Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlarrrr dün o kadar çok yedim ki önce kayınpederime gittik ırada yedim ve daha kötüsü tansiyonum düştü ve hafif bi baygınlık geçirdim. Akşam anneme gittik tabi gündüz öyle fenalaşınca aşkam da ne bulduysam yedim. Bugün güzel az kalorili başladım güne ama dün korkuttu beni

Geçmiş olsun canım.benimde öyle olunca hemen ayran içiyorum hazır olanlardan

Protein günü ornek menü
Sabah
Peynir
Haşlanmış yumurta(Kıymalı yumurta)
Süt veya şekersiz sütlü kahve
Öğle
Tavuk ızgara (az yağda kavurma)
Ayran

Aksam
Şehriyesiz unsuz et veya tavuk çorbası
Veya et kavurma et izgara tavuk balık ne isterseniz
Yanina yoğurt veya ayran

Kisaca et tavuk balik süt yoğurt peynir yumurta kiyma vb gibi gidalar tüketin

Cuma 58dim
Bugun 59.3
Protein günü olarak bi ornek liste verir misiniz
Hedefe bu kadar az kalmişken hemde hadi canim sık dişini kilo vermeyle bitmiyor bak ben 20 kilo verdim ama 1 senedir hala nerdeyse diyet modundayim kiloyu bi şekilde veriyoruz ama koruyamazsak hepsi boşa gider sıkıca saril bu hafta az gitsin ama kalici olsun önemli olan bu

Geçmiş olsun canim dikkat et kendine :)

Menü listeleri neden dolmuyor kizlarözellikle cumartesi pazar çoğu kişi doldurmamış menüsünü paylaşan listeyi doldursun

Yok gitmediiiii:*((

Yok gitmediiiii:*((
Aaa ama üzülerek baş edemezsin kilolarla irem hadi toparlan bakalim güzel bi haftaya başladıkhadii hadii bugün kilo aldığın için sende protein günü yapiyosun spor yapiyosuuunnbooll su iciyoosuuunnyeşil çayını demleyip keyif yapiyoosuuunen önemlisi pozitif düşünüp kendini seviyosun kendine vakit ayiriyorsuunn hadi fıstık

Canım çok geçmiş olsun Aman dikkat et kendine inşallah bir daha yaşamazsın aynı durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…