Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

arkadaslar baska sayfalari gezerken bi sayfa buldum genclik pinarin 5 hareketi diye linki veriyorum goz atmakhttp://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html isteyen olursa yorumlarinizi bekliyorum

kızlar ben çıkıyom..biliyonuz benim sahur aynı..
gözleme domates..şekersiz bol çay..
yarın gündüz giremem ama akşama nöbet var nasip olursa bol bol gelirimopuyorumnanaktan

off cagla ablam sahura mecbur kalkiyom esim yemeksiz duramaz gece ama ben bi cay icip yatiyorum ama iftar felaket geciyo ne edecem bilme yarin sadece salata ve hafif bi yemekle gecirecem bakalim birde normal gunlerde adetim degildir kola ama ramzanda cok canim ister iftarda 2 bardak icerim oda beni maf ediyor toparlanmam lazim

kız bırak şu sarellayı benim oglanlar bile yemiyo...

ya doğru söylüyorsun ama gece gece görünce o güzelliği dayanamıyorum.valla çok az tadımlık yiyorum.

maaşallah canım tatlı yine yemeden akşamı geçirmişsin.valla ben akşam iftarda,1 kase yayla çorbası,bir tabak topalak çorbası ve salata yedim.akşamda 1 kase sütlaç yedim.sahur yine aynı yarım dilim çavdar ekmeği,2-3 yudum pide sarelle peynir ve zeytin

canım sen hoşgeldinde keşke boş gelseydin ama napalım sağlık olsun.valla biz dikkat etmezsek bu ramazan çıkışı sonumuz çok kötü olucak.
canım aynalar bir süre izinli daha doğrusu ev taşıma işleri falan vardı giremiycek sanırım.internetide yokmuş.dominoşta dershanesi başlıyormuş bu ara onlarla uğraşıyor.ama o fırsat buldukça girmeye çalışırım dedi.

slm kizlar ne habersiniz yine fazla gelen olmamis neyse ne yapalim
eylulce gelmis hosgelmiste sefalar getirmemeis kilo getirmis sanki yokmus gibi kiz bu ne uc kilo hadi biran once ver o kilolari ve geri don
zaten su geri donecek arkadaslara bir uyari yapmam lazim cunku gittiler gelmediler artik bir ikikisi alacagim yerlerine ona gore
roseda dun msndeydi ama cikmak zorunda kaldim oyuzden soramadim bugun gorursem soracagim siyahta yok ortalarda artik bakacagiz

slm kızlar nasılsınız bakalım kaydirigubbakcemile3
ben bugün erzuruma geldim malasef mafoldumben
şuan arkadaşta kalıyorum yarın ev işiyle uğraşacam, bu ev işlerinden bir kurtulamadım gitti. ankaraya taşındık işleri bitirdim erzuruma geldim bende
geçmişi okumadım iyisinizdir inşallah. ramazanla aranız nasıl kızlar

selam arkadaşlar.ben geldim ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.nassınız bakem
vallaha ben hiiiiçç iyi değilim
ilk diyete başladığım yerdeyim
anlayın işte.geçen yılki emeklerim boşa gitti yani anlıycağınız.ee artık bi destek oluverin şu garibe be yaaa.

hosgeldin kiz ne yapiyon sesin cikmadi coktandir evinin isini bitirdin demi
ay simdide erzurum isi cikmis neyse insallah bitirisn tze vakitte yuzden yuzden kuyruguna geldin bakalim islerini bitir gel aramiza

gel garibim gel biz sana destek oluruz sen yetrki bir yerden basla hosgeldin aramizaa

hemşom eylülcem.gülüm sen yine iyisin gıı 3 kiollo.benn 90lardayım.senağlama
ama bu yıl artık bitircem bu kilo işni.şoklar beni beter etti.

