Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar migrenim cok fena 2 tane majezik 1 tanede avmigran icmeme rabmn gecmis degil ve tabikii kaynar duş kizima corbasini yeni yapiorum sacma sapn seyler yedirdim cocumaa

Kizlar bugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik yesillik
Ara 1 sekersiz türk kahvesi 8 çilek
Öglen 4 kaşık kıyma ve yesillik
Ara 10 erik
Aksam 4 kasik nohutla yapilmis salata ve 3 kaşık yogurt
Su 2 litre spor 1 saat yürüyüş

merabalarr ben buralarda yeniyim. zayıflamak istiyorum. Ama şu iki gündür kendimi saldım. Ama kararlıyım bundan sonra taviz yok. Bu arada takımda kurallar hakkında beni biraz bilgilendirir misiniz. şekerpancarına beni buraya davet ettiği için çok teşekkür ederim.

Çok güzel canim afiyet olsun
Sabah
Iki haslanmis yumurta
Peynir
Yarim domates
Salatalik
Uc zeytin
Pastirma cemensiz

Aksam
Nar gibi kizarmiss tavuk firinda
Bir kase yogurt
Bir kase bulgur pilavi
Salata

1.5saat yurudummm..
3lt su
herzamanki gibi çok güzel ama yulafçıkların nerde?

Hoşgeldin canm aramiza kac kilosun kendinden bahsedermisin

afiyet olsun canım çok güzel yine
Kizlar migrenim cok fena 2 tane majezik 1 tanede avmigran icmeme rabmn gecmis degil ve tabikii kaynar duş kizima corbasini yeni yapiorum sacma sapn seyler yedirdim cocumaa
kafein de al Can'ım benim migren tutunca Türk kahvesi ve nescafe içiyorum mutlaka.

Kizlar menumu yazayim..
sabah 1 bardak sut 3 yk yulaf ezmesi 1 cy keciboynuzu ozu ile lapa..
oglen 2 yumurtali yulaf kepekli omlet 4 cehrry domates 8 zeytin 1 yk aci sos sekersiz cay
aksam mide bulantimdan bisey yiyenedim sutlu turk kahvesi yaptim sekersiz..ve 1 bardak sodali kefir ictim..

hosgeldin canimm

afiyet oslun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…