Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy kk android uygulamasi gelmis de ne farki var hic anlayamadim suanda umarim bildirimleri ekrana yapiodur

ya canım böyle tatlı falan isteyince üzüm felan yiyorum ama yinede çikolata falan alıp yiyesim geliyo ( gerçi bugün sınırı aştım o konuda ama) sizin yaptığınız bişey varmı
canm bn gun kurusu falan yiyorum genelde hic evde bulundurmuyorum kahverengilerden olursa yerin cunku sut iciyorum oda iyi geliyor bana..yarim muz falan oyle gecistirdm hep bugune kadr..

ya kizlar koca bi tavuk gogsu yidimm normalmi sizceeeeee yaa bi insan yiyebikirmi

marlin18 canim 3.müüü bu ayy ALLAH ALLAH acaba yeni basladigin ilactan dolayimi hormonlarin şaşırdı
Evet canım 3...ilaca doğum dan sonra başladım. 6 ay hiç regl olmadım. Şimdide sürekli oluyorum. Halsizlik ve sinir yapıyor çok. Emzirdiğim için başka ilaç kullanamıyorum. Offffff kadın olmak ne zorŕ

Kiz Moonlii ikimizde 100 gr vermişiz.
Valla şu 3 _4 kilo yapisti resmen. Vermem gereken alt tarafı 3 buçuk kilo ben kaç haftadır yerimde sayıyorum.artık bende mezun olmak istiyorum yaaa

Yok kuzum ben hakettim bu kiloyu bu aralar hiç dikkat etmiyodum bide iki gün kendime izin verdim ve herseyden tika basa yidimvericem hepsini vericeemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…