Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14, Takim 432.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Fairytale[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Fireofcharm[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Yenibirben[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Zekikadin[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][/TR][TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

sagol canim 3 cocukla temizlik bitermi hic anca yeniden dagitilsin diye etrafi toplama benimki
ay ben 1 cocukla yeri geliyo kafayi yiyorum Allah sana yardim etsin cnm :))
evet canim avatarlari ayni gecen haftalarda takim olup yarismistik takimlarda kendilerine ayni avatarlari yapmislardi oradan kalmistir
ayy bende diyodum ben kafayi mi yedim bi oyle bi Boyle goruyorum isimleri
sonra baktim ayniymis meger takim icin :))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldimmmm

Bugünde meyve günümün son öğününü de yaptım ve şükür kaçamaksız günümüm kapattım
Yarın protein günüm Kuşum iki gündür balık sayıklıyordu inşallah bir aksilik olmazsada akşamlık balık keyfi yaparız yarın

Bu arada geçenlerde kızımla D & Ra gittik ve yine tabiki kendine kitap aldırdı kitap kurdum Bende gitmişken şu yeni moda akımına uydum ve kendime boyama kitabı aldım Kesinlikle tavsiye ederim okadar rahatlatıyor ki ve sonuç muhteşemmmm oluyor ( eşimin ifaadesi ben baştan beğenmedim ama sonra ilerledikçe benimde gözüme çok hoş görünmeye başladı )

Kizlarrrrr kayip ve gezgin kaptan geldi sukur :)
Gunlerim yogun geciyor. Bugunde gurcistan batum yakin diye oralari gezelwdik. Yarinda uzungole rize merkeze ugrucaz. Gene ugrayamam beni merak etmeyin selam vereyim dedim. Umarim heoiniz iyisiniz. Yarin tatil basliyo tatilse kasmayin ama az hasarli gecirin. Optum hepinizi meleklerimmmmmm

Cok guzel olmus canım ellerine sağlık :)

Sali gunku menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta domates peynir
Ara bitki cayi
Aksam üzeri köfte yaninda yoğurt
Bitki cayi
Sade kahve bitter çikolata
2 saat yürüyüş 1 lt su

14, Takim 432.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Fairytale[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Fireofcharm[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Yenibirben[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Zekikadin[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][/TR][TR]
[/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr][/table]​

selam kizlar
bugun degisik duygular icimdeyim buyuk kizim ilk reglini gordu ne zaman buyude boyle oldu ya daha dun hamile oldugumu ogrendigim gun aklimda
Ay canım ya büyüyorlar ama bizim gözümüzde hep Aynı lar ...benimde kızıma az kaldı regl olmasına ben düşünunce bile duygulaniyorum ...videolarına baktık dün kucucukmus yürütecte bir oraya bir buraya kosturuyor...zaman çabuk geçiyormus tatlım. ..genckizliga adım atmış kizinda hayırlı olsun canim

Herkese gunaydin....aaa.ben dun hic ugramamisimm hayretlik olay dogrusu dicem ama sabah 7 de evden cikar amacina gidersen oyle olur tabikiiiii...

Menüüü
sabah domates salatalik
yarim kibrit kutusu b.peynir
2 haslanmis yumurta
sekersiz cay
1 dilim beyaz ekmek

ara
sarilan sarmalarin ic pilavindan 3 y.kasigi

ogle 2 mini minnacik kabak ve biber dolmasi ama cok kucuklerdi

aksam
3 mini minnacik eticin

kizlar litfen aa napmissin demeyin gercekten enfsimle feci imtihanlar evrdim annemde ablalarimla toplandik hamur kizartmasndan tutunki turlu turlu kizartmalar pogacalar ve uzumlu cevizli keke vardi tadina bile bakmadimyine tartida -yok ben bu hafta sonuncumu olcam ne((

Nefisle mücadele en zoru canım yine güzel yemissin diğerlerinden yememissin en azından eksiler bir anda gelir vücut bazı zaman duruyor sonra birden veriyor

günaydın milllet cok mutluyum istanbula döndük babamın işi cıktı :) pazartesi ve salı diyetimi bozmadım

salı

sabah
yumurta tost yesillik
öğlen
kofte yogurt
aksam
ızgara somon

pazartesi
sabah
tost incir süt yumurta
öğle
salata yoğurt
aksam
4 tane sarma 1 tane incir

