Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olabilir canimm tarti farki 300 gr bozma moralinii p.tesi sonuclari beklioruz canimmmmm bide adaylar listesine eklermisin yuzdeni hesaplayip gecen haftaki gibi dün paylasmistim listeyi canim..onumzdeki hafta listedesin sayin avukat
Avukat olmuşum ama şu tabloya eklemeyi beceremiyorum bi tarif etsene. Ani demin yazdığın mesaj üzerinde ben mi düzeltme yapacağım bilemedim valla sen tarif et ben o mesajı bulup yapayım

Geçen hafta 60,4 bu hafta 60,7 +300 gram almışım
60,7-60,4=0,3
0,3x100=30
30/60,4=0,496 =0,5
%0,5 almışım

Tatlım paylaşımda gördüm
Kural gereği yüzdeler 3 haneli yazılacak
0.700 yapman gerekiyor

Alla allaa cok saskinim suan menülerin de gayet iyidi tatlm niye eksi olmadiki ben seni gecmek istemiyodum seninle yarismak istiyodm simdik kendi kendme yarisirmisim gibi olacak
Blmiyorm yaaaaaaaaaaaa imdaaat karnmda sis sanki
ahahahhah rakipte begenmeyizzz simdiiiii

Kiz yok ben partemi birakmam cok seviyorm ben onu canm rakibem o benim..
Simdi o haftaya nasıl beni gececek gör sen demi kiz @ParteMoralll
sanmam cnm sen 60olurken ben hala 71

Birakin beni siz yola devam edin,ben burda biraz dinleneyim topalliiyorm cunku...
Diriri dirir didiriiriririiiii siir gibi konusgum
Canım sen bi ay çok öfleyip püfledin kilo veremiyorum, motıvem düşük diye .kendi kendinin motivasyonu nu düsürdün.al sana isteee

Selam bugünki menüm: sabah: 1 salatalık, 5 cherry domates, süzme peynir
ara: şekersiz türk kahvesi
öğle: 1 kase lahana çorbası
ara: 1 kase bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt
akşam: 2 bardak şalgam suyu, 1 kase lahana çorbası
2 saat 15 dakika yürüyüş
besinlerden alınan toplam kalori: 688

KahvaltıM, bir buçuk yumurta, zeytin, peynir, bir dilim ekmek, birkaç fıstık, domates, salatalık, marul la yaptığım salata,1 gün kurusu
Ögle;birkaç fındık, bir dilim ekmek, iki dilim peynir, 4 kaşık zeytinyağlı börülce (dünden kalma )
Aksam, ayran, bir büyük tabak bol sebzeli bulgur pilavı. Patlıcan, kabak, soğan, domates , kapya biber ve bir t.kahvesi fincanı bulgurla yaptım. Bebisimle yedik
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Jillian yapcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…