- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.481
valla aldiklarimi giyip aptal aotal aynanin karsisinda bakindim kendime heyy gidi neydin noldun die çok şükür bu azmi sabri veren RABBIM'e...
Kuzum lahana corbasini icebldgin icin tebrik ediyorum ben tovbe ettimmm daha icemem valla tadini hic begenmiyorum kuzuuuuuSelam kızlar bugünkü menüm: sabah: kırmızı elma, 9 küçük çilek
öğle: 2 kase lahana çorbası, 6 kaşık cacık (bunu çorbaya dayanmak için yedim tadı berbat çorbanın)
akşam: tavuklu bulgur pilavı 1 porsiyon, 2 kaşık yoğurt
toplam: 628 kalori
50 dakika yürüyüş
Lahana çorbası kürü çok zormuş harbiden ya öğlen bu çorbadan içip akşam hafif yemek yicem yoksa dayanamıcam mideme ağrılar giriyor
Super rakibem alkislar sana gelsinSabah:haşl. yumurta,peynir,domates,zeytin,yulaflı krep,yeşillik
Ara:2 gün kurusu arası ceviz,az sütlü kahve
Öğle:kabak yemeği,3 kaşık kinoa kısırı,yoğurt,1 dlm tb ekmek
Ara:çilek,portakal,1 avuç kuruyemiş
Akşam:ızgara balık,roka
40 dk aerobik
Cok guzel balimmm on numara beş yıldızSabah
Iki haslanmus yumurta
Peynir
Yarim domates
Bir kucuk Salatalik
Uc tane zeytin
Iki dilim Fumee
10tane cilek
(Ev yapimi konserve taze fasulye
Onu sogan yumurta ile kavurdum )
Bir tabak fasulye
Bir kasee yogurtt
Yulafciklar
3lt su
Booooool temizlik oofof yoruldmmmmm :) yuruyuse gidicektm sahile ama en iyisi dnlenmekkk yarn gezerm :)
Cok guzel esmerim super menulerle ilerliyosunnKizlar bugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir yesillik ve 3 ceviz
Ara 1 bardak süt 3 incir
Öglen 4 kasik kıyma ve yesillik
Ara 1 sekersiz türk kahvesi 2 top dondurma
Aksam 2 kase corba ve salata
Su 1.5 (devami gelir umarim) spor 10 bin adim
Cok guzel canimmm hele sporun superKahvaltıM, 1 buçuk yumurta, zeytin, peynir, iki dilim salatalık, iki dilim domates, 1dilim ekmek, iki gün kurusu, birkaç fındık
Aksam;bir kase yoğurt, bir tabak pazı kavurma, 4 kaşık zeytinyağlı börülce
Acikirsama bir kase yoğurt yerim yada bir bardak süt içerim
Spor; 3 saat yürüdum
Jillian yapcam inşallah
Onu diskalifiye etmen lazim kuzum mazeretsiz 3 en fazla 5 gün takima uğramayan diskalifiye oluyor
Kurular kiskanç olurrrHahahaha kiskanckuru
Gecmis olsn cnm
ay biliyormmm
Ay nerden biliyisiiiinHahahaha kiskanckuru
Gecmis olsn cnm
ay biliyormmm
Olucak bebegim insallah Rabbimin izniyleCanm tabi sizde haklisiniz bebisleriniz var uğraşıyorsunz ben gibi değilsinz ki bende yanlızliktan hep burdaym
Keskee
Hemde persembe günüKızlar 1 haftadır ne güzel diyetteydim bugün misafirim vardı çok yoruldum diyet yemeğide yapamadım bugün biraz saldırdım çok acıkmıştım inş eksü görürüm yarın offf
canimmmm hosbuldum iyiim sen nasilsin tatlimmmMoonlii canım hoşgeldinn nasılsın rakibemm
19.5 kilo canimmmKuzum cok sordum ama kac kilo vermistim ya seni duydukca motive oluyorum kaptanim
MASALLAH canimmmm ya tabi aynalar simdi harika gözükür19.5 kilo canimmm
Bende yapıyorum onuuvalla aldiklarimi giyip aptal aotal aynanin karsisinda bakindim kendime heyy gidi neydin noldun die çok şükür bu azmi sabri veren RABBIM'e...
afiyet olsun cnm...vanm bnde yapmistim bu lahana corbasini evet eykisi var ama sen tam olarak yapmamişsin sadece corba icilio kahvaltidan sonra geçici sonuclar canim
Ayy her bir kilo bile gittiginde insan çok mutlu oluyorrr insallah bi daha hiccc almayizzBende azda olsa biraz farkk ettimmm en azından cok siş hissetmiyorum buda mutluluk veriyor yarinki kilomu merak ediyorumkuzenimede kkdaki yarismalardan bahsettim INŞALLAH oda zayflamak istiyor artik hepimiz fitt olcaz belki bu yaza zayf olamadim ama eylule kadar zayf olurum diye düşünüyorum eylulde kurban bayramı tatilinde esimjn ailesinin yanına gidicez zayf gtmek istioyrum ya kizlar sizce eylulun 14ne yani 4 bucuk ayda sizce kac olurum?
Ayy her bir kilo bile gittiginde insan çok mutlu oluyorrr insallah bi daha hiccc almayizzeylule 15 kilo kadar verebilirsin kuzum güncel kilon ve hedef kilon neydi haftada ortalama 1 kilo versen superrr 500 gr da harika ne kadar gitse kar
Yavaş vermek en iyisi kuzum ama bence 65 olursunnnnEn son cuma 77.9
65 olsam enazdan ama tabi 60 istiyorum kuzum
Aynen kuzum 1 kilo alicagimaza veriyoruz super kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?