- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #120.461
Aynen oyle kaptanim valla iyi ki varlar ya Allah basimizdan eksik etmesiin
kaptanim valla bugun benim gece kaldi biraz aksamim ya yazicam simdi menumu
Ben de tam geldim menumu yazayim dedim kaptanim bugun acayip yogun gecti gunum ya ancak gelebildim
maşallah denizim menu süper nazarlık. bende yorgunum deniz yormuş vurup yatasım var çocuklara öğlenlik yemek koydum ocaga pişsin yan gel osman yapucam vallamenumu de yazayim
sabah
saat 8de beyaz peynir haslanmis yumurta yaninda domates salatalik ve badem yedim
oglen
saat 2de karisik omlet yedim (aslinda yemegim vardi yanimda ama disari gitmem gerekti oyle olunca en uygunu omlet geldi valla)
aksam
saat 8de (eve ancak gelebildim) 4 kasik kadar kabak yaninda yogurt ve biraz salata yedim
su 1.5 litre
spor 45 dk yuruyus
bugun okulda cok yogun bi gun gecirdim ya sabahtan sunumum vardi sonra 3 tane toplantiya girdim topluluk toplantilarina oyle olunca cok yoruldum ya eve de gec geldim valla kafayi vurup uyuyacak gibiyim su an
Saol canım yarın bol bol yazcam merak etmeyin. Tüm gün evdeyim yarınGeçmiş olsun canım merak ettik seni.tahmin etmiştim bebektir diye.
aaaa banum çok geçmiş olsun, sen reflünün çaresiz olmadığını tamamen beslenme sorunu kaynaklı olduğunu biliyorsun eminim düzelir kuzun tatlımm. bu arada kızıznada tembihle su içme saatlerine çok dikakket etsin bu konuyuda bildiğini sanıyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Bu akşam kızımın Endoskopisini çektirmeye gittik ve şükür sadece Reflü çıktı
Tabi o odadan çıkana kadar bir de benim halimi düşününBiz narkozla yapılacak sanıyorduk ama yaşı ufak diye sadece hafif bir anestezi yapacağım dedi ve o an büyük kuşum başladı zangır zangır titremeye ve ağlamaya
Bende sulu göz onla beraber tabi
Alt tarafı 10 dakika sürdü ama bir ara odadan öğürtü sesleri gelince benim sinirler iyice boşaldı ve bende titredim durdum onu görene kadarŞükür sonrasında hiç ağrısı sızı hissetmedi ve çabuk kendine geldi
Reflü haricinde mide kapakçığında gevşeme varmış hatta doktor Ameliyat diyebilir devamlı gittiğiniz doktor ama sakın yaptırmayın gereksiz dedi şükür ( adam zaten operatör doktormuş ve boşuna evladını riske atma dedi)
Beslenme ve ilaç tedavisiyle geçer hiç kafanıza takmayın dedi
İnanılmaz rahatladım tabiki
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....Aminnnn
SAğ olasın canımİnşallah çok daha zayıf hallerimide sizlere göstermeyi nasip eder Rabbim
Başınız sağ olsun canımRabbim mekanını cennet etsin sizlerede sabırlar versin
Çok geçmiş olsun canıminşallah çabucak atlatırsın bol bol limonlu su iç ve mandalina tarzı meyveler tüket bende geçenlerde ikisi üst üste oldum şükür 3 günde toparladım kendimi
Kuzuyada bulaşmaz inşallahyinede fazla öpmemeye çalış
İyi akşamlar sanada canım
Şükür çok daha iyiyim şu andaBakalım yarın sabah bol eksili bir rakam görüp dahada iyi olacağımı düşünüyorum
maşallah denizim menu süper nazarlık. bende yorgunum deniz yormuş vurup yatasım var çocuklara öğlenlik yemek koydum ocaga pişsin yan gel osman yapucam valla
Bence güzelHerkes yazmış bende yazim
Öğlen 1 kaşık yayla çorbası
5 yemek kaşığı sebze yemeği etli
Boooolll salata
5 gibi 1 kupa karışık bitki çayı içtim 1 2 tadımlık irmik helvası
Akşamda inşaAllah 1 kepçe yayla çorbası
4 yemek kaşığı etli yeşil fasulye
Salata 1 bardak şalgam
Şimdi arkadaşlar doğru mu yapıyorum yanlış mı bana yardımcı olun
Tatlım sağolasın şimdi iyiyimCanim benim tekrar gecmis olsun ilaçlarını düzenli al biran önce iyleş
Çok güzel menu canım bayaa hafif gecirmissin günü tam persembeye yakışır şekildeMenüm
Sabah
2 yumurtalı peynirli omlet
Çay
Öğle
1
Mercimek Çorbası
Arada ayran
Akşam
1 kase yoğurt
Tavuk çorbası
Arada kahve
Misafir vardı ama sen yine bozmamissin hiç TebriklerKızlar misafirler vardı bugün hemen yazıyorum
Sabah: menemen, bir dilim kepek ekmeği
Öğlen: bir dilim börek
Ara: nescafe
Akşam: omlet, 2 dilim peynir, 2 dilim ekmek
Ara: 2 tane incir ( ufak boy)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?