- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.061
gezdim cnm. inan köyden çıkmasamda olurdu. yeşile doyamadım kalbimmm karadenizde kaldı :)RengarenkNesli bizim yerimizede gez canım ne güzel bir yermis :)
hımmm ordudan gelirken geçtik ben orayı çok beğendim. hatta memlekete yakın yaşanası bi şehir dedim eşime yerleşsekmiRengarenkNesli kaptanim simdi oralarda olmak vardi bizde orduluyuz 13 senelik evliyim en son ilk evlendigimiz sene gitmistik memlekete ozledim simdi o sakinligi
hummmm erken olmuş küçükmüş öyküdenhosgeldin kaptanim bol enerji tepoladin oralarda ne guzel benim kiz 2004 haziran dogumlu
çok kaza vardı sorma. kırıkkalede yol tıkandı kontak bile kapattık 3 yerde kaza varmış. rizeden ankaraya 13 saatte geldik düşün. allah sabır versin ne diyelimYoldan gelenler allah hepimizi kazadan beladan korusun ...okadar çok ölümlü kaza gorduk kiAllah yardımcıları olsun Allah sabir versin ailelerine ...
teswekkür ederim . moral,m gercekten cok bozukSElamün Aleyküm kızlarrrrr
Şükür kavuşturana
Malum yarın okullar açılıyor ve o yüzden bizim evdede baya bir yoğunluk vardı
Evimi temizledim sonrada bir ara 3 saatliğine Annemlere geçtim ( kardeşimin doğum günüydü diye ) eve gelincede kalan bir iki işimide bitirip küçük kuzuyuda yıkadım en son
Şimdide eşimle karşılıklı ( tabi ben pc başında) yorgunluk kahvelerimizi içelim dedik
İlk kez bu bayramda çok fazla yoğunluğum oldu ( bol gezmeli) ama şükür bundan sonra biraz daha sakin oluruz sanırım
Canım okurken inan okadar iyi anladım ki seni ki sen alt tarafı 50li kilolarda bunu yaşamışsın ( Ailenin arkandan konuştuğu kısmı) Allah razı olsun eşim bir kez olsun bana hiç kilomla ilgili birşey demedi hee ama ben çoğu zaman sırf öyle hissediyordur diye düşünüp ağlama krizlerine çok girdim geçmişte
Benim ailemde defalarca yüzüme bile hesapta kırmadan tam yemek yerken onuda mı yiyeceksin sonra oturup belim ağrıyor bayırda ev almasaydım diye ağlıyorsun dediler defalarcaO zamanlar bende çok ölmeyi düşündüm hatta belki daha evvel buradada demişimdir Ameliyata bile niyetlendim
Şükürler olsun şeytanın bacağını kırdım ve inan sende zaten çok az fazlanı ( ki bence 50lili kilolarda biri çok zayıf) vererek onlara en güzel cevabı vermiş olacaksın
Eminim bir kaç ay sonra söylediklerine çok pişman olacak hepsiBenki hala obez olarak geçiyorum hesaplamalarda bu bayram okadar güzel iltifatlar aldım ki şuanki kilomla bile kendimi fıstık gibi hissettim
Sen zaten fıstık gibisin ve çok az bir çabayla dahada fıstık olacaksın
kızlar günaydın. herseyden vazgecmiştim. carsamba gunu cok kotu bisey yasadım ve paylasmam lazım
