- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.301
günaydın güzelimuykucuların en güzeli:asigim: artık dersanede başladığına göre uykunu bi düzene sokarsın herhalde güzelimkaydirigubbakcemile çok uyumak kilo aldırıyo nede olsa klava:
oğlan grip olmuş güzelim kafamçokkarıştıkoruyucu ilaçlara yaz diye biraz ara vermiştik tekrar başlama zamanı gelmiş anlaşılan bütün gece uyumadık ikimizde alerjik bir çocuk olduğu için küçücük hastalıklar çok ağır geçiyo ilaçları aldık bir iki güne toparlar herhalde ama ben çok yorgunum mafoldumben
kızlar bu arada moralimde çok bozuk oğlanın vücudunda lekeler vardı onlarıda gösterdim doktora egzama dedi mafoldumbenyeni bir hastalığımız daha oldu yani duyan geliyo ne bu ya hepside hayatı boyunca sürecek hastalıklar hersene yeni bir hastalık ekleniyo tedavisi tam olmayanfisfisfis
otizm alerjik astım vonvillebrant epilepsi bide şimdi egzama napçam ben ya bir çocuk bu kadar zormu büyürkeşke tıp falan okusaydım başımın çaresine bakardım doktorlarla kanka olduk artıkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hiraycıgım alıntı yap tıkladıktan sonra 1 sıra atla ozaman daha okunaklı oluyoopuyorumnanaktan
sağol canım öğrenicem inşallah
kızlar ben akşam sahurda fazlamı yadim nee
1kase yoğurt çorbası 3 çatal menemen 2 dilim tahıllı ekmek yok yok iyi fazla değil dime ekmeği 2 dilim yiyince fazla gibi geldi bana
çoklu alıntı yapmak istersen ortadaki no yazan yere tıkla alttaki mesajı oku onada tıkla digeri digeri istedigin kadar en son mesaj yaza tıkla...
her masajın arasındaki BİTİŞLERE DİKKET ET ..
işte bu dediğini beceremiyorum öğrenicem ama birde benim gülümsemeler çıkmıyo yaa ne yapmam lazım onun için kuru kuru mesaj yazmaktan sıkıldım yawww
14. TAKIM 119. ETAP
1.73 (89.0 / 93.0 / -4.0 / -4.50%)
nazco (65.4 / 66.0 / -0.6 /-0.92 )
domination (78.0 / 81.0 / -3.0 /-3.85%)
hürsultan (88.0 / 87.0 / 1.0 / 1.14%)
usarem (64.6 / 64.5 /0.1 /0.15 )
destinam (paylasimda bulunmadigi icin ayrildi )(74.7)
14. TAKIM TOPLAM KİLO (385.0/391.5 / -6.5 /-1.69)
kızlar lıste bu ben verıyorumopuyorumnanaktan
VALLA UTANARAK YAZIYORUM VER CANIM:kedi:
AMA YAPCAK BİŞİ YOK...
canımcım niye utanıyosun ki bir haftada 2 veya 1,5 kilo verdiğin zamanlarda oldu dert etme veririz el ele veripkaydirigubbakcemile5
kilo aldık dıye bir kenara çekilip yemeye devam etmeyeceğiz değilmi dominoş senın içinde gecerli tatlım valla bende o bir kiloyu cuma c.tesi vermiştim nasıl korudum bılmıyomzemuszemus
hepinize hayırlı iftarlar canlar(90 kilo ve üzerindaekiler birlikte zayıflıyor grubundan)opuyorumnanaktan sizleri.
14. TAKIM 119. ETAP
1.73 (89.0 / 93.0 / -4.0 / -4.50%)
nazco (65.4 / 66.0 / -0.6 /-0.92 )
domination (78.0 / 81.0 / -3.0 /-3.85%)
hürsultan (88.0 / 87.0 / 1.0 / 1.14%)
usarem (64.6 / 64.5 /0.1 /0.15 )
destinam (paylasimda bulunmadigi icin ayrildi )(74.7)
14. TAKIM TOPLAM KİLO (385.0/391.5 / -6.5 /-1.69)
kızlar lıste bu ben verıyorumopuyorumnanaktan
YA TABİKİ ALACAKLAR SONUÇTA 15 SAAT NEFSİMİZİ FRENLİYORUZ KOLAY DEGILKI HAYATIM
BUTUN NE SU NE SPOR VUCUT KENDİNİ KORUMAYA ÇEKİYOR İFTARDA AZ YESEKTE KİLO OLARAK GERİ DÖNÜYOR NEYSE YA BAYRAMDAN SONRA ARTIKIN:1rolleyes:
Herkese hayırlı İftarlar
hepinize hayırlı iftarlar canlar(90 kilo ve üzerindaekiler birlikte zayıflıyor grubundan)opuyorumnanaktan sizleri.
bu nasıl listedir böyleeee
bu hafta listeye alınmadığıma sevinsem daha iyi
yoksa uğursuz geldiğimi düşünücektim 14. takıma
hürsultan tebrikler 1 kilo vermişsin
ya canım bak kötü bi hafta bu hafta ama haftaya böyle olmaz umarım..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?