Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o görür 2 gün sonra ne o künefeler filan neslihan hanımm lmaz: yakında tekrar aramıza dönmek istiyorsun anlaşılan hasretimize dayanamadın kaydirigubbakcemile3
kiz sus agzini ayri ac allah korusun kilo almak benim en buyuk korkum helede bugunlerde
ay evet ne iyi olur neslihan takıma girse tekrar sen biraz daha künefe ye canım içli köfte yemeden ramazn olmaz dime benim yerimede ye içli köfte yaparsan
susun be aaa gelmiyom bosuna sen haric hepiniz bu hafta kafami attirdiniz valla birde bana veda yapacaklardi aferim veda degilde sanki bir pretosto gibi oldu bu
icli kofteyide yaparim canim hemde bir yiyen parmaklarinida beraberinde yer ovunmek gibi olmasin yemek konusunda becerikliyimdir oyuzzden zaten durum ortada

AY AŞKIM opuyorumnanaktan BEN SENİN YOKLUGUNDAN NE YAPTIGIMI BİLİYOM MU
mafoldumben
anamm suna bakhele bahane bulamadinmi baska siskoo ye ye bir haftada dort kilo al sonrada beni bahane et
bu arda unutmadan sen gecen gun yazdigin listeyi bana ozelden atsana bu hafta verimde isimi bitireyim artik benden sonra siz devam edersiniz su analizlere

anam ciddimisin sen yok olmaz bize vakit ayir biraz tamma derslerin hepsinden onemli ama en azindan ders aralarinda tamammen birakamamssin
vallaha hemde nasil hakettiniz sormayin gitsin
kiz kunefe dediysek hemen agzinin suyumu akti cek icine lutfen sende hedefine ulas sonunda sende ye alla alla elinizden mi aliyoz bizde zamaninda yemedik demi ama hadi bakalim bayramda 60 olmak isteyen bayan biraz elini cabuk tut bence
allahim ben seni ne yapim simdi sen soyle bakalim bana onu yapalim hii ye afiyet olsun maasallah
offffff sen ne yemişsin öyle afiyet osunn
kalburabastı
kadayıf
şekerpare
dondurma
öffff maşallah hepsini bi keredemi yedin

AAA NESLİHAN GELMİŞ YAŞASIN bu takımı ancak sen adam edersin sende mezun olmuşsun ama çok üzüldüm yinede uğraşıyosun takıla bravo valla

kızlar ben elma diyeti falan yapamam bana göre değil aralarda sadece elme yiyim en iyisi

21.30 dan beri yediklerim
çorba yapmamıştım bu akşam yemek yedim çorbayı ihmal etmemek lazım

3 kaşık arap kebebı
3 kaşık bezelyeli patate havuçlu garnitür
1 dilim çavdar ekmeği
3 tane yaprak sarma
1 bardak ayran
1 tane küçücük peynirli poğaça

az öncede 1 tane baklava

çok değil dime böyle yazınca çok geldi ama çok az yedim inanın
3 bardakta yeşil çay içtim

sahurda sadece elme yiyim ben en iyisi

kızlar meraba..
2 gündür giremiyom..
dün akşama yattım ateşim vardı.niyetliydim de iftardan sonra igne yaptırdım yine yattım..
zaten iftarlık yemekte yoktu..
bi çorba yaptım bide domates biber kavurdaum.çocuklara da makarna yapmıştım ögleyin bi ara kalkınca.
makarna falan yemedim ama çorba ve domatesten yarıma yakın pide ile yedim..
sahurda eşime hazırladım bugün niyetlenmedim..
sabah çocuklarla hafif kahvaltı...
ama ögleyin kadayıofla dondurma yedim..ögleden sonra kardeşime gitmiştim orda çayın yanında el kadar katmer yedim domates falan..
akşam eşim iftarı orda açtı ..ben sofraya falan oturmadım ..sonra biraz kavun yedim...
bu gece niyetlenecegim nasip olursa..
ama menüm degişmeyecek 1 tane gözleme ..valla sütle geçiştireyim dedim o gün çok hasta oldum..
birde şimdi halsizlikte var dayanamam.arkadaşlar valla kızmayın ben dayanamıyom..çalışınca zor oluyo..tek ümidim bu hafta yani ayın 2-3 ü gibiadet olcam o dönem ...
yoksa ben bu hafta kilo degil gram verememmafoldumben

hı hı nesliş gelmiş pir gelmişsenağlama
bellemiş kız bizi..
aslında toplamda yediklerimiz gayet normalde ramazanda olmuyo..
hepsinin arası kısa bide hareket kısıtlı olunca:çok üzgünüm:

geçmiş olosun sıkma canını sen iyi olda
çalışınca zordur muhakkak
ben evde olduğum için rahat tutatbiliyorum orucumu

valla bizi bu tatlılar mahvediyo
ben kendi kendime söz vermiştim bu takıma girerken
herşeyden yiycem az yiycem diye kesinlikle tatlıyı yasaklamak istemiyorum kendime canım çektiyse yiyorum ama eskiye göre çok az

kızlar varya
ben tartı yoksunluğu çekiyorum birde
alışmışım günde 10 kere tartılmaya aklım fikrim tartıda
siz ne sıklıkla tartılıyorsunuz

günaydın arkadaşlar dün iftarda 2 bardak su,1 tabak barbunya pilaki,5-6 kaşık pilav,2 bardak ayran,sirkeli kırmızı biber közlemesi yedim.akşam bir kase komposto içtim.
sahurda 1 dilim çavdar ekmeği,peynir zeytin salatalık,2 yudum pideyle sarelle yedim.şu sarelle olmasa menüm çok süper ama napayım dayanamıyorum.