carsamba gunu sözlüm dediki senin bu halini sevmiyorum kalçan kocaman oldu ben ilk tanıdıgım kızı istiyorum. içimde umut var o haline gelirsin vs diye o kadar zoruma gitti ki sonra hızını alamadı dengesiz görünüşün ne kadar önemli olduğunu söyledi. durup durup bana diyo ki sunu yeme bugun salata yedin dimi kola diyet bile olsa içme bugun sporunu yaptınmı vs vs ben de patladım en sonunda eve geldik cok ağladım. o sırada mutfaga gittim su almaya annemle babamı duydum benım hakkımda konusurken, dediki babam bak yine mutfakta iyice hayvan gibi oldu vs. o kadar ağladım ki. ölmek istedim. neden zaten kilo için bu kadar zorlanırken emek harcarken cevremdekiler de bu kadar köstek oluyo. sonra diyeti bozdum tabi ağlayarak cıkolata cips vs yedim. sonra bulustuk sözlümle ve ayrılmak istediğimi söyledim. benı 50 li kılolarda bile böyle sıkıyosa hamile vs olsam yada kilo alıp veremesem ileride ne yapar diye düşündüm ayrılmak tek careydi. sonra cok ağladı cok özur diledi, benim yüzümden onun da bu konuyu cok taktığını söyledi vs vs. barıstık ama benım özgüvenim sıfır. ama sonra düşündüm böyle mutsuz olmaktansa mutlu olmaya karar verdim. sonucta hepimizin iskeleti aynı. yarından itibaren full baslıcam. kızlar bildiğiniz pskilog vs varsa nokur yönlendirin cok mutsuzumbeynımı bi yerlerde bıraksam kılo vercem de.... her neyse ben gercekten zor anlarımız için whatsapp grubu acmamızdan yanayım. whatsapp ta sadece zorlandıgımızda konusuruz ama burda rapor veririz yine buranın her kuralına uyarız. ne dersiniz? ben vazgecmek istemiyorum. evet moralim cok bozuk kalbım cok kırık ama dünyanın sonu olmamalı dimi.
tatlım yeni okudum. öncelikle bu beden senin ve sen nasıl mutluysan bunu çevrendekilerle paylaşmalısın, önce kendini seveceksinki çevrnde seni sevsin saygı duysun. öyle demoralize olmak yok. ben senin kilolu olduğunu dusunmuyorum. ne yani mankenmi olucaz, ekran önune mi çıkıcaz nedir bu dış guzellik takıntısı. sağlıklı bedenlere sahip olalım yeter. bence sözlunle de kendinlede barışık yaşamalısın. o bunu kısa sure sonra kabul eder. seni görmek istediği gibi görür. çevrendekilere ailene diyetteyim lafını kullanma bu laf onları ustune daha fazla getirir. sen etrafına ben ağlıklı beslenmeyi öğreniyorum dersen ve bu yönde ilerlersen daha başarılı olursun. böylece piskolağa ihtiyacın kalmaz. ben insanın kendinden başka kimsenin kendine yardım edebileceğini düşünmüyorum. sen bu arakendini motive edecek şeyler yap kendinle barış gerisi gelir kuzumben 60 kiloyum bizdeki tartı bozukmuş15 kilo yani hedef. neslicim cok kötüyüm ben sabah uyandım ne ormanda yürüyüşe ne kangooya gidebildim kendimi işyerine attım. için sıkılıyo.
