- 28 Nisan 2016
- 30
- 29
- 3
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.761
66 kiloyum. Geçen sene 72 kilodan kendi çabalarımla 59 kiloya inmiştim. Ama bu sene sınavım olduğu için hareketsizlik + aburcubur tüketmeyle yine aldım. Hala sınava hazırlanmaya devam ettiğim için pek fazla hareket edemiyorum. Okulum uzak ama akşamları servisi bıraktım. 25-30 dk yürümüş oluyorum en azından. Sağlıklı beslenemeyen biriyim çünkü herkesin yediği şeyleri yiyemiyorum. Bir çok şeyi hemde. Ama sağlıklı beslenmek sadece kilo için değil ileride yaşayabileceğim rahatsızlıklardan uzak durmak içinde gerekli bir şeyler yapmam lazım. Birde motive olmaya ihtiyacım var umarım başarırım ve başarırız.
Hoşgeldin canım boyun yaşın kaç? Boylarımız aynıysa rakip olalım
Sabah
Kepekli tost
1 bardak ayran
1 adet ceri domates
2 adet küçük salatalık
Öglen
Yumurtali ispanak (küçük tabak)
1 dilim tahil ekmek
1 bardak ayran
Akşam
1 kase sebze corbasi
Ara öğün
1 elma
Spor
1 saat yürüyüş
Su 2litre
Sabah: omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,1 çay kaşığı kb pekmezi-tahin
Ara:1 kuru incir
Öğle:çilek,nektarin,yenidünya
Ara:leblebi,kuruüzüm,8 badem
Akşam:kabak yemeği,1 kase bulgur pilavı,salata,yoğurt,1/2 dlm tb ekmeği
1 saat zumba
Boyum 1.68 sanırım 1.70 de olabilir.
Benimde 1.68
İki hafta önce 66yla başladım bu hafta 63.800ü gördüm burdaki çoğu kişi fitliğe ulaşmış durumda, bana en yakın kiloda sensin yarışalım
Harika umarım istediğimiz bir kiloya ulaşırız. bir hedefiniz varmı
Benimde 55.İnşallah
Hedefim 57 senin?
Benimde 55.Mağazalarda dolaşmayı hiç sevemedim. Bir gün sevicem İnşallah
Süpersin canım afiyet olsunSabah
Kepekli tost
1 bardak ayran
1 adet ceri domates
2 adet küçük salatalık
Öglen
Yumurtali ispanak (küçük tabak)
1 dilim tahil ekmek
1 bardak ayran
Akşam
1 kase sebze corbasi
Ara öğün
1 elma
Spor
1 saat yürüyüş
Su 2litre
Teşekkür ederim canım.benim 3.5 aylık bebiş var gece mesaisi yapıyoruz. Bu sabah eşimi gönderip tekrar yattım kahvaltıyı biraz geç yapınca ana öğünler 2 ye düşüyor bol ara oluyor haliyle.normalde haftaiçi böyle değildir menülerim.Bende yarın tost yesem mi diye hayal kuruyordum kuzum sende görünce daha bi heves yaptım ya iki haftadır yemiyorum hiç özledim afiyet olsun
Kahvaltıdan sonra hep meyve mi yedin dicektim ki akşamı görene kadarafiyet olsun kuzum güzel menü
Evet kuzum öyle yapacaktin ama geç kaldim yazmakta
Sen var bizi birakmakBirakin beni siz yola devam edin,ben burda biraz dinleneyim topalliiyorm cunku...
Diriri dirir didiriiriririiiiisiir gibi konusgum
Tavuğun nar gibi kızarmış olduğunu yazman güzel olmuşSabah
Iki haslanmis yumurta
Peynir
Yarim domates
Salatalik
Uc zeytin
Pastirma cemensiz
Aksam
Nar gibi kizarmiss tavuk firinda
Bir kase yogurt
Bir kase bulgur pilavi
Salata
1.5saat yurudummm..
3lt su
Bende yolcamayy yorldmmmmm sanada olmustu napimmmmm anlaaaa beni... Valla hak ettm kizz yol sacimi
Hosgeldinnn canimmmerabalarr ben buralarda yeniyim. zayıflamak istiyorum. Ama şu iki gündür kendimi saldım. Ama kararlıyım bundan sonra taviz yok. Bu arada takımda kurallar hakkında beni biraz bilgilendirir misiniz. şekerpancarına beni buraya davet ettiği için çok teşekkür ederim.
Canım ben özellikle ilk bi 15 kilomu çok disiplinli bi şekilde verdim hiçbir abur cubur tatli kacamagim olmadi bi 13 15 kilomu verdikten sonra çok nadir kendime izin verdim ve gece tika basa yemek yedim ertesi güne hep eksi gördüm bu taktik bende çok işe yariyor çünkü ben en geç akşam 6 dan sonra hiç bisey meyve dahil yemezdim arada hiç yemediğin bi saatteve hiç yemediğim kadar yemek yediğimde metabolizmam şaşiriyor ve bu bana eksi olarak dönüyordu ama bunu ayda 1 yapiyordum tabiSekerPancarii selincm bisey sorucam kilo verdigin dönemde kendini ara ara ödüllendirdin mi ? Ne kadar sürede vermistin kilolarini bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?