slm kizlar ne habersiniz bakalim ya dun geldim tam yazarken kapi caldi kapatmak zorunda kaldim ya neyseki gitmis mesajim bende gitmemistir diye dusundum

cagla ablam benim yediklerimiz bence hicte normal degil kadayiff dondurma vs.... bunlari biz normalde diyet esnasinda yemiyoruz ama iste ramazanin guzelliklerinden mi desem bize olan komplosumu desem bu tatlililar insan sanki ttali yemeyince doymuyor ama iste nasil olur bilmiyorum biraz kendimizi kontrol etmek lazim

hiray guzelim valla gelmeye calisiyorum ama daha bir canlilik lazim takima nasil olacak bende anlamadim ya neyse bu haftad su geri donecekleri bekleriz baktik olmuyor yeni uye alimi yapariz sizde isterseniz tabiki

slm kızlar anca girebildim valla nesliş takıma alım yapabiliriz aslında az kişiyiz çünkü diğer takımlar 11-13 kişi benim açımdan sorun değil yani yeni soluklar gelebilir aramıza :1rolleyes: ooo kızlar bakıyorum normal kiloydaymısız gibi tatlılarıda götürmüşüz maaşallah tü tü bu hafta kesin sonuncuyuz kimseye kaptırmayız :icecream: bende su kör olasıya dayanamıyorum yaaa inş 200-300 oynar bu hafta:kedi:

iftarda 3 bardak su
1 kase çorba
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran
salata
4 kaşık arap kebabı ben az yiyorum ya yemekler ekmekler hep kalıyo ben yemezsem bitmiyo bide bu sorun varrr evde benden başka iştahlı kimsede yokk

bu akşam sıcacık pide masad duruyo inanın kimse yemedi öylece kaldırdım
ne çok yiyormuşum ben ya
bu takıma girince anladım bayağı azalttım yemeyi

eeeee.. çayın yanında 1 tane un kurabiyesi
1 tane sahlep içtim
öff bide az yemiş halim buysa

kız bırak şu sarellayı benim oglanlar bile yemiyo...

ya canım benim normal dedigim yani ögle ögünü olarak falan yense akşama kadar yakarız ..
düşünsene tüm yediklerimizi gün içinde 2-3 saat aralarda yedigimizi..
ama arka arkaya yiyoruz birde üstüne yattıkmı kaloriler yag oluyobenneyaptımki

ramazan da oluyo napalım..ama ben şahsen bu ramazan çok kısıtladım kendmi daha öncekilere göre..
yoksa tamamen kısıtlarsak bu seferde bıkarız...

ben de sahurda 1 tabak pirinçli çorba ama çok susamışım ilk baştan 3 bardak soguk su içtim.zaten hastaydım bogazım iyice acıyo..
çorba ve nar ekşili marul salatası yedim.ardından 3 yemek kaşıgı et sote küçük pidenin 4 te 1 kadar..
sonra üzüm ve 2 incir yedim..şimdi form çayı içiyom..
tatlıda vardı ama gözüm bile görmedi hiç yemedim..:sinifsinif:

kızlar ben çıkıyom..biliyonuz benim sahur aynı..
gözleme domates..şekersiz bol çay..
yarın gündüz giremem ama akşama nöbet var nasip olursa bol bol gelirimopuyorumnanaktan

1-2 güne benim regli başlaycak.
mesaide başka bişi yiyemem elma yiycem akşama da hafif geçiştirip..
namaz vakitleri yerinede akşamları bisiklet binip spor yapcam..umarım cumaya bi kaç gram giderde bu haftada böyle yırtarız..

inşallah verirsin canım
bakıyorum sen hiç tatlı kaçamağı yapmıyorsun bravo

ben 2-3 gündür çok şişim nedeninide anlamadım
bu gün dayanamayıp tartıldım kilom aynı kilo aldım diye korktum
ben tartısız yapamıycam galiba

iyi geceler arkadaslar ben geldim yanimda 3 kilo fazla ile:sinifsinif: aynen oyle iste tatil oruc derken geri alindi ramazan olunca tutamiyom kendimi ben anca ramzan sonu toparlarim arti oructa imkansiz :umursamaz: bu arada aynalari goremedim domination da takimdan ayrildilarmi yoksa ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…