sağol kaptanım.eski kaptanmışsın ama sen hala benim gönlümün kaptanısın.ŞenizŞeniz

kilzar ben cikiyorum usarem kiz sen ne geziyon oyunda bak biz burdayiz seni seni dur ben seni yakaladigimda biliyom
hadiyin ben biraz cikim islerim var opuldunuz aynalar canim sanda tekrardan kolay gelsin guzelim

burdayım canım ışığıma bak

geziyorum sitenin içinde

ah canım görmeden çıkmışım :gitme:

kızlar varya
ben tartı yoksunluğu çekiyorum birde
alışmışım günde 10 kere tartılmaya aklım fikrim tartıda
siz ne sıklıkla tartılıyorsunuz

ben haftada bir gün tartılıyom demeyi çok isterdim ama. evde bi tartım va 3 kilo eksikti başta sonra gelenlerin dedigine göre degilmiş..
1200 kilo üstüyken 3 kilo eksik tartıyodu şimdilik sanırım dogru..
ama ben serviste bi digital var onda tartılıyodum.sabah aç karna her cuma iyi oluyodu..
ramazanlık nedeniyle tartı işide karıştı:uhm:

olur olur bak toparlanmaya başlıyoz...ama yinede bayramdan sonrayı bulacak bizim işi ciddiye almamız gibi geliyo

tabi bende kalkıyom..hamileyken bile kalkıyodum eşime hazırlamak için.
ama kendim çay içip yatıyodum

aşkım hoşgeldin..
hoş gittin mi demeliydim...
kız ne hareketli hayatın varkafamçokkarıştı
sen geçen ankaraya gitmiyomuydun

sengözlerimebaksanab
ce eee
naber kızhoşgeldin iyi ettin..
e bizde aynı yerdeyiz napcan..
nesliş bizi düzene sokmaya çalışıyo:mymeka:
ama zavallım biz aynı işte oldugumuz yerde sayıyoz...
gelde sen bari moralimizi düzelt..

kilzar ben cikiyorum usarem kiz sen ne geziyon oyunda bak biz burdayiz seni seni dur ben seni yakaladigimda biliyom
hadiyin ben biraz cikim islerim var opuldunuz aynalar canim sanda tekrardan kolay gelsin guzelim

opuyorumnanaktan

ooo takım toplanıyomu ne ..
hani bayramlarda çocukları gurbetten gelen yaşlılar gibi hissettim kendimisenağlama

eylülcem bak bu senin için
Kola içince ilk Bir Saat içince Vücudumuzda olanlar!! Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
Kola içince 1 saat içinde vücudumuzda olanlar...

İlk 10 dakika: 10 çay kaşığı şeker almış vücudunuza girer (Günlük almanız gereken şeker miktarının tamamı kadar). Fosforik asit tat alma duyunuzu keser ve aşırı şeker yüklemesinden dolayı kusmanızı engeller.

20 dakika: Kan şekerinizde ani bir yükselme olur, yüksek miktarda insülin patlamasına neden olur. Karaciğeriniz vucudunuzdaki şekeri yağa çevirerek buna bir yanıt verir. Bu sadece bir kaç dakika içinde olur

40 dakika: Kafein absorbsiyonu tamamlanır. Göz bebeklerniz büyür. kan basıncınız yükselir, karaciğeriniz kana daha fazla şeker pompalamaya başlar. Beyninizdeki adenozin reseptörleri rehaveti önlemek için bloke olur.

45 dakika: Beyninizde dopamin salgısı artar. Bu tıpkı eroinin vücuttta yaptığı tepkimelere benzer.

60 dakika: Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı).Buda vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinkonun da beraberde dışarı atılması demek.

Bir süre sonra şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız, kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz. Vucüdunuzda kola ile alığınız bütün su tekrar dışarı atıldığı için sussuzluğunuz tekrar hissedeceksiniz. Şekeri ihtiyacını takiben, kafein isteğide başlayacak (sigara da ki gibi)

Ama ne de olsa başka bir kola içersiniz ve geçer dimi?

cagla ablam kotu oldugunu biliyordum ama bu kadar mi kotu 10 kasik sekermi varmis kolada uffffffffffffffff diyet kola alsam olurmu ki oructa yapamiyom ben ilaki olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…