- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.381
bendede var o heyacan kaptan bazen diyorum tartilayim ama sonra cuma gunu tartilinca daha heyrcanli oluyor diye vazgeciyorum sabit cikinca uzuluyorum ama kilo almadigima sukrediyorumeee içinde cuma heyecanı yaşayan kalbi pıt pıt atan benden başka kaç kişiyiz
ahtım olsun bu bayram kilo almıcam, rizeye gidicez plan kesinleşti. kendimi doğaya ve ellerine emanet edip 8 ekim d. günüme kadar 71 görücem buraya yazdım. bu cuma tahminen 74 ü görücem artık ve bu heyecan bana iyi geliyor
gün içinde denedinmi yeşil çayı yemekten 1 saat sonra iç bakalım öğlen dokunacakmı tansiyona hatta tarçın ekle içerken 1 çay kaşığı silmeOlmassa icmeyi keseyim bir süreliğine çünkü baya düşüyor tansiyonum saol canim
anlaştık ozaman. cuma heyecanı nasılAynen öyle kaptanım dengeyi sastim dün ..sürekli canım karbonhidrat istedi en azından bu şekilde yapayım dedim ama dikkat ederim bundan sonra
evet alıp vermek daha zor. bu hafta atak bekliyom senden ve kendimden hadi bakalımbendede var o heyacan kaptan bazen diyorum tartilayim ama sonra cuma gunu tartilinca daha heyrcanli oluyor diye vazgeciyorum sabit cikinca uzuluyorum ama kilo almadigima sukrediyorum
Cuma heycani çok fazla :) artık 74 leri 73 leri görmek istiyorum :)gün içinde denedinmi yeşil çayı yemekten 1 saat sonra iç bakalım öğlen dokunacakmı tansiyona hatta tarçın ekle içerken 1 çay kaşığı silme
anlaştık ozaman. cuma heyecanı nasıl
evet alıp vermek daha zor. bu hafta atak bekliyom senden ve kendimden hadi bakalım
Ozledik yagmuru yelizim. Yagsin semsiyesiz cikmayan nesliiiistanbulda cok guzel yagmur yagiyor kizimla camin onune oturduk izliyoruz
Gorec3z cnm hadi ekim e kadar sure bayram seyran bahan etmeden gorelim 73 senle. Once goren e odul profilde tebrik mesaji olsunmu. Yaniiii ekim ilk haftasi bildirimde 73 u gorenCuma heycani çok fazla :) artık 74 leri 73 leri görmek istiyorum :)
Pastaci guzeli bittimi pastalar naptin anlat heleArkadaslat merhaba. Valla yüzüm yok gercekten bir gelip 10 gelmedimyogundum bu aralar tabi bahane olmamali. Insallah neslimin sayesinde daha sık sizlerle olcam
Pastaci guzeli bittimi pastalar naptin anlat hele
oynakbasi34 banumla esledim seni sence bu is nasil biter :)[/QUOTE
Eheheeheh bitti neslim biraktim valla artik kendimle ilgilencem. Kimmis o oynak gelsin bakim hele
Eheheeheh bitti neslim biraktim valla artik kendimle ilgilencem. Kimmis o oynak gelsin bakim hele :))))))Pastaci guzeli bittimi pastalar naptin anlat hele
oynakbasi34 banumla esledim seni sence bu is nasil biter :)
Eheheeheh bitti neslim biraktim valla artik kendimle ilgilencem. Kimmis o oynak gelsin bakim hele :))))))
Cuma gunu hummm heyecanlii:)
eee içinde cuma heyecanı yaşayan kalbi pıt pıt atan benden başka kaç kişiyiz
ahtım olsun bu bayram kilo almıcam, rizeye gidicez plan kesinleşti. kendimi doğaya ve ellerine emanet edip 8 ekim d. günüme kadar 71 görücem buraya yazdım. bu cuma tahminen 74 ü görücem artık ve bu heyecan bana iyi geliyor
HATIRLATMAAAAA!!!!!!
