- 25 Ağustos 2014
- 893
- 917
- 128
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #120.901
64.6 66Günaydın fıstıklaaarrumarım güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir yeni bir haftaya girdik güzel kilolar gider inşallah Herkeseee hayırlı sabahlar
Veee herkes sabah tartilip önce cuma kilosunu yanina da bugünkü kilosunu yazsin bakalimm
Evet canim bayaa bi dolu dolu kahvaltı yapılmış ama akşam dengelemissin afiyet olsunHerkese gunaydinnnn
sabah kacamkli bi kahvaltim oldu malum pazar sabahı:)
Menumu yazip gunu kacamksiz bitiricem böyke olunca gercektn uyuyorum ve kacamak filanda olmuyor tavsiye ederim..
Saat 13.30 kahvalti:1 domates dereotu ve birkac parca kirmizi biberli salata yagsiz
birkac dilim kasar peyniri,bir tutam çecil peyniri,2 haslanmis yunurta,patatesli yumurta ve kahvaltinin kralicesi ucgen dilim erikli kek(dunden kalan payimdi)
sekersiz cay
aksama dogru saat 17-18 arasi corba icip gunu bitiricem ALLAH'ın izniyle aksam yemek yememek cok farkediyor diye dusunuyorum..
Doğum günün kutlu olsun fıstıkKızlar dünkü menü
Sabah yok
Öğle kısır ve sütlü tatlı
Aksam 1 dilim pasta doğum günümdu o yüzden yedim
Spor yapamadım malum kutlama yaptık
Harikaacim geçen gün çok abarttigin için 7 gün akşamları karbonhidrat yok demiştim cezalar uygulanmicaksa hiç vermeyimHerkese hayirli aksamlar.bugun temizlik gunum oldu.cocuklar babanelerine gitti bende bos kalinca camlari sildim dolaplarda kislik yazlik ayiklamasi yaptim.birazdan namaz kilip kendime aferin nescafesi yapicam.
Yalniz olunca iftar olarak canimin istedigini yaptim
Menum
Bir tabak tarhana corbasi
Bir kase kisir
Yarim yufkadan peynirli gozleme
Ara nescafe
Bugunluk bukadarla kalir Insaallah
Çookk güzel menun ve sporlarin canimmHerkese merhaba menümü yazayım hemen.
Saat ..12.00 patatesli yumurta salatası 1 bardak 3 şekerli çay
Saat.....14.30 40bdk eliptik+200 twester+150 mekik
Saat...15.00 gibi sütlü nescafe
Saat....16.45....1 lokmalık bahçe dolma biberi 1 tane +yarım patlıcan dolması kıymalı
Saat...19.35....yeşil çay ve mısır püskülü çayımı içiyorum eşim gelincede egzersizlerin aynını yapcam inş.
Kızlar ben menü tablosunu işaretleyemiyorum siz yaparmısınız lütfen
Güzel bi menü iremcim inşallah bugün gitmiş olur artinSabah
1 elma
Öğle
Minik iskender
Akşam
2 tane pirzola
Fıstık
Bugün akşam eve aç gelip tartıldım da +300 deyim şimdilik
2 menü de güzel canim afiyet olsunKizlarrr cumleten iyi aksamlar. Ugrayamadim bugun misafirleri agirladim cardakda mangal yaptik havuza girdik derken simdi gittiler bi oturdum ugrayim dedim. Menude yazamadimdi hemen yazayim
C.tesi mnu
Sabah menemen zeytin peynir findik
Ogle oglanin satranc turnuvasinda 1 elma 1 cibik galete 1 avuc kabuklu findik yedim
Sonra cikista oglumla denize gittik orda yine armut 3 mini eticin atistirdim
Aksam taze fasulye kavurmasi yarim iskefe bol salata
Spor 30dk yuzme
Pazar menu
Sabah 9.30 da sebzeli omlet. Zeytin. Findik. Salata. Yarim dilim ekmek le recel
Ogle 1 ayran
Aksam kofte ve kanat mangal bol salata ve patlican kozu salatasi
Spor yuzme 30dk
Inşallah boooll eksi olur banumHemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
ASlında protein günümdü ama hatır için çiğ tavuk yenir misali bende yoğun istek üzerine çok çok az dışına çıkmak zorunda kaldımyinede dengelediğimi düşünüyorum