amin canım işallah başarılı yıl olurSElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tüm Öğrencilere ve Öğretmenlere yeni Öğretim yılında başarılar dilerim
Bugün bizimde Anaokulunda ilk günümüzdü ve sabah büyük bir heycanla hazırlanıp gittik okulumuza
Şükür dünki bir anlık tedirginliğinden eser yoktu ve çok çabuk sınıf arkadaşlarıyla kaynaştı kuşum
Öğretmenimiz biraz trafiğe takıldığından beklemek zorunda kaldık ama o arada çocuklar alıştılar yeni sınıflarına
Yarın ve öbür gün Öğretmenimizin verdiği listedekileri alıp teslim edeceğiz ( maşallah tuvalet kağıdı rulosuna yazaymış) Perşembe ve cuma günüde tekrar alıştırma faslı olacak yani sadece bir iki saat kalacaklar Pazartesi normal eğitime başlıyacağız ve o zaman kesinlikle velileri istemiyorum kapı önünde dedi zaten bir kaç tanesi hariç hepsi çok çabuk adapte oldular başta benimki
Bakalım büyük kız okuldan gelince ne kadar uzun bir listeyle gelecekşakasına len tarla falanda yok satalım diye eşime vahimliği izah etmek için dalga geçtim adam nasıl gülüyor ben kızlarıma herşeyini alırım sıkıntı değil onlar okusun yeterki dedi Şükür bizde sıkıntı olmaz pek ama acıkcası herşeyin markasını da belirterek istemesi bana biraz tuhaf geldi çünkü bazı aileler listeyi görünce gözleri pörtledi ( kim bilir belkide dişinden tırnağından artırıp bir şekilde anaokuluna yazdırdılar evlatlarını )
hoşgeldin tatlım. artın bişi değil 2 gune hallolur cumaya eksi bile olursunherbikeseeee gunaydinnn:)
RengarenkNesli merak etme bende +600 ile geldim
bayramin ilk gunu cok dengeliydi aslinda ama 2.gunu disarida dostlarla kahvalti ve aniden ağvaya gitme karari ile kendimi orda buldum kizimizla ilk azcik uzun yolculugumuz oldu fena degildik..sapasaglam hatay kahvaltisindan sonra sadece aksam yemegi yedik tabiki saat cok gecti bis yer bulup yerlesene kadar helak olduk aksam balik yedim ekmeksiz yaninda zero kola..sonraki gun sabah normal kahvalti ekmek yemeidm ama 2 dilim kek yedimsonra olan oldu oglen pide aksam izgara vardi ve icecekler havada ucustu diger gun normal kahvalti oglen kremali kasarli makarna aksamda anca bayram ziyareti uapabildigimizrn 1 dilim revani ve sanirim birkac cikolata yedim..Sonuccc +600 bence az bile almisim
fireofcharm sana kendimden oldukca gercekci bir ornek vermem gerekirse bende esimle tanistigimde 52-53 kilo 1.69 boyunda oldukca aurali etrafinda hep dikkat ćeken flört zamanlarimizda hep kıskanilan bi hatun idim uzunca vakitte korudum 4 yillik beraberlikten sonra evlendik..o 4 yilda yaklasik 10 kilo alip 64 kilo oldum sagolsun esimin ailesinin ilgisizligi yuzunden sinirie vurup 64 kilo ile prova edilen gelinligimi 68 kilo ile giydim ve gelinligin asla tadilat durumu olamzdi hazir gelinlikti 3 ay yurt disindan gelmesini beklemistim farkinda olmadigimdan dugunden 2 gun once teslim almistik ve yapicak hicbisey yoktu neyseki sıka bıka oldu sanirim 4 kiloyu yerlesik bi sekilde almistim:) tabii sonra esiminde aldigim kilolarfan hoslanmadigini anladim ki bu hic zor degildi sonra benim kadar onunda kilo aldigini ve degistigini gorunce bunu ona hissettirdim ve kendimi kotu hissetmektnse evet kilo aldim ama hala guzelim sloganiyla bunu dert ettigimi ona hic belli etmedim..Kendi annem beni aldigim kilolar icin aglatirken seker hastasi oldugumu uzulmesin diye ona hic soylemedigimi anlattim oda agladi..Bebek tedavisi gorurken göbegime vurdugum her ignenin bana odem olacagini kimse bilmiyordu o yuzden cevremden hic rahatsiz olmadim..gel gelelim adam beni tanidigindan bu yana 25 kilo almisim oda 15 kilo almis..Bugunde sadece ve sadece kendim icin zayiflamak istiyorum ve elbette esime daha guzel ve alimli gorunmek icin..Bunda inkar edicek hicbirsey yok.. oyuzden kimseye belli etmeden deli gibi kilo vermek istiyorum hissiyati yaratmadan sessizce azimle devam et seni cok iyi anliorum bende uzuldugunde cikolata ve cipsle teselli olan bi tipim..Demolize olma kendi kendini toparlamayi ogren..Bu hafta heoimizi icin bol -li bi hafta olsunda hepimiz bir oh cekelim...
