- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #120.921
Teş.ederim canımSevtal87 ben ekledim canim.bazen bendede ifadeler cikmiyo
Geçmiş olsun canım.benimde öyle olunca hemen ayran içiyorum hazır olanlardanKızlarrrr dün o kadar çok yedim ki önce kayınpederime gittik ırada yedim ve daha kötüsü tansiyonum düştü ve hafif bi baygınlık geçirdim. Akşam anneme gittik tabi gündüz öyle fenalaşınca aşkam da ne bulduysam yedim. Bugün güzel az kalorili başladım güne ama dün korkuttu beni
Valla canım banada lazım öyle bi liste paylaşan olursa güzel olurCuma 58dim
Bugun 59.3
Protein günü olarak bi ornek liste verir misiniz
Hedefe bu kadar az kalmişken hemdeCuma 58dim
Bugun 59.3
Protein günü olarak bi ornek liste verir misiniz
Hadi bakalim kilo verilmeye başlanmış güzel bi rakam görürsün cumaya inşallah canimBende kilo bildirimi yapayım.
Cuma ... 73.4
Bugün ....73.1
Geçmiş olsun canim dikkat et kendine :)Kızlarrrr dün o kadar çok yedim ki önce kayınpederime gittik ırada yedim ve daha kötüsü tansiyonum düştü ve hafif bi baygınlık geçirdim. Akşam anneme gittik tabi gündüz öyle fenalaşınca aşkam da ne bulduysam yedim. Bugün güzel az kalorili başladım güne ama dün korkuttu beni
Kilo bildirim
Cuma 75.4
P.tesi 75.3
:))
Oo süper şimdi bebişi uyutup egzersizlerime başlıcam hemen.Hadi bakalim kilo verilmeye başlanmış güzel bi rakam görürsün cumaya inşallah canimlistedesin unutma
Yok gitmediiiii:*((Evet canim bayaa bi dolu dolu kahvaltı yapılmış ama akşam dengelemissin afiyet olsun
Doğum günün kutlu olsun fıstıknice mutlu yıllara
Harikaacim geçen gün çok abarttigin için 7 gün akşamları karbonhidrat yok demiştim cezalar uygulanmicaksa hiç vermeyim
Çookk güzel menun ve sporlarin canimm
Güzel bi menü iremcim inşallah bugün gitmiş olur artin
2 menü de güzel canim afiyet olsun
Inşallah boooll eksi olur banumçok hafif atlatmişsin günü
Az da olsa kizartma ve kurabiye yemesen daha iyiydi canim onun dışında güzel
Menunde sporunda güzel yelizcim afiyet olsun
Aslinda atıştırmalıklarinda sorun yok ama işte sabah da olsa yemeğe o kadar yükleme canim sonra dayanamıyor insan açlığa bütün öğünler dengeli olmali
Neden canim
yeme cezasi aldığın halde hem akşam karbonhidrat hem gofret
Kilo almama canım sıkkınhayırdır canım neyin var
Aaa ama üzülerek baş edemezsin kilolarla irem hadi toparlan bakalim güzel bi haftaya başladıkYok gitmediiiii:*((
Kızlarrrr dün o kadar çok yedim ki önce kayınpederime gittik ırada yedim ve daha kötüsü tansiyonum düştü ve hafif bi baygınlık geçirdim. Akşam anneme gittik tabi gündüz öyle fenalaşınca aşkam da ne bulduysam yedim. Bugün güzel az kalorili başladım güne ama dün korkuttu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?