- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.361
kiz sus agzini ayri ac allah korusun kilo almak benim en buyuk korkum helede bugunlerdeo görür 2 gün sonra ne o künefeler filan neslihan hanımmlmaz: yakında tekrar aramıza dönmek istiyorsun anlaşılan hasretimize dayanamadın kaydirigubbakcemile3
susun be aaa gelmiyom bosuna sen haric hepiniz bu hafta kafami attirdiniz valla birde bana veda yapacaklardi aferim veda degilde sanki bir pretosto gibi oldu buay evet ne iyi olur neslihan takıma girse tekrar sen biraz daha künefe ye canım içli köfte yemeden ramazn olmaz dime benim yerimede ye içli köfte yaparsan
icli kofteyide yaparim canim hemde bir yiyen parmaklarinida beraberinde yer ovunmek gibi olmasin yemek konusunda becerikliyimdir oyuzzden zaten durum ortada
anamm suna bakhele bahane bulamadinmi baska siskoo ye ye bir haftada dort kilo al sonrada beni bahane etAY AŞKIM opuyorumnanaktan BEN SENİN YOKLUGUNDAN NE YAPTIGIMI BİLİYOM MU
mafoldumben
bu arda unutmadan sen gecen gun yazdigin listeyi bana ozelden atsana bu hafta verimde isimi bitireyim artik benden sonra siz devam edersiniz su analizlere
anam ciddimisin sen yok olmaz bize vakit ayir biraz tamma derslerin hepsinden onemli ama en azindan ders aralarinda tamammen birakamamssinkızlar
ben 1-2 gün yokum
çarşıda filan bazı işlerim var dersaneye de hazırlık olarak ders çalışmam gerek
bakalım duruma göre ondan sonra da daha girip giremeyeceğimi de bilmiyorum
duruma bağlı işte
olur da giremezsem kızlar hakkınızı helal edin :gitme: bana da bol bol dua edin hem kilo konusunda hem derslerde...
böyle veda gibi oldu ama ne olacak bende bilmiyorum :çok üzgünüm: inşallah kolay olur da fırsat bulup girebilirim dicem ama interneti de iptal ettirebiliriz bilmiyorum bu aralar durumlar karışık :bbo:
neyse giricem ama olur da bi aksilik çıkar bi daha giremezsem. beni unutmayın kilo verip verip geri alan bi dominoşumuz vardı dersiniz yerimseniben dediğim gibi
sizler hepiniz benim için çok önemlisiniz ablalarım a.s. sizleri çok seviyorum kendinize iyi bakın :gitme: :a015:
(tekrar hatırlatıyım girmeyeceğim filan kesin değil bi aksilik çıkar da giremezsem.. :sinifsinif: )
vallaha hemde nasil hakettiniz sormayin gitsinah canım yedik kafaya sopalarıklava:ama hakettk napalım klava:
kız sen künefemi dedin cokacimcoookben çok severim bak nasıl bulandırıyo aklımı kötükedihüso
anam napsan haklısın oklavayı eline ben verimklava: ben bu hafta bi sürprizler düşünüyorum merak etme şeker sositosositosositososito
ay bencede sonuncu olmak çok utanç verici allah göstermesinde yanlız tatilden bu hafta dönmeselerdi biz sonuncuyduk güzelim direkten döndük:roflol::roflol:
kiz kunefe dediysek hemen agzinin suyumu akti cek icine lutfen sende hedefine ulas sonunda sende ye alla alla elinizden mi aliyoz bizde zamaninda yemedik demi ama hadi bakalim bayramda 60 olmak isteyen bayan biraz elini cabuk tut bence
allahim ben seni ne yapim simdi sen soyle bakalim bana onu yapalim hii ye afiyet olsun maasallahben dün akşam üç kaşık taze fasulye üç kaşık pilav bir parça pilav yedim :kedi:
buraya kadar güzel bundan sonrası eşimin komplosu :kedi:
bir tabağa 1 tane kalburabastı 1tane kadayıf 1tanede şekerpare koymuş yanınada dondurma getirdi elime verdi dayanamadım yedim kızlar kötükedihüsokötükedihüso
sabah yarım simit peynir
öğleden sonra küçük bir peynirli sandiviç
form çay
akşam eşimde yemekte yok oyüzden sadece karpuzla geçiştiricem
yarın pazar gelemem ama yemiycem pazarteside oruca başlıycam nasip olursa opuyorumnanaktan
offffff sen ne yemişsin öyle afiyet osunn
kalburabastı
kadayıf
şekerpare
dondurma
öffff maşallah hepsini bi keredemi yedin
merhaba hanımlar ben iki gündür bir uyuyorum sormayın.yatamadığım gecelerin acısını çıkartıyorum.saat 3 te kalkıyorum iki gündür.bu arada yemekleri yine azar azar yiyorum dikkat ediyorum.yarın görüşürüz öptüm sizi.