Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam canım az yemissin zaten afiyet olsun

Hayir olsun canim.bende ruyamda gectigimiz yolda bombalar patliyo gordum cok korktum.insanlsr arabamiza dogru kosuyodu.Allah hepimizi ve diger ulkelerdeki Musluman kardeslerimizi korusun muhafaza etsin

14, Takim 435.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.ikbalsevde[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.denizkızı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.irem093 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]10.harikakanat [/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]11.cicisko [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]12.sevtal87 [/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]13.afrasyab[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

bu arada dün eşim pizza aldı. ben de küstüm yemedim pizzayı çok ısrar etti yemiycem senin aldığın pizzayı dedim. bana demez mi zaten 10 pizza yemiş gibi bir halin var ayrıca ben küsüm barışmak için ne diye pizza alırsın. geçen canım çekmişti o gelmiş aklına. hayır normal zamanda anlarım da küsken bi hediye al ay nasıl sinir oldum. iki dilim ayırdı ben yiyeyim diye. ama ben o laftan sonra yemedim. bi zayıflıyayım da göstericem ona gününü

Ay hem sen küstün diye pizza aliyo hemde yemeyince zaten 10 pizza yemiş gibisin diyoçok iyi yapmışsın yemedigine zayifla ve salin eşinin önünde görsün bakalim

Son listeleri alintilamaya dikkat ediyorsunuz demi kizlar ilk gördüğünüz listeyi alinti yapmayin oldu mu

yanlış anlama eşinè değil dediklerim ama sinir oluyorum böyle erkeklere kendileri bizim yerimiz de yaparlar acaba çocuk doğuran biz hormonlar alt üst oluyor ev çocuk ii derken yinede kendimize bakıyoruz çok şükür elhamdülillah. Sen hiç moralini bozma bu sözlerini yedirtirsin ona bigün eminim

bende de suç var ikinci çocuktan sonra çok saldım kendimi. dışarıda nasıl da alımlı bakımlı kızlar var. e adam da bunları gördükten sonra eve geliyor. pijama tişört makyajsız saç tepeden toplanmış göbek bi yandan yağlar bi yandan pörtlemiş çocuklara bağırıp çağıran bir kadın. bu yüzden acil toparlanmam lazım. kendimi yerden yere vurdum ama minyonum ve fiziğim göbek dışında iyidir. haksızlık etmiyim o kadar da kendime

Bende sana katiliyorum canim.eslerimiz bazen kirici konussada disardan gelip herzaman bakimsiz ve bezmis bir kadin gormek hoslarina gitmiyodur.ben pek cevremde uzaklasip disarlarda gezmeyi sevmiyorum.biraz cikip geldikten sonra Aman Allahim bu disardakileri gorupte hem cok uzuluyorum bu kadar aciklik oldugu icin hemde esim eve gelince beni nasil beyensin diye dusunuyorum.Insaallah bizde toparlaniriz yakinda.kilo onemli tabii ama insan kiloluykende bakimli olsa daha iyi olur tabii

oyle dusunmeyin arkadaslar yanlista konusmak istemem ama benim.esim daha bi kere bana oyle bisey dememistir uzulecegimi bilir kaldi ki senin kilon o kadar cok degil ben o kiloda olsam esim zafiyet gecireceksin der kesin kendine haksizlik etme lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…