Sabah evden çıkmadan 2 adet mandalina yedim ( 07:00de )
Kahvaltı faslı 11de başladı ;
4 adet yeşil zeytin
1 yumurta
1 ufak parça peynir
2 adet sarma ( zeytinyağlı, çeşit olsun diye yapmış )
3 kaşık patates salatası
Maalesef domates salatalık yoktu sofrada bende çok ısrar edince hadi hiç ses etmeden yiyeyim dedim
Saat 15:30 gibi şekersiz Türk kahvesi
Saat 17:00 gibide eve geldiğimiz için dengelensin diye 1 ufak kase cacık yedim sadeceo saatte evdekilere başka şeyler hazırladım ama kahvaltıda dışına çıktığım için vicdanım rahat etmediği için ben cacıkla yetindim tabi şu an açım olsun güzellik ve en önemlisi sağlık için herşeye katlanmak artık bende alışkanlık haline geldi
Biraz evvelde şekersiz bir Nescafe içtim kapanış olarak
İnşallah bol bol eksi olarak karşılık görürüm yarın sabah
Az da olsa kizartma ve kurabiye yemesen daha iyiydi canim onun dışında güzelİyi akşamlar kizlarr
Yürüyüşe çıktım
Komsumu bekliyorum kapı önünde o gelmeden hemencik yazayım
Sabah 2 haşlanmış yumurta
1 bardak kayısı suyu
Yeşil çay
Oglen
1 dilim gözleme
1 minik elma
Aksam
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yogurt
Biraz patlican yemeği birazçık karışık kızartma
Yarım dilim ekmek
Simdi ( bir kurabiye) neslihan kaptan duymasn
Menunde sporunda güzel yelizcim afiyet olsuniyi aksamlarkizlar
bugynku menum
sabah biraz patates kizartmasi peynir
aralarda 10 badem 1 barsakbayran bir fincan yesil cay 1 sise soda
aksam kuru fasulye 3 kofte salata ayran
spor 1 saat.yuruyus 25 dk evde leslie hareketleri
su 1 litre
Aslinda atıştırmalıklarinda sorun yok ama işte sabah da olsa yemeğe o kadar yükleme canim sonra dayanamıyor insan açlığa bütün öğünler dengeli olmalimmmmmmmm
benim menum az biraz degistiii
gec kahvalti ogle ywmegi yok aksam corba felanda yapmadm o yuzden 1 mandalina ve 1 muz yedim 1 saat aralikla aksamda 4-5 kaju yedim
Neden canimÇok canım sıkkın çooook. ......
Herkese hayirli sabahlarrr.dun aksam yaptigim kacamagi yaziyim diye erkenden geldim.esim cocuklarla gelirken tatli biseyler alirken banada sevdigim ulker gofretten almis.malesefki dayanamayip yedim.
Sahurum kepek ekmek tost
Zeytin
Nescafe
Bir kase uzum
hayırdır canım neyin varÇok canım sıkkın çooook. ......
CCaNim nice yaşla rin olsun sevdiklerinleKızlar dünkü menü
Sabah yok
Öğle kısır ve sütlü tatlı
Aksam 1 dilim pasta doğum günümdu o yüzden yedim
Spor yapamadım malum kutlama yaptık
Iremcim artimisin kuzum noldu. Hadi hafta basindan toparla mnuleri listeye gireceksin unutma. Ve herkesi sasirtacaksin 69 olana kadar kacamak yapma bitanem hedefin olsunÇok canım sıkkın çooook. ......
Su kaybetmen8n sana faydasi yok tatlim. En saglikli tarti sabah acken. Hem soor yaparsanda sisersin moralin bozulur durduk yere. Sabah aksam tartisinda 1kg fark3diyor asa yukariBen bildirimimi aksama dogru yapiyim biraz daha su kaybederim belki
Canim ooruclu oldugumdan oyle yazdim.iftara yakin tartilirim ofa sudan gider diyeSu kaybetmen8n sana faydasi yok tatlim. En saglikli tarti sabah acken. Hem soor yaparsanda sisersin moralin bozulur durduk yere. Sabah aksam tartisinda 1kg fark3diyor asa yukari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?