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahta erkenden uyandım ve şükür iki gündür olan ödemlerimide attım
Bugün protein günüm ve öğlenlik kendime melemen yapacağım akşamlıkda balık düşünüyoruz eğer bir aksilik olmazsa

Senelerdir her arife mezarlık ziyaretimizi yaparız Bayram sabahı çok kalabalık oluyor ve yoğunluktan zor oluyor diye Sanırım öğleden sonrada kabristana gideriz ailecek ( ufak kızım çok sevindi çocuk idrak edecek yaşta ölümüde biliyor ama bir keresinde gittiğimizde bir dal parçasıyla mezarı dürtüp durdu kızım sen ne yapıyorsun dediğimizde de Dedemi dürtüklüyorum demişti şimdi ne zaman dedenin mezarına gitsek o geliyor aklına oleyyy dedemi yine dürtüklüyeceğim diyor Ona ölümün aslında bir son değil bir başlangıç olduğunu, herkesin vakti dolduğunda öleceğini ama ileride hepimizin tekrar daha güzel bir yerde bir araya geleceğini izah etmeye çalıştık dilimiz döndüğünce şimdi oda çocuk haliyle dedesinin orada sadece uzun bir uykuya yattığını düşünüyor sanırım ki her defasında dürtükleyeceğim diyor )
Tövbe ya Rabbim ölümü bile insana sevimli hissettiriyor cimcime

selam kizlar
bugun degisik duygular icimdeyim buyuk kizim ilk reglini gordu ne zaman buyude boyle oldu ya daha dun hamile oldugumu ogrendigim gun aklimda

Oyyy gözünüz aydın canım Ne mutlu size ki kızının bünye gayet sağlıklı ki regl de olmuş sıkıntı yaşamadan ( Allah korusun olmamasıda ayrı dert )
Seneler çok çabuk geçiyor be güzelim ben hep diyorum ilk doğduğunda kuçağıma verdiklerinde ilk gözağrım 2597 gramdı okadar ufaktı ki tutarken bir yeri acır diye ödüm kopuyordu hatta o an Anneme dönüp; '' Yaaa Anne bu kız çok ufak nasıl büyüteceğim ben bunu '' demiştim şimdi maşallah boyumu geçti hatta her işime elim ayağım bile olabiliyor hastalandığımda 16 yaşına girecek ve şimdi bazen kendi kendime ya bu kız benim gibi 19 yaşında evlenmeye kalkışırsa diye panik durumlarına bile giriyorum

Rabbim inşallah evlatlarımızın sadece en güzel günlerinde sevinçten gözyaşı dökmeyi nasip eder ......Aminnnnnnnn
Rabbim cümlesini hayırlı insanlarla karşılaştırıp ömür boyu sağlıklı ve mutlu olmayı nasip eder inşallahhhhh....Aminnnnnnn

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür eve girebildim kısa süreliğinede olsa
Hesapta evde oturacaktık kabristan ziyaretinden sonra ama eşimin Anannesi saçımı yıkayın diye tutturmuş tabi KV ben yıkıyamam tek başıma diyince eşim sağ olsun yine atladı biz gelir hallederiz diye
Akşam yemeği için balık var menüde bugün hatta onlar pişene kadar kendime bir yorgunluk kahvesi yapıp içtim Allahtan tıkadıda sıkıntısız bekliyeceğim
Yemekten sonrada gidip büyük Anannemizin saçlarını yıkıyacağız

Yarın sabah malum Bayram koşturmacası olacağı için bende herkes gibi uğramaya fırsat bulamam ( belki ancak gece ) O yüzden şimdiden herkesin Bayramı mübarek olsun
Rabbim ailenizle ve tüm sevdiklerinizle mutlu, huzurlu ve kaçamaksız bir Bayram nasip etsin.....Aminnnnn

Ben kendi adıma kaçamak yapmayı önlemek adına yanımda götüreceğim Nişasta günüme uygun olan birşeyleri arabada nasılsa giderken rahat rahat yer sonradaki kapıdada ay valla buraya gelmeden önce yedik çok şişim ayağına yatarak kaçamak yapmayı önlemeyi amaçlıyorum bir tek Annemin dayısında biraz şüpheliyim çünkü Yenge sağ olsun bayılır yedirip içirmeye ve benide aşırı sever inşallah çaktırmadan yemiş gibi yapar yırtarım oradada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…