selam adacım seni görmek ne guzel. tüm sorunları yoluna koydunsa 3 hafta deneme süren var. sonrası oylamayla listeye alırım okeyMerhaba kaptanim ve arkadaşlar
uzun bi tatilden sonra geçen hafta evime donebildim.planladigimizdan uzun sürdü tatil.. bir hafta boyunca ev temizliği ve bayram telaşı derken ancak bugün gelebildim araniza.
tatilde maalesef kilo alarak döndüm... yine aynaya bakmak istemiyorum.ama cok şükür tatilde ayagima tedavi uyguladik odem oluşmus artik spor yapabileceğim ...
araniza tekrar dönmek istiyorum.
şükür be kuzum çok özledik buralarıHosgeldinnnRengarenkNesli :) özledik seni sukur kavuşturana
Bugunki kilom 73.8 hic ekmek yemedim tatil boyunca cok dikkat ettim artiyla donmeyeyim diye ikramlardan birer çatal aldım gazlı içecek şekerli içecek hiç tuketmedim aynen yola devam ...bende kizimi okula hazırlıyorum öglenci o...temizlik vaar camasır var baya bir iş beni bekliyor
listenin altına ekleyin güncel kilolarıbenimde 78.4
offf yelizimmmmm hasar buyuk yine başa döndun. bu hafta tum artıları kovuyorsun bak ona göre yoksa 2 hafta izne ayırıcam seni mecburenngunaydin kizlar
bu cee diyip kaciyorum bugun okullar acildi malum kosturma var bizde bide esim evde bi haftalik izinde yarinda bidigin hastane isleri var bobreklerinden film cekilecek ugrayabilirsem ugrarim olmazsa yarin aksam gorusuruz bende artidayim malesef
guncel kilom 89
selam iremcim sende durum ne kaç kilosunHerkese merhaba
Kaptanım , hoşbulduk vallaha korkumdan tartıya bile çıkmadımamin canım işallah başarılı yıl olur
mınıge başarılar
hoşgeldin tatlım. artın bişi değil 2 gune hallolur cumaya eksi bile olursun
selam adacım seni görmek ne guzel. tüm sorunları yoluna koydunsa 3 hafta deneme süren var. sonrası oylamayla listeye alırım okey
eee neler yaptın kaç kilosun de bakalım. ayrıldığın kilo ve etap bilgisi burda
ada81 (72,1 / 0/0 /% 0) 424. Etap da ayrılmak zorunda kaldı
şükür be kuzum çok özledik buraları
bu hafta hepimiz toparlanıyor hizaya giriyoruz okey
listenin altına ekleyin güncel kiloları
offf yelizimmmmm hasar buyuk yine başa döndun. bu hafta tum artıları kovuyorsun bak ona göre yoksa 2 hafta izne ayırıcam seni mecburenn
selam iremcim sende durum ne kaç kilosun
@kitap_asigi ruveydammm dugun nasıl geçti. evliler kervanına hoşgeldin. eee ne zaman gelip anlatacaksın neler yaptın de hele
nice15 tatlım nasılsın nerelerdesin
zekikadin senide göremedim bitanem nerelerdesin
denizmrv sende yoksun
Fairy Tale 123 senide göremedim
Canim iyiyim teşekkür ediyorum kilo aldım sorma halbuki sana 62 olacağım diye söz vermiştim Üzgünüm sözünü tutamadım@kitap_asigi ruveydammm dugun nasıl geçti. evliler kervanına hoşgeldin. eee ne zaman gelip anlatacaksın neler yaptın de hele
nice15 tatlım nasılsın nerelerdesin
zekikadin senide göremedim bitanem nerelerdesin
denizmrv sende yoksun
Fairy Tale 123 senide göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?