- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.301
kız allah iyiliğini versin sen çıtır olda biz sonradanda çıtır olsakta olur ama şişko kalmıycamız kesin şekerlülülülülülülülülülülülüdelikafadulden
hadi şeker bu hafta fark atalım artık ben detoksu yapamadım ama dikkat ediyorum bu haftada gidecek biraz haftayada detoksla daha fazla gidecek inşallah yanlız şu regl işi bozmuş biraz ya daha cumaya var şişliğin iner herhalde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
naber kızlar bu gün anca denkgeldik ya ben aslıyıda özledim artık nezaman gelecekki bu cadı
kız cuma akşamı geleceksinde kilonu nasıl bildiricen unuttun herhalde
emoş bide bu diyet böyle arkası arkasıya yapılmıyo galiba şeker ben topiklerine bakmıştım ayda iki kere yapabilirsin belki ama arada birhafta ara versen daha doğru olmazmı sence dumur etçen kız metabolizmanı
aman be ne meraklısınız mezun olmaya ne güzel geçinip gidiyoruz şurda yavaş yavaş verelim kızım kiloları ben bur dan mezun olursan kesin kısa zamanda geri alırım bu verdiklerimi burası benim kontrollü olmamı sağlıyo
yok anam yok bişi olmaz benim metabolizmama..
zaten 2 gündür çakşamları çok kaçırdım..
evvelsi gün akşam çeyrek tostun yarısını yedim..dün akşam da arkadaşta idik ..
valla kısır,yufka helva hep yedim..
yani ben aradaki molaları günlere paylaştırmış oldum herhalkaydirigubbakcemile3
:gitme:of şu kaçamaklar olmasa çoktan bitçekti bu işte napalım olmadanda olmuyo işte robotmuyuz biz
bu arada ben artık gidiyorum kızlar bu akşam kandilya biraz erken gidicem yarın görüşürüz artık
cuma günü söyle bana bak ayrıntılı bilgi gistiyorum haftasonu bende yapıcam kaydirigubbakcemile2verdim tabii..ama söyleyemem ki şeker..cumaya süprüüsss olacak..
aramızda duymaması gerkenler varda :dance:
hayırrr bizde zayıflıcazz Çok üzgünüm çoook :enbuyukkk: sositososito :dilcikar: :dilcikar:kk nın kilo vermeyle ilgili tüm topiklerinde ben varım şeker..
nedenmi gerçi senden uzak bir konu..
ama yinede söyliiiim ben..kilo vermeye şartlandım ve gidicek bu kilolar..
ben çıtır olucam siz şişko kalıcanız işteeeeeeeeeeeelaelaelaelaelaenaniknanik
amin ablacım :Saruboceq::gitme:
ALLAHIM TÜM DUALARIMIZ HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN
:Saruboceq:
ay allah aşkına bu hafta mezun olda kurtulalım sendenkaydirigubbakcemile3
mezun olsamda gelip yakana yapışırım naaabeeeer kurtulamican benden işteee:icecream:
iyi geceler arkadaslar hepinizin kandilini kutluyorum allahim daha nice mubaerk gecelerini gormek nasip etsin.... gecmis olsun dileklerinizin icin tsk inanin tum msj larinizi okudum kaptan bana kacak demislaelaelaelaelae kiz kaptan anca evde oluyom bebislerle bol bol geziyoz tatilde yaklasti hazirlik valizler derken nefes alacak zaman olmuyo opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?