- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.721
Avukat olmuşum ama şu tabloya eklemeyi beceremiyorumolabilir canimm tarti farki 300 gr bozma moralinii p.tesi sonuclari beklioruz canimmmmmbide adaylar listesine eklermisin yuzdeni hesaplayip gecen haftaki gibi dün paylasmistim listeyi canim..onumzdeki hafta listedesin sayin avukat
Tatlım paylaşımda gördüm***14.TAKIM 463. ETAP***
Marlin18(57.9/57.5/ 0.4/%0.69)
Moon8187 (61.8/61.5/ 0.3/%0.49)
ParteMoralll ( 71.0/%)kilo sabit
Ayferelif (64.8 /64.2 / 0.6/%0.92)
esmerm91 (71.7 /70.3/1.4 /%1.96)
kova01 ( 66.7/66.4/0.3/%0.45)
Seydarella(55.3//%)paylaşım yetersizliginden diskalifiye oldu
Masalperisi ( 77.9 /76.5/ 1.4/%1.79)
Feracelli ( 84/ /%)kendi istegi ile gruptan ayrildi
14.takım ortalamasi:%0.7
Blmiyorm yaaaaaaaaaaaa imdaaatAlla allaa cok saskinim suan menülerin de gayet iyidi tatlm niye eksi olmadikiben seni gecmek istemiyodum seninle yarismak istiyodm simdik kendi kendme yarisirmisim gibi olacak
ahahahhah rakipte begenmeyizzz simdiiiii
Kiz yok ben partemi birakmam cok seviyorm ben onu canm rakibem o benim..
Simdi o haftaya nasıl beni gececek gör sen demi kiz @ParteMoralll
Kizzzz ben 1 ay boyunca 58 de takılıp kalmıştım yaa.bazen duraklama olabiliyor canım hemen moralini bozmaBlmiyorm yaaaaaaaaaaaa imdaaatkarnmda sis sanki
sanmam cnm sen 60olurken ben hala 71
yook bu ay ben tirt@ParteMoralll kuzm deme öyle ya ikimizde haziran basina kadar 6 li rakamlarin ortasinda oluruz heralde
Evet bencedeeee niye böyle oldu yaaaYuhhMoonlii nicin bu kadar ortalamamz düşük ya halbuki herkes bi sekilde kilo vermiş
Bence sana iyi bir yardimci lazım canımbaşim catlio suandaaaaas
Birakin beni siz yola devam edin,ben burda biraz dinleneyim topalliiyorm cunku...Kizzzz ben 1 ay boyunca 58 de takılıp kalmıştım yaa.bazen duraklama olabiliyor canım hemen moralini bozma
Biliyorm bnim yuuzumdeeeeenEvet bencedeeee niye böyle oldu yaaa
Kız gidenlerde var ya onlarda hesaplanıyorEvet bencedeeee niye böyle oldu yaaa
Canım sen bi ay çok öfleyip püfledin kilo veremiyorum, motıvem düşük diye .kendi kendinin motivasyonu nu düsürdün.alBirakin beni siz yola devam edin,ben burda biraz dinleneyim topalliiyorm cunku...
Diriri dirir didiriiriririiiiisiir gibi konusgum
canim merhaba ya bende oyle dusundum ama sonra enin olamadmTatlım paylaşımda gördüm
Kural gereği yüzdeler 3 haneli yazılacak
0.700 yapman gerekiyor
ayy yorldmmmmm sanada olmustu napimmmmm anlaaaa beni... Valla hak ettm kizz yol sacimiCanım sen bi ay çok öfleyip püfledin kilo veremiyorum, motıvem düşük diye .kendi kendinin motivasyonu nu düsürdün.alsana isteee
evet canim o yuzden 2 giden var partede sabit 6 kisinin ortalamasini 9a bolduk canim o sebeten oyle oldu:*Kız gidenlerde var ya onlarda hesaplanıyor
Kendi kendime cevap verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?