Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haftaya benim hatırım için ne olurrrrrrr dikkat edin yediklerinize ne olurrrr

neslihan listeyi görmdi heralde

fırçalardı yoksa hepimizi

ah canım inan çok isterim tabi..
valla herhalde farketmedi yoksa nesliş beniklava: klava: klava:
:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Son düzenleme:
iftarda 2 bardak su 1 bardak üzümsuyu
yarım saat sonra 1 küçücük kse çorba
4-5 kaşık sebzeli makarna
4-5 kaşıkta oğlanın mayonezli makarnasından yedim dayanamayıp
1 dilim tahıllı ekmek

sonra ev işi yaptım bu saate kadar süpürge yersilme toz mutfak bonya cifledim aralarda su içtim yeşilçay içmeye fırsat bulamadım daha

siz neler yediniz

dökülün bakalım

kızlar 14. takım sondan 2. olmuş
sonuncu olan takımda 13 kilo alanlar var onlar 1 haftada mı almışlar o kadar kiloyu acaba 1 haftada değildir heralde
aman çok dikkat edelim kızlar kilo almak o kadar kolay ve zevkli ki bu tuzağa düşmüyelim lütfennn

bu nasıl listedir böyleeee

bu hafta listeye alınmadığıma sevinsem daha iyi

yoksa uğursuz geldiğimi düşünücektim 14. takıma

hürsultan tebrikler 1 kilo vermişsin

vallaha guzelim bende soklardayim anam bugun cok yoruldum isimde vardi kalaylayamadim sizi bu ne ya ramazan baslayali daha bir hafta oldu
desene haftaya butun verilen kilolar geri alinacak
ne yapsak simdi takimin kurallarina gore haftaya kesin kilo vermeniz lazim haberiniz olsun 14.takimin sisko bayanlari
ben bile takimda olmadigim halde daha ayni kilodayim hatta kendime sasiyorum desem yeridir cunku bende ramazanda alirdim kilo ama bu ramazanda almadim gerci bugunku kunefeden sonra nasil olur yarin bilemem ya neyse

hiray guzelim sen bu haftadan itibaren kilonu aklinda tut haftaya listede olursun bir aksilik cikmazsa oldumu guzelim sen bakma bu haftaki listeyi onlar kafalarina birer sopa yemeyi unuttularr
haftaya seninlede hersey daha guzel olacak

ah canım inan çok isterim tabi..
valla herhalde farketmedi yoksa nesliş beniklava: klava: klava:
:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
hahayyy gormemisim gordum gordumde isimin coklugundan kalaylanamadiniz daha ahanda su saatte gonderdigim gibi sizi dovmeye geldim ne lan bu yuhh desem nasil olur kizim okadar kiloyu ne yaptinda oyle aldin valla sastim kaldim
hele birde domination var anam nasil aldiniz ban bir yazin bakalim su yediklerinizi kiz domination verdigin butun kilolari geriye almak nasil birsey soylesen siskoo cabuk bugunden itibaren iftarda uc bardak su ic arkasindan da az yemekle verdiklerini al
haftaya kilo alanlar vermezse aldiklarini diskalifiye ona gore

neyseki sonuncu olmamisiz cok sukur ne buyuk bir utanc ayy

bu arada hursultan senide tebrik ederim guzelim valla helal olsun sana
yanliz su verdigin nasihati hic begenmedim ne oyle tabi alacaklar felan olmamis almiyacaklar okadar ugrasin sonucu bu olmamali daha bir hafta oldu ramazan gireli kenidnizi toparlayin artik

neslihan gelmiş kalayı basmışşş
aman anacım sen boş bırakma burayı kız kız biraz daha kız (gülme ikonu)

doğru söylüyosun iftarda önce 3 bardak su içince fazla yenmiyor
sanada bravo iftarda kolaları içmişsin ama kilo almamışsın