EŞLEŞME YARIŞI 11 eylül CUMA GÜNÜ BAŞLAYACAK. EŞLEŞME OYNU ŞÖYLE OLACAK:
HER TAKIM 2 KİŞİDEN OLUŞUYOR. BU SEFER TAKIMDAKİ KİŞİLER ARALARINDA YARIŞIYOR. TAKIM İÇİ GALİBİYET OLACAK YANİ. BU HAFTA 6. TAKIM KARDEŞ TAKIMDAN MİSAFİRLER VAR YARIŞMAYA GELDİLER ONA GÖREE
EŞLEŞMELER 431. HAFTA
MAVİ TAKIM --> (nhtylz. --> & nice15 -->
PEMBE TAKIM -->(bengiisuu --> & denizmrv -->
KIRMIZI TAKIM --> (Rengarenknesli --> & gel_pcpc ( 6. Takımdan konuk)-->
YEŞİL TAKIM -->( irem093 ---> & Zekikadin -->
MOR TAKIM --> ( yenibirben_84 & oynakbaşı banu-->
TURUNCU TAKIM--> ( 45derya45 (6. Takımdan konuk)--> & Fairy Tale 123 -->
RAKİPLER BİRBİRİNİ ANLADIMI TANIŞTIMI BAKALIMM
Arkadaslat merhaba. Valla yüzüm yok gercekten bir gelip 10 gelmedimyogundum bu aralar tabi bahane olmamali. Insallah neslimin sayesinde daha sık sizlerle olcam
Pastaci guzeli bittimi pastalar naptin anlat hele
oynakbasi34 banumla esledim seni sence bu is nasil biter :)
]***14.TAKIM 430. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***
nice15 (65.1 / 64.8/ 0.3/% ) 29 nisan 2014 de 359. Etapta izne ayrılmış 62,4kg ile ,baş. kilosu:68,2 , hedef kilo: 60 , başLgıç tarihi: 20 AGS
FREE TAKIM 430. etap
oynakbaşı banu ( 103 / / / % )
kitap_asigi ( 63.2/ / /% )izindeki üye
Yenibirben_84 ( 84,4 / / / % )
I irem093 (82.2 / / / ) iremcim bugunki tartını yaz sende ilk boşluğa not alalım haftaya eksi artı belli olsun bildiriminde okiş
E hadi bakalim yuru kim tutar seni. Sen gelmeden once eslesmistik degilse senide eslerdim ama artik bireysel takil bu hafta.RengarenkNesli
İnsallah hayirli yerlrde calisiriz:) malesef su anlik yok ewlilik gozukmuyo bna dha:)
Oglen yemeginde bir kasr patates salatasi yedim. Aksam da kiynali pidenn yarisi ve slatayla gunu 19.00 itibariyle btirdim cok skur:) birazdan da yuruyusr cikcam :) iki litrelik suya da yaklastim:)
Banum zeyno esin yenibirben niki. Ama bu sefer esler yarisiyoSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Kamp olayımız iptal olunca evde biraz iş yapıp sonrada keyif yaptım
Hesapta akşam AVMye gidecektik ama eşim arkadaşını da davet edince oda ya yarın gündüz gidelim diyince oda kaldıNeyse bugün şansımız yokmuş dedik oturduk aşağı
Bugünüde hasarsız tamamladım hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım sizlerle
Sabah ( 07:00 ); 5 adet mor erik
Öğlen ( 12:45 ); 5 YK taze fasülye + 5 adet sarma ( yarısı bulgurlu )
Akşam ( 17:00 ) 1 koca kase mercimek çorbası
Tabi o saaten sonra ağzıma lokma sürmedim ve sürmeyide düşünmüyorum
Yarına kadar benim için mutfak kapanmıştır
Bol su ve olsa olsa bir şekersiz kahve içerim yatana kadar
Bol eksi olarak döner inşallahhhhhhh...Aminnnnnn
Bende bendeeee şimdiden heycan yaptım hem cuma için hemde bayram için
Bayrama kadar zaten kaçamaksız devam edeceğim ama Bayramda da kesinlikle kararlıyım listemin dışına çıkmayacağım
Şimdiden kafamda kimde ne olursa bana uygun olur diye plan bile yaptımhatta Anneme de giderken menü uygun değilse beslenme gibi yanımda götürmeyi düşünüyorum
Hanimiş benim diyet eşimmmmm
Ortak Mor menekşeler olalım biz
Heh buradaymış
Bundan sonra bir yere kaçmak yok birlikte kilocuklardan kurtulacağız
Gözüm üzerinde ona göreTabi seninde benim üzerimde olsun
Bakalım cuma grup eşleşmesinde ortalamamız ne olacak
İyi yapmışsın canımBundan sonra bu olay fıstık gibi olup hedefe el ele verip varmakla biter
Hee belki baştan iyice motive olana kadar kaplumbağ hızınla olur ama eminim sonradan arap atı gibi açılıp dört nala hedefe koşacağız
Insallah ceco cum:) kacnkiloy dun cnmSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Kamp olayımız iptal olunca evde biraz iş yapıp sonrada keyif yaptım
Hesapta akşam AVMye gidecektik ama eşim arkadaşını da davet edince oda ya yarın gündüz gidelim diyince oda kaldıNeyse bugün şansımız yokmuş dedik oturduk aşağı
Bugünüde hasarsız tamamladım hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım sizlerle
Sabah ( 07:00 ); 5 adet mor erik
Öğlen ( 12:45 ); 5 YK taze fasülye + 5 adet sarma ( yarısı bulgurlu )
Akşam ( 17:00 ) 1 koca kase mercimek çorbası
Tabi o saaten sonra ağzıma lokma sürmedim ve sürmeyide düşünmüyorum
Yarına kadar benim için mutfak kapanmıştır
Bol su ve olsa olsa bir şekersiz kahve içerim yatana kadar
Bol eksi olarak döner inşallahhhhhhh...Aminnnnnn
Bende bendeeee şimdiden heycan yaptım hem cuma için hemde bayram için
Bayrama kadar zaten kaçamaksız devam edeceğim ama Bayramda da kesinlikle kararlıyım listemin dışına çıkmayacağım
Şimdiden kafamda kimde ne olursa bana uygun olur diye plan bile yaptımhatta Anneme de giderken menü uygun değilse beslenme gibi yanımda götürmeyi düşünüyorum
Hanimiş benim diyet eşimmmmm
Ortak Mor menekşeler olalım biz
Heh buradaymış
Bundan sonra bir yere kaçmak yok birlikte kilocuklardan kurtulacağız
Gözüm üzerinde ona göreTabi seninde benim üzerimde olsun
Bakalım cuma grup eşleşmesinde ortalamamız ne olacak
İyi yapmışsın canımBundan sonra bu olay fıstık gibi olup hedefe el ele verip varmakla biter
Hee belki baştan iyice motive olana kadar kaplumbağ hızınla olur ama eminim sonradan arap atı gibi açılıp dört nala hedefe koşacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?