- 21 Kasım 2007
- 404
- 9
- 96
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.941
olabilir spor harika birsey de biz yapmiyoruz hicbirimiz yapmiyoruz takim icinde sedacim yapardi bizide gaza getirirdi ama oda yok soyle gaz verecek kociside ikna edemiyom inadi tuttu adamin almiyor bana kosu bandini
ayy ne diyecem size
artik dort gunden beri adamin basini sisirdim kosu bandi diye dun donmu ana dilencimi oldun basima cekil git be dedi bende aldim mendili actim onume
allah rizasi icin bir kosu banti allah sevdigine kovustursun allah mutlulugunu bozmasin demeye
adam en sonunda ay kafayi yedi benim kari dedi gitti
ay ne yapsam ne etsem yok diyor ucuncuyu yap alacam sana ozaman diyor
bendede ucuncuyu yapacak goz yok tabii oyuzden susuyorum ama kararliyim daha cok siisrecem basini kaydirigubbakcemile3
dogru diyon canim benim benimkide ayni oyle olan erkeklerden maasallahi var yani ilgisizlik konusundakaydirigubbakcemile3 bu erkeklerin de bebe merakini anlamis degilim yani gerci onlara gore hava hos sabah doguruyorsun erkekler evden bi cikiyo aaa birde bakmislar eve donduklerinde bebek yurumus iste bu kadar basit onlar icin bebek olmasi bende erkek olsam futbol takimi kurardim soyle boy boy :roflol: nesli kosu bantina gelince yenisini alma bak internete iki el sitelerine bulursun bence
ayy gercekmi tamam ozaman ben hemen dogurayim kosu bentim geleceksekaptan sne 3 bebegi dogur bak takim olarak sana kosu banti alacaz bebek gormeye gelince veririz:roflol:
eferim sana kiz cizelgende super olmuskızlar hedefi aşağı çektim 5 kg :jeyyar: iyi etmiş miyim??
bu arada çizelgemi de tekrar değiştirdim nasıl olmuş :jeyyar:
kiz yok bende oyleyim iste zaten hep sorumlusu su kilolarin cocuklar diyecem ama olmiyacak neyse bosverin yok daha yapmiyom size yegen sonra allah nasip ederse beni gebelik bolumunde ziyaret edersinizay hakkaten kız valla boşver sen bak adama yalvarmayı dogur da getirelim koşu bandını..kaydirigubbakcemile3
tabi ozaman fırsat bulabilirmisin kullanmaya bilmem
kaydirigubbakcemile3
ben ilk doguman sonra 1 yıl yüzümü yıkamaya fırsat bulamamıştım..
2 .doguman 2 yıl sonra aynaya baktıgımda 120 kiloluk bi dev vardı karşımdakaydirigubbakcemile3
canim spor konusunda ben uygulama getirecem pazartesi gunu hafta sonu olmaz kocuis evde oyuzden pazartesi oturup konusur sporu zorunlu kilarizgünaydın kızlar herkes spor konusunda kararlı görünüyorkaydirigubbakcemile2 bende dün bögürtlen yedim mahfetti beni midem çok fena bişey yemeye korkuyorum buğünde seyrüsefer halinde olacağım aksama belki yazamam tekirdağa dedeciğime gideceğim bahçeden bol bol salatalık domates yerim artık diyeti bozmadan hepinizi öpüyorum
aman neslihan ne üçüncüsü ben daha bi tane yapmaya korkuyorum sonra nasıl gidecek o kilolar :CüvCüv:
[ı]dogru diyon canim benim benimkide ayni oyle olan erkeklerden maasallahi var yani ilgisizlik konusunda
ikinci elede baktim guzelimde ya bisiklet var kosu banti yok bende oyle dusundum ikinci el diye ama bulamadim [/ı]
[ı]ayy gercekmi tamam ozaman ben hemen dogurayim kosu bentim gelecekse[/ı]
[ı]eferim sana kiz cizelgende super olmus[/ı]
[ı]kiz yok bende oyleyim iste zaten hep sorumlusu su kilolarin cocuklar diyecem ama olmiyacak neyse bosverin yok daha yapmiyom size yegen sonra allah nasip ederse beni gebelik bolumunde ziyaret edersiniz [/ı]
[ı]canim spor konusunda ben uygulama getirecem pazartesi gunu hafta sonu olmaz kocuis evde oyuzden pazartesi oturup konusur sporu zorunlu kilariz [/ı]
[ı]kiz sen yapmaddiysan daha yapma bencede
benim arkadasim var iki sene oldu yapmadi simdi cocuklar uyudugu zaman ariyom ya cocuk yapsanakizim ne duruyon hala diyom gaza getiriyom sonra cocuklar kalktiginda tekrar arayip yok anam yok sakin cocuk mocuk yapip hayatini mahfetme diyom
oda sasirdi garibim benim yuzumden iki sendir cocuk yapmaya korkuyor :jeyyar:[/ı]
NESLİHANCIM ŞU ÇİZELGEN AKLIMA ÇİLEKLİ PASTA GETİRİYOR VALLA YİCEM SEBEBİM SEN OLACAKSIN KAPTANşakkıdı
çizelgen çok güzel tam yazlık..
ohhhhhhhhhh
yarın salataya bol bol da koy o limonlardan hem enerji verir..
hem yag yakarsın kızopuyorumnanaktan
bu arada söylemeyi unuttum 79.4 olmuşum :dance:
aslı nasılsın güzelim neyin varsenin son zamanlarda güzelim pek bi durgun görüyorum seni eskisi kadar sıkta gelmiyorsun
kiz sinirlendirecen beni haberin olsun ha sen nerdesin allah askina cik su depresyonmudur nedir iste neydeysen kendine gel toparlan kuzu bak gunler geciyor haberin olsunben geldim nasılsınız bakalım ben eh işte kendimi toplamam lazım dur bakalım ne zaman olacak :uhm:
slm kızlar bu gün klasik yarım simit peynir kahvaltısı ve form çaydan başka bişi yemedim
daha acıkmadımda acıkınca geri kalan yarılarını yiyeceğim akşam allah kerim
domination senden naber şeker
senin adın ne güzelim bu arada
ben geldim nasılsınız bakalım ben eh işte kendimi toplamam lazım dur bakalım ne zaman olacak :uhm:
kiz sinirlendirecen beni haberin olsun ha sen nerdesin allah askina cik su depresyonmudur nedir iste neydeysen kendine gel toparlan kuzu bak gunler geciyor haberin olsun
slm kiz aferim sana valla ben yine hafta sonu kacamagini yaptim aksamda gezmeye gidiyom hayirlisi valla
ben geldim nasılsınız bakalım ben eh işte kendimi toplamam lazım dur bakalım ne zaman olacak :uhm:
bu arada söylemeyi unuttum 79.4 olmuşum :dance:
slm kızlar bu gün klasik yarım simit peynir kahvaltısı ve form çaydan başka bişi yemedim
daha acıkmadımda acıkınca geri kalan yarılarını yiyeceğim akşam allah kerim
domination senden naber şeker
senin adın ne güzelim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?