kızlar ben geldimm eve de daha yeni girdik ya en son mesajımdan beri çarşıdaydık baya yürüdük oruçlu oruçlu dilimiz kurudu kaydirigubbakcemile3 iftarda da teyzemlere gittik orda mercimek çorbası,erişte yedim bi de 2 dilim börek yedim sonra
ablacım çok geçmiş olsunn Allah şifasını da verir..
kızlar bizim durum felaket,allahım nasıl düzeltecez biz bu durumu,kilo vermemiz durdu üstüne birde kilo alıyoruz.allah yardımcımız olsun.
ah düzeltmemiz lazım nasıl olacak bilmiyorum ama fisfisfis
çoklu alıntı yapmak istersen ortadaki no yazan yere tıkla alttaki mesajı oku onada tıkla digeri digeri istedigin kadar en son mesaj yaza tıkla...
her masajın arasındaki BİTİŞLERE DİKKET ET ..
no değil anam MQ yani multi quote oluyor kaydirigubbakcemile3
hiraycım alıntı yapmak istediğin mesajlarda MQyu tıkla sonra istediğin mesajları işaretledikten sonra cevap yaza tıkla en alttan. mesaj panelinde de QUOTE] bittikten sonra enter tıkla alt satıra geç yorumunu yaz yerimseniben umarım anlatabilmişimdir fisfisfis
haftaya benim hatırım için ne olurrrrrrr dikkat edin yediklerinize ne olurrrr

neslihan listeyi görmdi heralde

fırçalardı yoksa hepimizi
gördü bak delikafadulden ah ama eskiden olsa bize tüm takımlara mesaj bırakın filan derdi artık o cezanın da modası geçti ya kaydirigubbakcemile3

evet ya hakkaten 13 kilo alan kim görmedim de 9 küsür kilo alan 2 kişi var sen heralde yüzdelerini kilo sandın kaydirigubbakcemile3 ama olsun 1 haftada 9 kg ne demek yaa kafamçokkarıştı beterin beteri var kızlar :sinifsinif:

o görür 2 gün sonra ne o künefeler filan neslihan hanımm lmaz: yakında tekrar aramıza dönmek istiyorsun anlaşılan hasretimize dayanamadın kaydirigubbakcemile3

o görür 2 gün sonra ne o künefeler filan neslihan hanımm lmaz: yakında tekrar aramıza dönmek istiyorsun anlaşılan hasretimize dayanamadın kaydirigubbakcemile3

ay evet ne iyi olur neslihan takıma girse tekrar sen biraz daha künefe ye canım içli köfte yemeden ramazn olmaz dime benim yerimede ye içli köfte yaparsan

afiyet olsun canım
ben de 1 kase çorba 1 dilim ekmek 4 kaşık menemen 1 kase cacıkyedim..
Sonra 4 adet incir...

ay sorma bende baktım onlara ama 13 kilo yoktu..

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

KIZ ANAM VALLA YAZIYOM YA HERGÜN NE YEDİGİMİ YA........

KIZ NO MO ANLADI İŞTE ARKADAŞIM YAPTIDA ...
SEN ALDIKLARIMIZI NASIL VERCEZ ONU DÜŞÜN BAKEM..........
BEN ORUÇ FALAN DEMEYCEM İFTADAN SONRA SPOR YAPCEM..
DEBELENCEM İŞTEkaydirigubbakcemile2

AY AŞKIM opuyorumnanaktan BEN SENİN YOKLUGUNDAN NE YAPTIGIMI BİLİYOM MU
mafoldumben

AY Bİ FORM ÇAYI İÇÇEM.
NÖBETTEYİM BEN ..
BİRAZ ÖNCE DOGUM OLDU BİLİYONUZ MU 1.920 KİLO BEBEK KOLA ŞİŞESİ KADAR

kızlar
ben 1-2 gün yokum
çarşıda filan bazı işlerim var dersaneye de hazırlık olarak ders çalışmam gerek
bakalım duruma göre ondan sonra da daha girip giremeyeceğimi de bilmiyorum
duruma bağlı işte
olur da giremezsem kızlar hakkınızı helal edin :gitme: bana da bol bol dua edin hem kilo konusunda hem derslerde...
böyle veda gibi oldu ama ne olacak bende bilmiyorum :çok üzgünüm: inşallah kolay olur da fırsat bulup girebilirim dicem ama interneti de iptal ettirebiliriz bilmiyorum bu aralar durumlar karışık :bbo:
neyse giricem ama olur da bi aksilik çıkar bi daha giremezsem. beni unutmayın kilo verip verip geri alan bi dominoşumuz vardı dersiniz yerimseniben dediğim gibi
sizler hepiniz benim için çok önemlisiniz ablalarım a.s. sizleri çok seviyorum kendinize iyi bakın :gitme: :a015:
(tekrar hatırlatıyım girmeyeceğim filan kesin değil bi aksilik çıkar da giremezsem.. :sinifsinif: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…