Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum lahana corbasini icebldgin icin tebrik ediyorum ben tovbe ettimmm daha icemem valla tadini hic begenmiyorum kuzuuuuu menun cok guzel balimm

Super rakibem alkislar sana gelsin

Cok guzel balimmm on numara beş yıldız

Cok guzel esmerim super menulerle ilerliyosunn

Cok guzel canimmm hele sporun super

valla aldiklarimi giyip aptal aotal aynanin karsisinda bakindim kendime heyy gidi neydin noldun die çok şükür bu azmi sabri veren RABBIM'e...
Bende yapıyorum onuu ayy monnn senin vücut ölçulerin ne bakalim benden ince msn ben yarin ölçüp yazicimm ama en son ölçtüğümde göğüs 88 bel 67 kalça 94 dü

Bende azda olsa biraz farkk ettimmm en azından cok siş hissetmiyorum buda mutluluk veriyor yarinki kilomu merak ediyorum kuzenimede kkdaki yarismalardan bahsettim INŞALLAH oda zayflamak istiyor artik hepimiz fitt olcaz belki bu yaza zayf olamadim ama eylule kadar zayf olurum diye düşünüyorum eylulde kurban bayramı tatilinde esimjn ailesinin yanına gidicez zayf gtmek istioyrum ya kizlar sizce eylulun 14ne yani 4 bucuk ayda sizce kac olurum?

afiyet olsun cnm...vanm bnde yapmistim bu lahana corbasini evet eykisi var ama sen tam olarak yapmamişsin sadece corba icilio kahvaltidan sonra geçici sonuclar canim

Canım kahvaltı edilmiyo diye biliyorum ben bugün sadece meyve çorbaydı tansiyonum düştü o yüzden yemek yedim yarın salata yicem çorbayla

Ayy her bir kilo bile gittiginde insan çok mutlu oluyorrr insallah bi daha hiccc almayizz eylule 15 kilo kadar verebilirsin kuzum güncel kilon ve hedef kilon neydi haftada ortalama 1 kilo versen superrr 500 gr da harika ne kadar gitse kar

Ayy her bir kilo bile gittiginde insan çok mutlu oluyorrr insallah bi daha hiccc almayizz eylule 15 kilo kadar verebilirsin kuzum güncel kilon ve hedef kilon neydi haftada ortalama 1 kilo versen superrr 500 gr da harika ne kadar gitse kar

En son cuma 77.9
65 olsam enazdan ama tabi 60 istiyorum kuzum
Aynen kuzum 1 kilo alicagimaza veriyoruz super kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…