- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #120.941
Sağol canım inşallah.Canım çok geçmiş olsunAman dikkat et kendine inşallah bir daha yaşamazsın aynı durumu
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canim dikkat et kendine :)
Ben de içtim canım sağol ilgin içinGeçmiş olsun canım.benimde öyle olunca hemen ayran içiyorum hazır olanlardan
Kızlarrrr dün o kadar çok yedim ki önce kayınpederime gittik ırada yedim ve daha kötüsü tansiyonum düştü ve hafif bi baygınlık geçirdim. Akşam anneme gittik tabi gündüz öyle fenalaşınca aşkam da ne bulduysam yedim. Bugün güzel az kalorili başladım güne ama dün korkuttu beni
Cnm. Tansiyon olduguna eminmisin varmi tansiyon sorunu. Yemek yedikten sonra el ayak bosalmasi halsizlik hipoglisemi baslangixida olabilir. Bi ara saglik ocaginda ozellikle aclik insuline baktir. Ama glikoz değil karistiriyor doktorlan insuline baktir bakalimKızlarrrr dün o kadar çok yedim ki önce kayınpederime gittik ırada yedim ve daha kötüsü tansiyonum düştü ve hafif bi baygınlık geçirdim. Akşam anneme gittik tabi gündüz öyle fenalaşınca aşkam da ne bulduysam yedim. Bugün güzel az kalorili başladım güne ama dün korkuttu beni
merhaba kizlarrr
Cuma kilom 74.9
p.tesi 74.2
Masallah cnm azmin daim olsun hadi az kaldi 69 aayyy inşALLAH mübarek Cuma'ya kadar 73 olurum hatta 72.9 falan ayyyy cok heycanliyimmmmm :)
Ablacım çok haklısın ama senden bişey rica etmek istiyorum ve de takım kaptanımız dan da bana çarşamba sabaha kadar mühlet verir misiniz biraz rahatlamam lazım. Bırakmayacağım ablacım söz ben burda seninle sizinle birlikte olmak Zayıflamak istiyorumCCaNim nice yaşla rin olsun sevdiklerinle
Iremcim artimisin kuzum noldu. Hadi hafta basindan toparla mnuleri listeye gireceksin unutma. Ve herkesi sasirtacaksin 69 olana kadar kacamak yapma bitanem hedefin olsun
Ben çarşambadan itibaren yapsam olur mu gidicek o kilolar söz bi de ben akşam yemeklerini yemesem nasıl olur ?? Bi de mesela sürekli aynı yemekleri yemek veya mesela peynir diyelim sabah peynir öğle peynir falan yemek kilo aldırır mı ?Aaa ama üzülerek baş edemezsin kilolarla irem hadi toparlan bakalim güzel bi haftaya başladıkhadii hadii bugün kilo aldığın için sende protein günü yapiyosun spor yapiyosuuunn booll su iciyoosuuunn yeşil çayını demleyip keyif yapiyoosuuun en önemlisi pozitif düşünüp kendini seviyosun kendine vakit ayiriyorsuunn hadi fıstık
Çok sevindim senin adına ne güzelayyy inşALLAH mübarek Cuma'ya kadar 73 olurum hatta 72.9 falan ayyyy cok heycanliyimmmmm :)
Merhaba canlar küçük kızım hastalandı sürekli ağlıyor sallanmak istiyor bugün belki giremeyebilirim
Aynen kaptanim hastalik falan derken nerdeyse 3 gün kacamak yaptim.Hedefe bu kadar az kalmişken hemdehadi canim sık dişini kilo vermeyle bitmiyor bak ben 20 kilo verdim ama 1 senedir hala nerdeyse diyet modundayim kiloyu bi şekilde veriyoruz ama koruyamazsak hepsi boşa gider sıkıca saril bu hafta az gitsin ama kalici olsun önemli olan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?