ben işteyim. hepinize mutlu hbrler alacağınız bir gün diliyorum.
kaptan bu eslestirme olayina ben bayildim hem birbirimizi mitive ederiz hemde birbirimizi gecmek icin daha iyi gaza geliriz
EŞLEŞME YARIŞI 22 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ BAŞLAYACAK. EŞLEŞME OYNU ŞÖYLE OLACAK:
HER TAKIM 2 KİŞİDEN OLUŞUYOR. SONUNCU TAKIM, TAKİP EDEN HAFTA MENU LİSTESİNİ TAKİP EDİYOR VE O HAFTA TAKIM LİSTESİNİ CUMA GÜNÜ PAYLAŞIM ALANINA TAŞIYOR. BİRİNCİ TAKIM RENGİNİ TAKİP EDEN HAFTA HERKES PROFİLİNE YAZIYOR misall “ TEBRİKLE mavi Takım nilay&eda ” ŞEKLİNDE. VE BİRİNCİ TAKIMIN ÖDÜLÜÜ DE BÖYLECE BİRİNCİLİKLERİNİ İLAN ETMİŞ OLMASI OLACAK. Bireyselde birinci olanın tebrik mesajınıda ben profilimde “ tebrikler nilay melek” şeklinde ilan ediyorum. Anlaştıkmı. Eşlemeyide aşağıdaki gibi yaptım. Cuma günü kg larınızı güncelleyip yarışmaya start vereceğiz.
EŞLEŞMELER 429. HAFTA
MAVİ TAKIM --> (nhtylz. 87 KG & denizmrv 83 KG)
KIRMIZI TAKIM --> (Rengarenknesli 76,4 KG & Fairy Tale 78 KG)
PEMBE TAKIM --> (bengiisuu 76,8 KG & nice15 68,2 KG)
YEŞİL TAKIM -->(Nillhan 100,4 KG & Zekikadin 102 KG )
KONUK OYUNCU EŞLEŞMESİ
MOR TAKIM --> (Cocolate 64 KG & oynakbaşı banu 103.7 KG)
herşey hazır kabulse cuma start veriyoz
oo takimlar super deniz hazirmisin haftaya 1. lik bizdeEŞLEŞME YARIŞI 22 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ BAŞLAYACAK. EŞLEŞME OYNU ŞÖYLE OLACAK:
HER TAKIM 2 KİŞİDEN OLUŞUYOR. SONUNCU TAKIM, TAKİP EDEN HAFTA MENU LİSTESİNİ TAKİP EDİYOR VE O HAFTA TAKIM LİSTESİNİ CUMA GÜNÜ PAYLAŞIM ALANINA TAŞIYOR. BİRİNCİ TAKIM RENGİNİ TAKİP EDEN HAFTA HERKES PROFİLİNE YAZIYOR misall “ TEBRİKLE mavi Takım nilay&eda ” ŞEKLİNDE. VE BİRİNCİ TAKIMIN ÖDÜLÜÜ DE BÖYLECE BİRİNCİLİKLERİNİ İLAN ETMİŞ OLMASI OLACAK. Bireyselde birinci olanın tebrik mesajınıda ben profilimde “ tebrikler nilay melek” şeklinde ilan ediyorum. Anlaştıkmı. Eşlemeyide aşağıdaki gibi yaptım. Cuma günü kg larınızı güncelleyip yarışmaya start vereceğiz.
EŞLEŞMELER 429. HAFTA
MAVİ TAKIM --> (nhtylz. 87 KG & denizmrv 83 KG)
KIRMIZI TAKIM --> (Rengarenknesli 76,4 KG & Fairy Tale 78 KG)
PEMBE TAKIM --> (bengiisuu 76,8 KG & nice15 68,2 KG)
YEŞİL TAKIM -->(Nillhan 100,4 KG & Zekikadin 102 KG )
KONUK OYUNCU EŞLEŞMESİ
MOR TAKIM --> (Cocolate 64 KG & oynakbaşı banu 103.7 KG)
herşey hazır kabulse cuma start veriyoz
SÜPEEEER OLMUŞ KAPTANIMMM :) BAYILDIM BU FİKRE EŞLEŞMELER DE SÜPER OLMUŞ HANİ YAKIN KİLOLARDA BÖYLE ŞİMDİ O ZAMAN BİZ TAKIM ARKADAŞIMIZLA DİĞER RAKİP TAKIMLARA KARŞI MÜCADELE EDİCEZ Dİ Mİ OO SÜPER VALLA BİRBİRİMİZİ ÇOK DAHA GÜZEL MOTİVE EDERİZ VALLA ÇOOK GÜZEL OLDUUU Bİ AN ÖNCE BAŞLASIN DA :))
aynen öyleoo takimlar super deniz hazirmisin haftaya 1. lik bizde
oo takimlar super deniz hazirmisin haftaya 1. lik bizde
bireysel de rakipsiniz. bireysel dereceye ödül varRengarenkNesli
eşleşme derken olayı ben çok yanlış mı anladım acaba :) rekabet mi var bu ikililer arasında yoksa takım çalışması mı
O zaman doğru anlamışımbireysel de rakipsiniz. bireysel dereceye ödül var
ama takımda birliktesiniz diğer takımlara karşı
savaş sevgi savaşı olsa gerekAynen valla ben hazırııımm :)) savaş boyalarımı çıkarmaya gitmiştim geldim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?