Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet ya hakkaten 13 kilo alan kim görmedim de 9 küsür kilo alan 2 kişi var sen heralde yüzdelerini kilo sandın kaydirigubbakcemile3 ama olsun 1 haftada 9 kg ne demek yaa kafamçokkarıştı beterin beteri var kızlar :sinifsinif:[/QUOTE .!.:
ay evet ya ben yüzdesini görmüşüm oruçlu kafayla

Allah yardımcın olsun canım dua ederiz merak etme senin için

sen elma diyeti yapıcaktın ne oldu

şeftali yemeye gitmiştimm

opuyorumnanaktan

YA ACNIM DEMEK GELEMEYCEN OLSUN HAYATIM SEN KENDİNE İYİ BAK TABİ ŞU ANDA SENİN ÖNCELİKLERİN FARKLI ...
ALLAHIM KOLAYLIKLAR VERSİNopuyorumnanaktan

ARADA GELİRSEN GÖRÜŞÜRÜKopuyorumnanaktan

AMA SEN YİNEDE YEME İŞİNİ ALIŞKANLIK OLARAK YAP..
YANİ HAYATINA DİYETİ AZ YEMEYİ KOY..
DAHA ÇOK GENÇSİN

ana sabahtan beri kimse gelmemiş bozim ben bu durumu hey hadi gelin bakem herkez nerde bi akşamı okim ben bakalım

aslında ben 4 kilo aldıgımıda zannetmiyorum ..ama tartı öyle diyo..
çünkü tuvalet problemim var ya 1-2 kilo tama ama 4 kilo offffffffffffff
hemde no offffffffffffffffffff :bbo:bu hafta bizi şu tuvalet problemi bitirdi herhalkafamçokkarıştı
sağol canım:1hug: moral verdinde öyle deme bayrama kadar benim 60 olmam lazım düğün var bu iş bayramdan sonraya kalamaz sositosositosositososito
hepinize hayırlı iftarlar canlar(90 kilo ve üzerindaekiler birlikte zayıflıyor grubundan)opuyorumnanaktan sizleri.
bende sana bu akşam için hayırlı iftarlar diyim şeker allah kabul etsin oruçlarımızıopuyorumnanaktan
bu nasıl listedir böyleeee

bu hafta listeye alınmadığıma sevinsem daha iyi

yoksa uğursuz geldiğimi düşünücektim 14. takıma

hürsultan tebrikler 1 kilo vermişsin
bu hafta girmediğine sevin gerçekten güzelim :1no2:baştan moral bozukluğuyla başilıyacaktın haftaya sana güzelbi hoşgeldin sürprizi yapalım sositosositosositosositohadi bakalım kızlar :lepi::enbuyukkk:
haftaya benim hatırım için ne olurrrrrrr dikkat edin yediklerinize ne olurrrr

neslihan listeyi görmdi heralde

fırçalardı yoksa hepimizi
ah canım yedik kafaya sopaları klava:ama hakettk napalımklava:
kız bir haftada değil tabi o takım yaz tatilindeydi:sinifsinif: bu hafta dönmüş burdan ayrılınca böyle oluyo işte o yüzden takımımıza iyi bakalım bence kaydirigubbakcemile5
kız sen künefemi dedin cokacimcoookben çok severim bak nasıl bulandırıyo aklımı kötükedihüso
anam napsan haklısın oklavayı eline ben verimklava: ben bu hafta bi sürprizler düşünüyorum merak etme şeker sositosositosositososito
ay bencede sonuncu olmak çok utanç verici allah göstermesinde yanlız tatilden bu hafta dönmeselerdi biz sonuncuyduk güzelim direkten döndük:roflol::roflol:

ay evet ne iyi olur neslihan takıma girse tekrar sen biraz daha künefe ye canım içli köfte yemeden ramazn olmaz dime benim yerimede ye içli köfte yaparsan
bak sen bak sen bari iki üç kilo falan alsın yazık ay okadar emek verdi kız nesli benim yerimede ye :gitme:
afiyet olsun canım
ben de 1 kase çorba 1 dilim ekmek 4 kaşık menemen 1 kase cacıkyedim..
Sonra 4 adet incir...
..
kız herşey güzelde incir fena olmuş ne kadar kilo aldırıyo bir bilsen yasaklı listenin ilk sırasına al bence onu lmaz:lmaz:
AY Bİ FORM ÇAYI İÇÇEM.
NÖBETTEYİM BEN ..
BİRAZ ÖNCE DOGUM OLDU BİLİYONUZ MU 1.920 KİLO BEBEK KOLA ŞİŞESİ KADAR
amanın küçücük insan eline alamaz onu korkudan delikafaduldendelikafadulden

ah be güzelim allah kolaylık versin sana maraton başlıyo ha napalım güzelim derslerinde başarılı olda bazı şeylerden vazgeç ama sen arada cepten mepten gelirsin kız çok özletme kendini :gitme::gitme:

ben dün akşam üç kaşık taze fasulye üç kaşık pilav bir parça pilav yedim :kedi:
buraya kadar güzel bundan sonrası eşimin komplosu :kedi:
bir tabağa 1 tane kalburabastı 1tane kadayıf 1tanede şekerpare koymuş yanınada dondurma getirdi elime verdi dayanamadım yedim kızlar kötükedihüsokötükedihüso
sabah yarım simit peynir
öğleden sonra küçük bir peynirli sandiviç
form çay
akşam eşimde yemekte yok oyüzden sadece karpuzla geçiştiricem
yarın pazar gelemem ama yemiycem pazarteside oruca başlıycam nasip olursa opuyorumnanaktan

offffff sen ne yemişsin öyle afiyet osunn
kalburabastı
kadayıf
şekerpare
dondurma
öffff maşallah hepsini bi keredemi yedin

offffff sen ne yemişsin öyle afiyet osunn
kalburabastı
kadayıf
şekerpare
dondurma
öffff maşallah hepsini bi keredemi yedin

offff sorma be güzelim krizim geldi herhalde tabağı görünce aylardır tatlı yemiyodum bayrama kadar bana tatlı yasak artık bu da benim cezam:kedi::kedi:-tatlicadiarzu-

iftarda
3 bardak su
7-8 kaşık zeytinyağlı barbunya
4 kaşık çorba
1 dilim ekmek
aralarda slatalık
erik elma çayı

yaprak sardım şimdi pişti
sahurda zeytinyağlı yaprak sarması sarmısaklı yoğurt eşliğinde
o kadar

kızlar ben ne yaptım biliyonuzmu

12 de yaprak sarması yedim yaklaşık 10 tane falan

bu gün hiç siyah çay içmemiştim 3-4 gündürde kahvaltı yapmamıştım

gece 2 de çayın yanında
1 dilim ekmek
5 zeytin
3 tatlı kaşığı reçel
veeeeeeeeeeee bolcana kızarmış hellim peyniri bide kızarmış peynir yiyorum bakarmısınız
2 tanede hanımeli bisküvi
bu kadarcık

bol su içerim artık imsak vaktine kadar

merhaba hanımlar ben iki gündür bir uyuyorum sormayın.yatamadığım gecelerin acısını çıkartıyorum.saat 3 te kalkıyorum iki gündür.bu arada yemekleri yine azar azar yiyorum dikkat ediyorum.yarın görüşürüz öptüm sizi.

iftarda 2 bardak su 2 yeşil elma 1 bardak su
1 saat sonra yemek yiycem
elma diyeti topiğini okuya okuya merak saldım şu diyete yaaaa
yapabilirmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…