- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.421
canimmmm sahimi tesekkur ederimmmmmmVaaaooovv mooonnn harikaa görünüyorrsuuuungayet de fitsin kiiiiizzz
tesekkur edeim canimm benimmGerçekten süpersin Canım maşallah
tesekkur ederim cnm ben pek oyle hissetmiyorum ama cok sevindimm iltifatlatiniz icinn..eminim sen daha iyi gorunuyosundr cnmGerçekten çok fit görünüyorsunMoonlii tatlım. Boy da uzun olunca kilo belli olmuyo hic
Vayy rakibem acaip fit görünüyorsunsuanda boyle gorunuyorum pantolonum 40 beden ama basenden tam belden bol geliyor..ki markasi twist younger bi marka oldugu icin kaliplari dardir..usttekide L beden ben salas sevdigim icin L aldim..
Hayırlı uğurlu olsun Can'ım dükkan ne üzerine? Allah bol kazançlar nasip etsin inşallahKızlar bugün çok sevinçliyim artık dükkanımı açmaya başlıyorum yarın temizlik yapıcaz eşimle sonrada gruplarımız geliyor Rus yok ama Malezyalı ve uzakdoğulu rabbim hayırlı bir kapı açtı sonunda artık salonda yürür koşar spor yaparım çok şükür paramı kazanıcam rabbim işsiz olan bütün insanlarımıza iş versin sıraSekerPancarii canım eşine versin biran önce insanın psikolojisi bozuluyor bundan sonra 5.30 kalkar 06.00 da kahvaltı 07.00 dükkanda olurum kızlar
Amin cümlemize Canım hediyelik eşya dükkanım var turistikHayırlı uğurlu olsun Can'ım dükkan ne üzerine? Allah bol kazançlar nasip etsin inşallah
Allah hayırlı uğurlu etsin canım bol bol kazançlarınız olsun inş...Amin cümlemize Canım hediyelik eşya dükkanım var turistik
Amin inşallah bu sene çok zor turizm bakalım hayırlısı artıkAllah hayırlı uğurlu etsin canım bol bol kazançlarınız olsun inş...
1.69 canmMoonlii canım boyun kaç senin ?
saol canimmmmMooncum çok güzelmiş fiziğin gayette fitsin.ayrıcada tebrikler canım.
Bana göre uzunsun maşallah bizde bardak kadar boy var1.69 canm
Amin cümlemize Canım hediyelik eşya dükkanım var turistik
Kuzum o msji ilk 5 dk da silmen lazimdi şimdi silinmez galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?