- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.381
kızlar ben çıkıyom..biliyonuz benim sahur aynı..
gözleme domates..şekersiz bol çay..
yarın gündüz giremem ama akşama nöbet var nasip olursa bol bol gelirimopuyorumnanaktan
kız bırak şu sarellayı benim oglanlar bile yemiyo...
ben de sahurda 1 tabak pirinçli çorba ama çok susamışım ilk baştan 3 bardak soguk su içtim.zaten hastaydım bogazım iyice acıyo..
çorba ve nar ekşili marul salatası yedim.ardından 3 yemek kaşıgı et sote küçük pidenin 4 te 1 kadar..
sonra üzüm ve 2 incir yedim..şimdi form çayı içiyom..
tatlıda vardı ama gözüm bile görmedi hiç yemedim..:sinifsinif:
iyi geceler arkadaslar ben geldim yanimda 3 kilo fazla ile:sinifsinif: aynen oyle iste tatil oruc derken geri alindi ramazan olunca tutamiyom kendimi ben anca ramzan sonu toparlarim arti oructa imkansiz :umursamaz: bu arada aynalari goremedim domination da takimdan ayrildilarmi yoksa ???
hosgeldin kiz ne yapiyon sesin cikmadi coktandir evinin isini bitirdin demislm kızlar nasılsınız bakalım kaydirigubbakcemile3
ben bugün erzuruma geldim malasef mafoldumben
şuan arkadaşta kalıyorum yarın ev işiyle uğraşacam, bu ev işlerinden bir kurtulamadım gitti. ankaraya taşındık işleri bitirdim erzuruma geldim bende
geçmişi okumadım iyisinizdir inşallah. ramazanla aranız nasıl kızlar
selam arkadaşlar.ben geldim ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.nassınız bakem
vallaha ben hiiiiçç iyi değilim
ilk diyete başladığım yerdeyim
anlayın işte.geçen yılki emeklerim boşa gitti yani anlıycağınız.ee artık bi destek oluverin şu garibe be yaaa.
hosgeldin kiz ne yapiyon sesin cikmadi coktandir evinin isini bitirdin demi
ay simdide erzurum isi cikmis neyse insallah bitirisn tze vakitte yuzden yuzden kuyruguna geldin bakalim islerini bitir gel aramiza
gel garibim gel biz sana destek oluruz sen yetrki bir yerden basla hosgeldin aramizaa
sağol kaptanım.eski kaptanmışsın ama sen hala benim gönlümün kaptanısın.ŞenizŞeniz
burdayım canım ışığıma bak
geziyorum sitenin içinde
kızlar varya
ben tartı yoksunluğu çekiyorum birde
alışmışım günde 10 kere tartılmaya aklım fikrim tartıda
siz ne sıklıkla tartılıyorsunuz
slm kizlar ne habersiniz bakalim ya dun geldim tam yazarken kapi caldi kapatmak zorunda kaldim ya neyseki gitmis mesajim bende gitmemistir diye dusundum
cagla ablam benim yediklerimiz bence hicte normal degil kadayiff dondurma vs.... bunlari biz normalde diyet esnasinda yemiyoruz ama iste ramazanin guzelliklerinden mi desem bize olan komplosumu desem bu tatlililar insan sanki ttali yemeyince doymuyor ama iste nasil olur bilmiyorum biraz kendimizi kontrol etmek lazim
hiray guzelim valla gelmeye calisiyorum ama daha bir canlilik lazim takima nasil olacak bende anlamadim ya neyse bu haftad su geri donecekleri bekleriz baktik olmuyor yeni uye alimi yapariz sizde isterseniz tabiki
off cagla ablam sahura mecbur kalkiyom esim yemeksiz duramaz gece ama ben bi cay icip yatiyorum ama iftar felaket geciyo ne edecem bilme yarin sadece salata ve hafif bi yemekle gecirecem bakalim birde normal gunlerde adetim degildir kola ama ramzanda cok canim ister iftarda 2 bardak icerim oda beni maf ediyor toparlanmam lazim
slm kızlar nasılsınız bakalım kaydirigubbakcemile3
ben bugün erzuruma geldim malasef mafoldumben
şuan arkadaşta kalıyorum yarın ev işiyle uğraşacam, bu ev işlerinden bir kurtulamadım gitti. ankaraya taşındık işleri bitirdim erzuruma geldim bende
geçmişi okumadım iyisinizdir inşallah. ramazanla aranız nasıl kızlar
selam arkadaşlar.ben geldim ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.nassınız bakem
vallaha ben hiiiiçç iyi değilim
ilk diyete başladığım yerdeyim
anlayın işte.geçen yılki emeklerim boşa gitti yani anlıycağınız.ee artık bi destek oluverin şu garibe be yaaa.
kilzar ben cikiyorum usarem kiz sen ne geziyon oyunda bak biz burdayiz seni seni dur ben seni yakaladigimda biliyom
hadiyin ben biraz cikim islerim var opuldunuz aynalar canim sanda tekrardan kolay gelsin guzelim
kızlar ses verin huuuuuuuuuuuuuuuuuuuulaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?